kan inte annat en att gilla det

Det händer ganska mycket känns det som nu. Vilket känns helt magiskt bra. Jag gillar när jobben kommer till mig. Ibland kan det va skönt att inte söka jobb utan dom ringer en & bokar en liten interjuv. Så imorgon kl 10:00 ska jag iväg. Hoppas det går som det ska.
Idag har vi slipat och spacklat. Nu har är allt klart spacklat så imorgon blir det till att slipa klart allt för att sedan måla takfärg på väggarna för att få tapeten till att fästa bättre. Både jag & k är lediga på onsdag så då är tanken att vi ska tapetsera. Så sovrummet kommer bli as bra.
Haft en mysig kväll. Åh vad jag bara älskar att vara med honom. Det känns som att om man har något som tynger en så försvinner det. Ska bli skönt att få sova breve honom inatt.
Kommer jobba ganska mycket denna veckan inga långa pass men många dagar, tog ledigt i dag & på lördag för då ska vi till Ikea.
Nu blir det till att kolla lite bloggar innan jag ska lägga mig i sängen. Är inte ett dugg trött men behöver komma i säng så man är pigg & fräsch imorgon



så natt natti

mm så mysigt

att ta en powernap med K. Tog inte många minuter innan jag somna på k´s axel  som är det bästa jag vet.
Men måste ha lite kaffe för att vakna till liv

powernap

Nu är jag så himlans mätt. Fattar inte varför jag äter mig så mätt. Men gott var det.
Åh vad jag har saknat K. Känns så skönt att va här igen. Så nu efter en natt där jag inte sovit så bra så blir det en liten powernap



I den otroligt sköna sängen

så där ja

Kom hme för 1 1/2 timme sen ungefär. Handlade lite mat på vägen hem. Hoppade sedan in i duschen kändes att det behövdes efter en städ dag. Började skala potatisen, har nämligen gjort en köttfärsgratäng. Mumsfilibabba.
Hann även med att ta disken, bädda och små röja lite.

Idag när jag kom till mitt jobb så fråga dom om jag skulle vara kvar i sommar & så med tanke på att jag har sökt något nytt jobb ännu så svarade jag ja.
Runt en timme efter så ringde dom från en butik i den stad jag nu bor i. Och ville träffa mig imorgon. Så imorgon får jag se vad jag får för erbjudande där. På mitt nuvarande jobb har jag bara 2 fasta tider i månaden & det är varannan lördag. Så det är inte så mycket att hänga i granen.
Ne nu skriker min mage efter mat..


färdig

nu har jag & johanna städat ut lägenheten. Är alltså helt klar. Känns jätte skönt. Ska snart ta buss hem, imorgon ska jag även på interjuv. Skriver mer om det sen.

Så jävla skönt

Att ha jobbat klart ytterligare en helg. Men saknar K breve mig. Nu sova. Imorgon städa ur lägenheten. Inget batteri kvar på tele.. Natti natti.

härliga lördag

Har precis ätit en väldigt god frukost med min sambo. Smakar extra gott när man äter frukost tillsammans. Nu är det snart dax att ta bilen till jobbet. Spendera hela dagen där. Så inte så mycket uppdate today.
Imorgon ska jag ju sova över hemma hos en arbetskompis för att jag jobbar enda till 23:30
Nu blir det till att åka å tanka å fylla på spolarvätska. Har på mig min nya fina underbara klänning idag. Älskar den, den kommer bli perfekt till sommaren. Brun brända ben, en filt havet & klipporna med lite gott vin & räkor. Ser fram emot våren/sommaren nu.

Ha en underbar lördag

Ser inte fram emot

Att jobba hela helgen. Imorgon går hela dagen till jobb. Sedan jobbar jag 15- 23:30 på söndag.
Visst jag får se det så jag får betalt för 30 tim på 2 dagar men endå. Om det är något jag önskar så är det en helt ledig helg. Jobbar nästan hela nästa vecka. Är ledig mån- ons.
Men så är det när man är timanställd kan inte tacka nej. På onsdag ska jag ta tag i att söka lite jobb.
Känns som att jag säger så ofta men varför inte göra slag i saken?
By the way har en glasflisa i foten å fasen va det gör ont. Icke skönt.


Lägg på ett leende så blir vardagen mycket roligare

Bilder








Detta va lite bilder. Sängen stor så länge i vardagsrummet medans vi håller på att greja ordning i sovrummet. Sen ser ni att jag hittade hulken i sängen. Min älsklade pojkvän.
Tycker han är otroligt snygg. Och inte bara det att han ser jävligt bra ut han är världens snällaste och omtänksammaste. Sedan blev det även bild på hur köket blev. Jag är mycket nöjd.
Ha en trevlig kväll ska snart åka hem till K´s föräldrar. Jag har bakat en kladdkaka. Hoppas den är riktigt kladdig i mitten. Yummie yummie. Glöm inte att titta på Sverigen - Frankrike


väntar på älsklingen

Nu står maten på bordet, jag har hunnit göra mig iordning. Fått bort all disk. Så nu hoppas jag att maten smakar.
Så nu väntar jag bara på K. Det viktigaste är att han gillar maten. Nästa vecka blir det diet för min del..Kommer skria här sen om den fungerar

I like it

Måste nästan berömma mig själv idag.
Jag har rensat bort io sovrummet de vill säga, gammal tapet, slipdamm, dammsugit golv & lister.
Jag har vikt ex antal sopsäckar med kläder plus K´s kläder.
Jag har bäddar sängen med nya sängkläder, plus dammat, dammsugit
Jag har diskat, gjort ordning i köket
Jag har tvättat, hängt tvätt
Jag hat gjort ordning i hallen
Och nu håller jag på med maten. Det blir torsk i ugnen med potatismos & purjolök. Hoppas det smakar gott.
Det som är kvar att göra idag är att gå upp till återvinningen med kartonger & papper.
Och slipa/spackla sovrummer, bilder kommer när jag packar upp min data.


God morgon

Vart vaken en 45 min, hunnit lägga i 2 tvättar, strukturerat disken i köket. Så nu ska jag städa ordning i sovrummet. Kommer behöva springa ut å in där. Vika kläder å lägga in dom. Sedan ska jag försöka få lite ordning. Vi bor lite rörigt nu. Men det hör till. K va verkligen en hjälte igår. Tack så mycket för all hjälp igår.
Puss på min älskling för att han är världens bästa


städar så fingrarna värker

Pust å stön

Har städat jätte mycket. Blev 5 sopsäckar med kläder efter jaf rensat bort lite. Massa massa skräp. Snällt av K och komma å bära in det när jag är å jobbar. Pappi skulle även hjälpa K så att han inte får göra det själv. Men det är fortfarande en jävla röra här. Men ha tagit köket/toa. Det värsta nu är det bara stor yta att damsuga å tvätta. Så nu ska jag ta ett tag till innan jag rör mig mot jobbet


Slip damm in i näsan

Åh ända upp i hjärnan. Haha ne då. Men vilket team vi va igår. K drog tapet/spaklade. Jag slipade. Hade slipdamm överallt. Fick en snygg ny går hårfärg. Man såg vart enda näshår. Och kan säga att mina armar värker idag. Slipoade som aldrig förr. Men det va kul. Bra träning oxå.
Idag bär det av tillbaka för att packa det sista. Soffan ska bort så ja kan börja göra rent.
Tänkte ta städet i köket idag, även toaletten sedan tar jag det stora rummet/hallen på söndag innan jobbet.
Fy fanken va detta känns bra, ett stort lyckorus inom mig
Nu dricka upp kaffet sen åka

Morgon

Nu har jag hunnit med att göra min egen "träning" även en dusch. Så nu dricker jag lite morgon kaffe. Ska snart fixa håret. Sedan gå till pappa & hämta bilen. Sedan hem till farmor & farfar å hämta lite grejer. Hämta Johanna hit och skruva ner lite hyllor. Åka med färjan, förbi köpcentrumet å sedan till K´s lägenhet.
Jag kunde inte somna om imorse för att jag va så sprallig!!

Berörd

Skulle bara byta kanal för en stund. Kom över till kanal 5 som visar ett program den hemliga miljonären. Där man får se hur det verkligen ser ut här i Sverige. Sådant som vi Svenskar är bra på att gömma undan. Att det finns människor som lever så. När jag ser detta så får det mina problem till att bli små om man jämnför sig med deras. Ibland så måste man uppskatta det lilla extra. Vilket jag tycker jag ofta gör. Men det finns även dom gånger man borde tänka efter en extra gång. Att känna lycka över att du har någon att dela din vardag med. Vänner som bryr sig om dig. Familjen.
Tex tak över huvudet, ett varmt täcke att lägga sig under, mat på bordet. Sådant som vi tar för självklart. Är inte självklart för många.

Jag tycker själv att jag har fått en stor livserfarenhet av det jag upplevt en sålänge, så har det lärt mig att vara mycket mån om andra. Vill att dom i min närhet ska ha det bättre en vad jag själv har det. Jag gillar att ge, gillar inte att ta emot. Man blir helt klart ledsen i ögat av att se ett sådant här program. Men det får även upp ett öga för hur verkligheten faktiskt ser ut.
Så ge dina nära & kära en extra kram och visa kan lite extra uppskattning.

kingsize täcke

Ett kingsizetäcke är något jag skulle vilja köpa. Tycker det är så mysigt att känna K´s närhet när man sover ihop. Nu har vi delat på ett enkel täcke. Hoppas att han oxå vill ha ett. Får höra va han tycker & känner. Imorgon ska jag köpa ett par mysshorts. Skönt att gå hemma i när man är sådär mysig.
Funderar även på att lägga mig i sängen..




don´t look good

Ne Sverige är har inte fått in alla bollar i ramen en sålänge. Hoppas att dom gör en bättre andra halv lek.
Jag är verkligen jätte trött. Somna jätte sent igår, tusen tankar i mitt huvud. Gick upp tidigt hållt igång precis hela dagen. Hade behövt en lång skön massage nu. Hade jag inte tackat nej till. Hade varit riktigt skönt.
Imorgon när vi drar så ska vi förbi ett litet köpcentrum behöver lite grejer. Sedärja nu kom ordet "grejer" fram igen.
Nu börjar snart andra halvlek

Tapetsera

Så roligt. Imorgon drar vi igång och ska tapetsera. Så jäkla roligt. Det är verkligen roligt tycker jag. Får ta lite foto imorgon. K hade ringt å fixat det, han är en riktigt bra kille han där K.
Så nu sitter jag här hemma, även om det är trist å tråkigt här så får detta mig att tänka på bättre saker. Ser fram emot det jätte mycket. Han har även ett skit snyggt svart bord som vi tänkte kombinera med vita stolar riktigt fräscht. Han har tapetserat jätte fint i sin lägenhet. Den är mysig tycker jag.
På fredag är vi bjudna hem till hans föräldrar. Tycker alltid det är roligt att åka dit, väldigt trevliga och roliga. Man känner sig så välkommen där.
Så om alllt arbete känns i kroppen så får man se fram emot allt det roliga där emellan. Ska sova hos Johanna på söndag, kommer ju att jobba till halv 12. Hon är en ängel. Ställer upp för mig hela tiden. Hjälper mig imorgon på hennes lediga dag. Betyder jätte mycket för mig.
Nu när jag är hemma vart jag såklart sugen på nått, måste få bort mitt sötsug så fick bli en burk tonfisk nästan lika bra som något sött. Inget sött på hela dagen. Ett 1 - 0 till mig 0 till det söta.
Kanske kan komma på rätt spår.
Nästa tisdag drar jag igång med en 4 dagars diet. 

Fyradagarsdieten är som det låter en diet i 4 dagar och den ska göra dig ca 5,5 kilo lättare på dessa 4 dagar.

Dag 1
Frukost: 1 hårdkokt ägg och 1/2 apelsin.
Lunch: 100 g tonfisk i vatten, 100 g sallad och 2 rädisor.
Middag: 1/2 kopp spenat, 170 g kycklingbröst, 1/2 tomat och 1/2 äpple.

Dag 2
Frukost: 1/2 glas yoghurt naturell och 1/2 grapefrukt.
Lunch: 2 kokta ägg, 1/2 tomat och gurka.
Middag: 170 g hamburgerkött, 6 salladsblad och 1/2 kopp jordgubbar.

Dag 3
Frukost: 100 g kyckling/lax och 1 gurka.
Lunch: 170 g kycklingbröst eller magert biffkött.
Middag: 1/2 kopp pumpa, 2 salladsblad och 1/4 kopp vindruvor.

Dag 4
Frukost: 1/2 kopp keso, 1/2 papaya eller melon.
Lunch: 28 gram ost, 1 tunn skiva rostat bröd och 1 tomat.
Middag: 224 g mager kyckling eller kalkonbröst, 2 selleristjälkar, 1 rädisa. 1 mandarin eller 1/2 apelsin.



Vilket så klart kommer innehålla träning. Kommer försöka köra 2 promenader per dag. 2 X 20 min
Egen träningen blir:

Ufallsteg 3 x 15
Magövning 3 x 15
Plankan 3 x 1 min
Lovehands övning 3 x 15
Annan benövning 3x 15

Whis me good look. Hoppas jag kommer se förändring

Ops nu har handbollen börjat

home and alone

sitter här i den tomma lägenheten. Det är jätte tomt. Har haft en väldigt bra dag, börja med att Johanna kom hit. Vi drack lite kaffe. Sedan börja vi packa glasen å lite småplock. Gick sedan ut på stan & käka. Blev salladsbuffén. Och är fortfarande mätt. Efter det rulla jag till jobbet. Va en lugn dag på jobbet konstigt nog. Det är ju endå löning då brukar det dra på lite. Efter jobbet gick jag och sola lite, kände för att få lite solenergi. Längtar efter slitna jeansshorts, ett par convers å något härligt blommigt linne. En härlig solbränna & saltvatten i mitt hår. Japp jag vill bara ha lite värme & sol nu. Är förbannat trött på denna snön och kyla.
Ne nu är det dax för att kika på handboll

packat

Har nu fått packat en hel del i lägenheten. Tack vare att Johanna vart här och hjälpt mig. Blev inte så mycket. Så K behöver inte oroa sig för att jag har så mycket grejer.
Nu känns det tomt här. Ekar, ne så illa är det inte.
Nu blir det lunch på stan, sedan hem å städa ur skåpen o.s.v efter jobbet.


Natti natti

ska nu gå å lägga mig. Har mycket att stå i den kommande veckan. Massvis med jobb. Grejer att greja med.
Vilken tur att jag gillar att greja. Imorgon kommer Johanna å hjälper mig att packa grejer. Hon är en ängel. Sedan blir det att jobba i några timmar. Och efter det blir det hem å greja. På onsdag ska ja greja ännu mer haha. Greja är  mitt ord, för då behöver man inte sätta ord på va man gör utan man greja helt enkelt. How nice.
Dax att gå å lägga sig i sängen å dregla vidare över min otroligt heta pojkvän. Grr

dreglar över denna hetingen


bye bye lägenheten

Sagt å gjort. Har nu fått en tjej som vill ta över lägenheten. Så imorgon blir det att ringa fastighetsägaren.
Känns mycket bra för min del. Men kunde inte sova inatt låg & tänkte säkert 1000 ggr fram & tillbaka.
Jag tänkte på förra gången jag flyttade ihop me mitt dåvarande ex.
Jag kände mig i vägen hela tiden, fick inte ta med mig mina egna grejer, för det tyckte han va onödigt. Självklart fick jag ta med mig mina kläder men sådana där småsaker som får en att känna sig hemma. Och jag vill inte besvära folk me mina tankar. För jag kan sitta och tänka i timmar, men speciellt när jag ska gå å lägga mig då tar tänkandet över. Och jag vill verkligen inte besvära K me dessa tankar. Fick samla mig mod för att fråga han lite frågor igår. Och för han kommer det bli en stor förändraning. Jag kommer ju vara där oftare, å jag vill verkligen inte stå ivägen för nått han vill göra. Jag vill att han ska känna som han gör nu, vill han åka iväg med sina kompisar, gå ut. Eller bara hänga med dom. Kolla film o.s.v så vill jag inte att han ska känna att Johanna bor här nu då kan ja inte åka iväg lika ofta. Vill att det ska vara precis som det är nu. Jag kommer ju jobba kvar här så, så ibland när jag jobbar kväll kommer jag sova hos min farmor/farfar, pappa, linnea eller hos Johanna.

Men för mig känns detta väldigt bra. Jag är glad men vill inte stå i vägen för något eller någon..

go by buss

Snart dax att ta bussen hem. Lagade utsökt korvstroganoff idag.
Har haft en väldigt skön slapp dag. Är lite av en ensamvarg ibland. Men kan bli lätt rastlös. Gillar att göra saker. Men när man vet att man kommer ha fullt upp hela veckan så är det rätt skönt å bara va slapp. Har gått runt å myst i K´s tröja. Får till & med träffa han en snabbis innan jag åker. Mysigt.

Träningsvärk

Igår efter våran prommis gjorde vi lite magövningar och jag kan säga att jag har träningsvärk. Inte så mycket men känner av träningsvärk i magen. Nu idag har jag gjort:

- utfallssteg 3 x 20
- plankan    3 x 1 min
- Sid sit up´s 3 x 15
- magövning 3 x 15

Inte så mycket men det gäller att förbättra sig för varje dag. Nu är nästan all snö borta så då blir det att snöra på löpardojjorna å börja me intervaller för att få upp konditionen. BEchen 2014 jag gör mig redo för dig !!

För jädra bra

Ibland har man medvind, åh när det väl är så får man göra ett lyckoskutt. Haha

Lite av ett sorts kaos

På mitt jobb är det lite av ett slags kaos. Det är rörigt. Ingen som vet något i princip. Och vi tim anställda. Blir inte speciellet bra behandlade. Det är ju lite tråkigt. Att dom inte alltid visar sin uppskattning. Vi får ofta ta dom där skitpassen. Men så är det när man är timanställd. Har ju inga barn så för mig är det inga problem att hoppa in hipp om happ. Men jag hada gärna jobba lite mer så man får ihop till en heltid. Det är faktiskt inte det lättaste att hitta ett fast jobb nu förtiden dessvärre. Om man inte är beredd på att ta vad som helst?
Och det jag inte. Men måste verkligen få tummen ur att skicka iväg mina Cv:n innan veckans slut. Ne dax att börja med maten snart.


Lycka

Glad för att du finns i mitt liv. Ibland när jag ifrågasätter mig själv och mina tankar, så säger du dom absolut rätta sakerna till mig. Så Lycklig med dig


wakie pakie

Gick upp för en stund sen, e man taskig om man tycker det är extra skönt att somna om när K går till jobbet vid 05:00. Haha ne då. Men det är ju faktiskt en liten skönkänsla att ligga kvar i sängen när han går upp. Finns inget bättre en när han kommer å ger mig en hej då puss innan han åker. ÄR nog därför jag somnar om så gottit.
Dagens planer idag
- Laga lite mat
- Åka hem
- Visning på lägenheten
- Jobba
Och går det bra med lägenheten så får hon ta över den 1 Feb. Så då blir det till att packa grejer. Kommer ju att jobba hela veckan så då tänkte jag packa lite varje dag. Shit ett stort steg. Min kusin vill köpa min soffa. Så då var det klart oxå.
Life is good

Cod e livet

Ne då. Men sitter och smygfotar K när han spelar. Har ätit för mycket popcorn. Då kan man få ont i magen och gå till Pär i hagen. Ne slut på oseriösa mig för idag. Ha en fortsatt trevlig söndag

mys

Har bakat chokladmuffins. Damsugit och diskat.
Nu har jag tänt lite ljus i köket, vardagsrummet & sovrumet. Riktigt mysigt

Snart ska jag sätta mig framför Tv:n och kolla handboll. Just det gjorde Tacotårtan igår. Det va att rekommendera. Skit god. Men det blev väldigt mycket mat, jag och K åt nog upp 1/3. Så det finns massa mat över.
Åh jag har sovmorgon imorgon med. Jobbar 17-20 slappe passet. Men måste hem & städa. Kommer ju en tjej och kollar på min lägenhet. Så nu kan ja inte skjuta upp städningen där mer. Attans

Han e så mm mm

Klippte precis K, shit vilken kille jag har. Helt jävla otroligt snygg.
Kan inte annat en vara så glad över att jag får vara hans flickvän. Nu åkte han precis iväg precis, jag ska grwja lite här hemma. Baka, diska, städa lite. Sedan fixa lite mat till handbollen, gillar att greja.
Så nu på med bra musik. på högvolym å dansa loss med damsugaren.

underbara söndag

Ah va skönt å vara ledig. K och jag sov länge jätte skönt. Sedan på med träningskläderna. Gick en långprommis. Innan vi gick satte jag brödet på jäsning. När vi kom igen så knådades brödet å jäste lite till för att sedzn in i ugnen.
K & jag gjorde lite magövnigar. Och sedan åt vi nybakat bröd med ägg Och kaviar.
Nu blir det att ta en dusch för att sedan greja lite, njuta av att vara leidg med K. Kommer ju jobba hela nästa helg.  Komme en person & kollar på min lägenhet ikmorgon. Hoppas hoppas hon vill ha den.
Funderar även på om jag ska baka något?
Fast jag ska mest njuta av att vara ledig. Det är så ljust å fint ute. Lycklig som bare den


let´s go

Jag skulle vilja prova på att ha en ledig helg igen. Har ju som sagt bara haft en ledig helg sedan midsommar? Det är igentligen helt otroligt. Men jag får vila när jag blir äldre. Men jag hade faktiskt inte haft nått emot att vara ledig en helg. Hade inte alls klagat, vaknat upp en enda lördag å veta att man inte ska jobba. Aja bara att gå dit å köra



Har ju något bra att se framemot efter jobbet. Så let´s go

3 ägg senare å jag är mätt

Hemma nu och ätit lite ägg.
Ska snart hoppa in i duschen. Och skulle behöva städa? Men jag är inte det minsta sugen på det. Så jag tror att jag skjuter upp det någon dag tilll. Även om det tar mig max 20 min å får det rent å fint så nej inte idag kanske enn annan dag?
Tar mig hellre en lång varm skön dusch dricker lite kaffe i lugn å ro. Låter som en mycket bättre idé.


På färjan

Sitter på färjan. Ska åka och lämna bilen. Sedan hem ta en dusch och mot jobbet efter det. Är så glad över att jag åkte till K igår. Sover som en prinsessa breve honom. Det gör inget att han snarkar så det hörs i hela huset haha. Ne så illa är det inte. Ne nu går snart färjan..

Det vackraste

Det vackraste jag vet
Är att se dej när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej
Så sagolikt det är
Att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra
Det är en rikedom
Att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet
Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks ärlighet
Är det vackraste jag vet
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
är det vackraste för mej

Vilken spontan grej

Skulle ut & hämta upp bror. Då va han redan hemma. Så frågade pappi om jag fick låna hans bil till K och det va ok så nu är jag hemma här. K och Johan spelar Cod. Så ska kika lite på det. Även fått en person som vill ta över min lägenhet. How nice. Är glad över att vara hemma hos K. Ingen ensam fredag här inte. Imorgon blir det att åka hem för lite jobb. Sedan ska jag göra taco tårta. Har aldrig gjort det förr. Någon som har gjort det? Ha en fortsatt bra fredag.

Slingor

Vakna upp vid halv 9. Såg jag Johanna utanför. Hon hade lämnat barnen så vi drack lite kaffe.
Gick sedan hem till henne och så slingade hon mitt hår. Blev bra, men mitt hår är det inte många som får röra haha. Va ska man säga att jag är "rädd" om mitt hår. Sedan åkte jag och sola och ska snart till jobbet. Sedan blir det ut till lilla Emil en sväng. Å sedan hem. Har jag sagt att jag verkligen hatar att spendera Fre, lör & söndagar själv? Vetinte varför men det är bara så. Ne dax att greja lite innan jobbet





what to do?

Jädrar va jag är kluven. Jag är rädd för att misslyckas. Och när jag tittar tillbaka ibland så vet jag att jag har "misslyckats" eller vad man ska säga. Vill inte riktigt förklara men måste säga att jag är ibland rädd för att misslyckas. Men det har aldrig känts så rätt som det gör nu. Som dom i min omgivning säger, dom som känner mig. Dom säger att jag inte ska titta tillbaka på det som har varit. Utan titta framåt. Vilket jag verkligen ska göra. Men så ibland tittar ma bakåt. Men nu är det dax att bara följa magkänslan och titta framåt. Jag har ju hur ,många roliga saker som helst att se fram emot.

Min pappa han är för rolig, han sa igår när jag var hos honom prata lite mer om att jag skulle säga upp lägeheten o.s.v han tyckte oxå att det va rätt av mig åså sitter vi där å pratar lite.
- Johanna,
- Mm
- Du å K kramas vell ofta?
- Mm, vadå då?
- Det är väldigt viktigt med sådant, kramar & närhet
- Mm men va vill du ha ut av det? haha
- Ne men det är viktigt för ett förhållande, trygghet åså.
- Ok pappa tack för att du tänker på mig så mycket

Han tänker alltid på mitt bästa. Han vill att jag ska må bra och att jag ska ha det bäst. Nu har jag ju faktiskt dom bästa i mitt liv så jag borde bara se framåt. Se allt det bra istället för att se det dåliga med mig själv.
Har ju faktiskt, som jag tycker själv tagit väldigt bra beslut.
Så over and out





Carpe Diem

Att ha måsten

Måste va det lite jobbigt faktiskt.
Ne men ibland eller ofta känner jag att jag har måsten, men jag är dock bäst på att skuta upp dom. 2011 skulle jag träna mer? Det har gått 3 veckor på det nya året och jag har tränat 3 ggr? Det är helt fantastiskt dåligt. Däremot K han är förbannat duktig. Är riktigt imponerad. Idag va han ute på en jätte lång löprunda. Skit duktig är han. Om jag ska hänga med i hans tempo är det dax att börja nu. Bikin säsongen är närmaren en av man tror. Även om ja satsar på bechen 2014 så måste jag börja någon gång.
På jobbet till & med. Inget småätande? Blir så irriterad på mig själv. Måste sluta med sådant.
Dax att sa sig i kragen ofta mycket snack om att jag ska men nu ska jag slå slag i saken. K får mig faktiskt inspirerad på att vilja nu när han är så duktig. Så nu ska jag inttala mig själv att jag kan oxå. Vet att jag kan, löpte mycket innan sommaren men det är förfasen snart ett år sedan? Det kommer snart va Maj/ Juni.

Så imorgon blir det morgonpromme sedan finslipa på Cv´t å söka lite jobb för att sedan ringa & säga upp lägenheten. Känns otroligt jäkla bra





Tur att K är så grym så han inspirerar mig.

Underbara dag

Åkte ut till lilla Emil kl 08 imorse sedan vart jag där hela dagen. Vi lekte och busade. Han är klart en av mina favoriter. Hans skratt går rakt in i hjärtat och får en lite extra glad som man behöver ibland. Han är 2 1/2 pratar som aldrig för han säger så roliga saker - herregud å rosa blir = helleguuudålosaaa. Haha
Sedan vart det jobbe mellan 15 - 20 å nu tittar jag på handbolls VM.
Känns som att jag fattat ett jätte bra beslut med att säga upp min lägenhet.
Har ju mitt timjobb på ica. Idag fråga driftschefen om jag ska "sommarjobba" ville inte lämna något svar för imorgon ska ja ägna mig åt átt skicka ut cv till andra ställen är väldigt trött på dom otroligt obekväma arbetstiderna. På sommaren börjar vi 05 där och då får mabn gå upp 04:20 det är för fasen mitt i natten.
Ahh nu får vi se va som händer å sker.

Magkänslan

Har följt min magkänsla ett tag nu. Och har bestämt mig för att säga upp min lägenhet. Gillar den verkligen men känner mig inte heller riktigt "hemma" den är super fin och allt men det är något, som gör att jag inte känner mig trygg.
Det är ett stort steg att säga upp lägenheten men för mig känns det mer en helt rätt.
Jag har sagt till mig själv efter mycket som har hänt i mitt liv att jag har allt att vinna inget att förlora. Jag har haft 2 tidigare förhållanden. Där jag har gått & mått dåligt. Fått höra mycket av mina ex om mig själv. Som har sänkt både min självkänsla & mitt självförtroende. Har gått och mått dåligt i förhållanden som jag bara velat ta mig ur. Efter det och mycket annat kommer jag aldrig tillåta att det händer mig igen. Att sänka sig själv för att få en annan människa att må bra är helt fel. Det året som varit har varit både motgångar och medgångar. Skaffade mig en egen lägenhet igen. Vilket fick mig att växa & hitta mig själv igen. Har även träffat nya människor som är fantastiskt roliga och trevliga. Fått mig en ny bästa vän eller vad man ska säga. Hon bryr sig väldigt mycket om mig, vi har otroligt roligt ihop. Vissa gamla vänner växer man ifrån. Vissa märker man som verkligen finns där när dom behövs. Personer som du har i ditt liv ska få dig att må bra ge lika mycket som du ger till dom. Ibland är du den hjälpande handen & då får du den hjälpanden haden tillbaka när du behöver det. Tack Johanna för att du är en underbar kompis.
Sen så har det ju mest magiska hänt mig. Jag har träffat en person som jag kan vara mig själv med, en person som får mig att skratta, får mitt hjärta att le, han får mig lycklig men framför allt han får mig att känna mig trygg.
Den känsla att få den tryggheten går inte att beskriva. Efter att ha erfarenhet av förhållade så måste jag säga att man vet, när det känns rätt och det är en person du känner att du trvis med. Självklart har alla förhållande upp & ner. Men kan faktiskt säga att jag inte någonsin kännt så som jag gör nu, ett förhållande som jag känner att jag vill lägga tid på och kämpa för. För ibland måste man "kämpa" eller hur jag ska uttrycka mig.
Så jag måste även säga Tack igen till K för att du har varit en hjälte nu när jag verkligen behövt dig som mest.
Dax att följa sin magkänsla


prosit

Vilken nys. Skönt det är att nysa. Nu har jag precis tagit en väldigt varm dusch typ så att det brände på kroppen. Ska snart hem till pappa.
Hade en mysig kväll igår. Har dock vart väldigt trött idag. Till & med så trött att jag somna på utbildningen på jobbet. Lite pinsamt.

Har tänkt på en sak. Jag är väldigt dålig på att visa min uppskattning. Inte dålig på att visa men ofta dålig på att säga hur jag känner för personer, tycker det är lättare att skriva.




Fick dessa otroligt fina rosor som jag blev så väldigt glad av. Tack K.

Jag har tur ibland

Vart ledig sön & mån. Vart hos K hela tiden. Så han har fått umgås med mig. Idag blir det faktiskt så att K kommer till mig. Vill inte sova ensam inatt. Vet att jag sagt det så mng gånger men han är en otroligt underbar människa.
Han är en väldigt bra kompis mot sina vänner. Ja han har det där lilla extra som jag inte har sett förut hos en kille.
Så nu ska jag snart laga mat och är jätte glad för att han ställt upp för mig!! Tack kan inte säga tack nog

Tack för att du är du

Har inte varit så aktiv här nu dom senaste dagarna. Har en väldigt bra ursäkt. Men vill inte bara skriva om det här. Är hos K. Och vill bara säga tack till dig. För att du är så förstående och stöttar mig.



Don´t feel so good

Skriver mer när jag känner att jag orkar & vill
Är hemma hos min älskling han tar bra hand om mig. Känner mig trygg hos honom. Tack för att du är du!!

va hände?

vad hände igår?

Göra lite nytta?

Dax å gå & jobba. Skönt å bara jobba 3 timmar. Ledig sön & mån. Ska jag bara va. Yes bara 3 1/2 timme tills kl är 16. Vadå? jag bara längtar tills jag slutar?
Tänker inta soffläge å ligga här tills jag får soffsmak. Inte fel

oj oj

haha vilken kväll. säger bara oj oj
mår bra idag mår jag bra konstigt nog? eller jag vetinte nu går jag snart och jobbar sedan blir det hem å laga lite tacos till mig själv, trevligt. Är ju verkligen inte hungrig. Har fått jätte ont imagen när jag äter precis som om ja kan kräkas? fy
Ne dax att göra sig i ordning längtar redan till kl 16 då jag slutar och ska hem hoppas det går någon bra film ikväll

det är lite kul

Så fort man går ut i kläder som dom äldre tycker är helt otroligt att man ens kan ta på sig? Jag bor i en väldigt liten stad. Där endast pensionärer finns känns det som iaf. På dagarna är det dom som bara visar sig ute. Så fort jag tar på mig dom här byxorna så får jag höra en kommentar, på väg till solariumet mötte jag en äldre man hans kommentar var
- Det där ser kallt ut hörru du

Efter jag vart och solat står det 3 kärringar, små pratar lite hör jag dom säga

- Men kolla på dom där byxorna, tror hon det är vår ute?

Haha, jag får vell ta på mig vad sjutton jag vill? Men jag kan inte säga att ja  tar åt mig. Kul att ge dom nått att prata om & titta på


Så farligt är det inte. Jag gillar dom, faktiskt mina favoriter. Ne nu in i duschen.

time for

Nu ska jag snart klä på mig något sådär slappt. Ska gå till solariumet, sedan handla schampo. Efter det blir det hem för en dusch. Diska lite, ja sånt där småplock. Har inte ens plocka upp väskan sedan jag va hos K. Är bäst på att dra på saker. Tänker att jag tar det imorgon haha. Men idag ska jag göra det. Fick sms av pappsen idag. Han skrev att dom hade det bra men att han sakna mig. Det är pappasflicka detta.



Vi när vi va i turkiet



Thailand

14 Januari

Va väldigt trött igår, försökte kolla på Tv. Men tog inte lång tid innan jag somnade ifrån den. Vaknade kl 8 men insåg att jag kunde sova en stund till sånt är alltid skönt. Så gick upp vid 10. Ska dricka lite kaffe sen bort & sola. Måste köpa nytt schampo oxå. Glömde mitt hos K. E så klantig, expert på att glömma grejer!!

time for bed

ska lägga mig i sängen & kolla lite tv. Kommer vara kallt & ensamt. Men får klara mig haha.
Ne då det går allt fint. Har blivit gör förkyld hoppas att det är något som är bara för att jag är så trött. Behöver min skönhetssömn. Så natti natti

saknar

Är lite sådär extra saknig idag. Bara sådär extra. Vet att jag har träffat han så som i morse. Men han är så mysig att va me, man får massa positiv energi. Så d så. Känner mig fortfarande väldigt trött. Skulle nog säkert kunna gå & lägga mig nu. Vill även att det ska bli den 21 Januari så att man kan få reda på om man får komma på interjuv.
Undrar varför jag är en tröttis hela tiden. Behöver sol & värme så jag kan få massa energi.


yummie

Maten blev jätte god men måste säga att rotselleri har verkligen en speciell smak. Så jag tog inte så mycket av den. Men morötter, kålrot & rotseller i  små kuber. In i ugnen med olja, salt & peppar. Till det stekte jag en kycklignfilé kryddor peppar, salt & rödcurrypasat. Blev starkt men jag gillar starkt mat. Jag är rätt duktig på att inte äta så onyttigt men jag är ett riktigt godis monster tyvärr.

 Känner mig så på vågen eller jag vill inte ens ställa mig på den?



Borde vara så? Måste bestämma mig helt för att inte äta. Vill sätta ett mål och försöka inte äta godis. Läste att det tar 21 dagar att avvänja kroppen med något. Så om jag börjar på söndag så ska jag ge det 21 dagar och efter dom ska jag se om jag klarar att fortsätta. Det klart jag klarar. Eller jag måste klara det.
Har inte ens tränat idag. Fy mig!!


8 veckor

2 månader med underbara dig. Idag har jag & K varit tillsammans i 2 månander. Känns helt magiskt bra. Utan att över huvudtaget överdriva? Så är det nog så att det är 2 månader som varit en sålänge dom bästa i mitt liv. Har hänt mycket roligt under denna tiden. Fått träffa hans underbara familj. Och han har jätte bra vänner. Och massa bra grejer. Endast bra uppleveser. Men nu ser vi till att göra det till många fler underbara månader. Hade tänkt att laga lite god mat nästa gång vi ses.
Jag är otroligt glad att jag träffat han. Han är en otroligt bra människa!!


Vaknat

Åh vilken skön powernap men känner att jag kunde fortsatt sova.  Ne nu ska jag laga lite mat. Behöver ltie ny energi

Färdig jobbad

Har nu jobbat klart, är riktigt trött. Men ska laga lite mat, eller så väntar jag till efter powernapen. Handlade  efter jobbet. Blev lite kålrot, rotsellerie, morot & kyckling som jag ska göra i ugnen sedan. Handlade även hem mer taco grejer. Är lika bra att ha hemma. Man äter ju i princip tacos en dag i veckan. Kan inte tröttna på det. Ne måste verkligen vila ögonen går i kors

kalasbra

väldigt trevlig eftermiddag där vi blev bjudan hem till K´s kompis som fyllde år. Där det bjöds på lite tacos å sånt. Sedan blev det film.
Och nu är det lägg dax kl ringer 04:30
Natti natti

up and away

nu ska vi väg och fika lite. K har vaknat efter en "powernap" :)

Vilken succé

Jag lyckades. Dom blev fanimej perfekta. Vilka jäkla muffins.
Folk måste tro att jag äter en jäkla massa kakor/muffins Och sådant eftersom jag bakar väldigt ofta. Men icke tycker bara att det är väldigt kul att göra sådant. K sa att jag kommer bli en bullmama vetinte om jag ska ta det bra eller dåligt haha. Ne då men tycker det är kul med matlagning/bakning. Speciellet när man testa något nytt. Skulle inte vilja jobba i ett kö eller café. Har redan provat. Men tycker om att göra sådant hemma. Som att vara några stycken & laga mat ihop. Det är super skoj & sedan äta den goda maten tillsammans

Cookie

Bakar, har aldrig gjort denna kakan innan så vetinte hur det kommer  att gå.. Spännande att göra något nytt. Har även hört att det bästa sättet att minska träiningvärken är att träna. Så körde lite träning förut. Härligt. Tycker om träningsvärk. Det är en skönsmärta. Så snälla hoppas att mina cookies blir bra.

Motto



Man har ett val.

Man kan välja att se problem och låta sig hindras eller hitta lösningar och fortsätta framåt.
Man kan känna sig bunden av folks åsikter och förväntningar eller inse att livet är ens eget och att man bara behöver rättfärdiga sina beslut inför sig själv.
Man kan oroa sig för morgondagen och spara allt till en framtid man inte ens vet om man kommer att uppleva, eller lita på att allt löser sig till slut och se till att varje dag räknas.
Jag har gjort mitt val. Istället för att se problemen.
Så se lösningen på problemet

Hår


Vill förändra mitt hår. Frågan är bara vad jag ska göra.
Måste boka tid hos den frisören som alltid gjort mig nöjdast!!
Dax för förändrning

underbar



Kan beskriva dig med många ord
Men du är magiskt bra & du förstår vad jag menar
Tack för att du bryr dig så mycket om mig

Hallå träningsvärk

Kände redan igår lite träningsvärk. Men idag har jag faktiskt rätt mycket träningsvärk. Skulle vart ut & gått nu. Men det har ju snöat som tusan. Vet att det inte är någon ursäkt men får se vad jag gör i stället. Någon slags träning får det ju bli

Rosor

Är han inte världens bästa då? Igår kom han först och hämtade mig i hemma. Bara den grejen gjorde mig väldigt glad. Sedan när vi kommer hem till han så har han köpt rosor till mig. Från att vakna upp med världens mardröm till att få en perfekt kväll med dig. Blev verkligen jätte glad. Tack älskling för dom underbart fina rosorna!!

solat

Skönt det är att sola när det är så kyligt ute, hann även med en lunch på stan och att handla. Handla massa bra grejer. Så nu blir det en snabbdusch innan man ska till jobbet. Sen kommer även K hit. Eller han ska hämta mig å sedan åker vi hem till honom. Hoppas han vill äta tacos sen? För det vill jag. Det är så gottit. Ne nu mot duschen

11 Januari

Har hunnit med en löprunda/lite styrka och en dusch. Så handla får jag göra sen efter jag träffat min vän. Sola får vell bli någon annan dag, fast skulle verkligen behöva det. Hm aja får vell se om ja hinner sen efter vi har träffats. Hoppas det känner mig mycket fräschare när jag är lite brun. Nu mot stan

Att göra

- Promenad/jogging - Egen styrketräning - Sola - Duscha - Gå & handla - Fika med vän - Jobba Idag har jag ingen lång arbetsdag. Jobbar 3 timmar, inte så jobbigt direkt. Börjar kl 17 så hinner med massa grejer idag. På våran Ica butik har vi väldigt många bra erbjudande ofta måste jag säga. Så då kan man ju passa på att handla där, denna vecka har vi massa erbjudande på tacogrejer & tacos kan man aldrig äta för mycket av. Sedan fika lite med en vän va ett tag sen vi umgicks. Ne dax att göra slag i saken

Vilken dröm

Vakna vid 7 tiden i morse men somna sedan som, eller det kändes inte som jag sov. Men endå drömmer man. Jag drömde iaf att jag och massa vänner samt K va på en fest. Dom flesta bodde nära varann för dit gick vi efter festen. K gick i förväg med en annan vän.En stund efter kom jag, då sa en av mina vänner. Johanna lite inte på henne. När jag öppnade dörren in till henne & K så va dom där inne och ja kan säga att det som hände där inne va barnförbjudet. Och sedan när jag stod där i dörren sa han att allt han sagt har han verkligen inte menat. Och det sista han sa innan jag stängde dörren va att - Som att den här tiden med dig har betydit något haha det har du gå runt och trott Allt va så verkligt? Va betyder sådana drömmar? Inte kul att vakna upp av

Så skönt

Ja förbannat skönt att ha gjort dom här 2 kvällarna. Är riktigt trött idag. Ska snart lägga mig i sägen. Men känner mig så sjukt onyttig. Allt jag äter känns onyttigt. Ne nu blire sängen Natti natti

Snart dax för ännu en kväll på jobbet

Har vart & hälsat på min favvo unge. Han e väldigt rolig får jag säga. Pratar på som bare den. Idag mår jag väldigt bra, tänk att du kan få mig så glad bara av att få prata lite i telefonen. Så nu går jag till jobbet med lite extra energi. Ska även lära upp Johanna idag. Så det är bra att hon är med mig enda till halv 12 på jobbet. Så hey ho let´s go

God morgon Solstrålar

Idag känner jag mig mycket bättre. Ibland så får man ha pissdagar. Har sovit rätt så bra. Hade ju vart bättre om min älskling hade vart här. Funderar på vad jag ska göra innan jobbet. Ska sätta mig nu & skriva mitt cv. Är ju riktigt vart ute idag. Men vädligt dåligt vägläg så får se va dagen bär.Skulle behöva greja lite här hemma, men sådant är jag ganska bra på att skjuta upp så får se va som händer & fötter idag

äntligen

hemma!! väldigt skönt pratar min älskling och nu känns allt mycket bättre :)

Jobb å jobb

Så nu är snart sista rasten slut, bara 3 timmar kvar tills vi stänger. Imorgon blir det att skicka iväg ett cv. Sista dagen är 21 jan. Så hoppas allt går vägen där. Är inne i ett riktigt bara jobba liv nu. Men jobb innebär pengar. Det är bra. Så dax att gå och jobba dom sista timmarna sedan hem och sova för att ge sig in i en ny jobb vecka och försöka hinna med träning med. Fortsatt trevlig söndag

slow dancing in a burningroom



Ett armband jag fick i julklapp.
Om man kolla riktigt noga så är det en liten nyckel där, man kan säga att det är nyckln till mitt hjärta.
Idag har jag en riktigt dålig dag, usch känner mig inte alls bra. Vill gå å dra täcket över huvudet & vakna när allt känns bra igen.


Om en 20 min går jag till jobbet å då ska jag försöka släppa detta för studen. Sedan hem & sova. Hoppas jag kan sova. Har jätte ont i magen. Inte kul att gå ut å äta med farmor & farfar när jag fick trycka i mig maten för att dom inte ska fråga om jag inte va hungrig. Ne nu ska jag försöka tänka på något annat. Det jobbiga är att jag inte kan sluta tänka på det..


Time for food

Kan ha världens bästa farmor & farfar, när jag inte hade svarat i min telefon varken fre eller lör så blev dom jätte oroliga trodde att något hade hänt så dom börja undra vart man kunde vända sig om dom ville anmäla mig typ försvunnen, dom är för söta.
Nu är jag redo för att gå ut & käka. Har inte världens bästa dag. Så efter vi har käkat blir det att jobba 15 -23:30 härligt. Så let´s go Ha en underbart bra söndag alla



Får lägga till med ett fake smile hela dagen idag

sol

älskar solen!! Så ska nog ta mig ut på en promenad. eller göra nått annat vettigt innan iaf innan jag börja jobba.. Hade tänkt att åka ut till lilla Emil men har ingen bil & nu ringde farmor å ville bjuda mig på restaurang innan jobbet? Ja tack det tackar man inte nej till. Så blir till att fixa lite här hemma innan å sen gå ut och äta med farmor & farfar. Vilken trevlig söndag

Söndag

Vakna lite väl sent idag, aja inte mycket att göra åt det. Somna iaf så fort jag la mig i sängen igår. Väldigt skönt. Nu e kaffet precis klart sedan blir det in i duschen

8 Januari

Känner mig väldigt vuxen idag. När jag gick in till min kusin så vart det väldigt mycket yngre folk där. Och jag tycker att när dom yngre dricker alkohol så blir dom 10 gånger så bransliga, så va bara där inne en kort stund.
Idag har jag haft lördagsmys ensam. Har faktiskt ätit väldigt onyttigt. Fy sjutton icke bra. Men måste även erkänna att det är tråkigt att vara ensam en lördagskväll.
Och söndagar då ska man äta jätte goda frukostar. Det ska vara mycket att välja på och det bästa är ju att dela söndagsmorgonar med människor man tycker om.
Men imorgon blir det iaf nog att åka ut till lille Emil. Om jag får låna farmor & farfars bil. Tycker bara inte om att köra i detta vädret. När jag är ensam så tänker jag sjukt mycket. Och det är både bra & dåligt. Så nu ska ja se om det är något bra på Tv sedan ska jag lägga mig i sängen.
Natti natti


ge mig våren

kaos

Kaos är igentligen bara förnamnet. På min arbetsplats så har dom varslat folk, jag har fått en fast tid som är varannan lördag. 15 - 20 i kassan trodde jag. Ne jag ska göra 10 olika grejer på dom 5 timmarna. Asså det här är verkligen för jävla jobbigt. Aja.
Har fått rätt mycket tider nästa vecka nu jobbade jag ju idag åså imorgon sedan måndag, tisdag ledig onsdag jobbar tors fre & lördag. Aja det är bara att gilla läget. Tråkigt bara att man får välja bort så många andra grejer. Kommer inte hinna träffa K något alls. Tråkigt.
Och så är det lördag? Va ska jag hitta på idag. Ska nog alldeles strax gå över till min kusin. Är inte sugen på utgång. Men att sitta hemma ensam en lördag till är inte ens att tänka på.
Så ha en forsatt bra lördag



home

kom hem för en liten stund sen, ska alldeles strax gå till jobbet. Har haft det underbart bra hos K. Igår hade jag en jätte trevlig kväll. Men attans va fort klockan gick,nu mot jobbet

My sisters keeper

Har länge velat se denna film. Väldigt bra film förutom att man fällde massa tårar, så det jag igentligen villl säga att ta hand om dom ni Älskar, nära, kära, vänner & familj. Ibland borde man visa sin uppskattning lite mer. Det lilla extra kan göra så mycket. Så ta vara på det ni har

blir nöjd & glad

blir tydligen glad av att städa. Har haft öppet fönstret släppt in friskluft i hela sovrummet. Tycker faktiskt att det är lite kul att städa för att det blir så himla fint efteråt.
Nu har jag precis tatt en dusch, ska nog gå ner på stan en sväng och kolla läget

Vad blir jag bli när jag blir stor

Är den stora fråga nu?

Innan jag kastar in mig i något ska det va något jag verkligen vill satsa på.  Vill även hinna med att resa innan. Nu när jag slutat röka hoppas jag att kunna lägga undan pengar. Jag ska försöka jobba så mycket pass det finns. På måndag ska jag skriva klart mitt nya cv. Sedan anmälla på mig kommunen. Vill jobba typ på dagis extra. Vet att jag inte kan jobba ihjäl mig, behöver ju såklart fritid oxå.
Har vart inne på IHm att plugga där till säljare. Tycker om att träffa människor i jobbet, tycker om att ge god service. Men det här tycker nog många är jätte konstigt, men har även tanken inne på att bli typ snickare/målare. Gillar verkligen att greja. Hålla mig sysselsatt. Har alltid gillat att göra om hemma, helst vill jag göra sånt själv när jag är hemma. Det är svårt att veta vad man vill göra när man blir stor.
23 år i år och har faktiskt inte en aning om vad jag vill göra helt 100 %.
Men vet att det jag gör nu är inte något jag vill göra hela livet.  Men jag tror att det kommer till en, man ska inte tänka för mycket på det.

Give a little bit of love

Of love to me

Det gick bra i onsdags. Kändes bra, men endå måste jag säga att jag trvis på min arbetsplats där jag är nu. Kanske för att man har några väldigt bra arbetskompisar. Men får svar nästa onsdag på vad han har att erbjuda, så får jag ta det och fråga dom på min arbetsplats om dom kan erbjuda bättre en det erbjudande jag kommer att få.
Igår så gjorde jag fruksot till K,  eller jag skulle överrsaka han lite, va inget jätte speciellet, blev räkmacka. Mumsigt tyckte jag. Sedan åkte vi & handlade. O)ch jag bakade bullar, blev väldigt goda. Bakada nutellabullar & vaniljbullar. K och hans kompis spelade ps3. Sedan kollade vi lite film. Väldigt trevigt, bra att han har så goa kompisar.
Och måste säga att jag klarar mig väldigt bra utan cigaretter. Känns väldigt bra.
Nu ska jag nog gå ut & gå en proemnad, det är sol ute. Underbart. Vakna av att solljuset lyser upp rummet. Vilken känsla, hade det bara vart några grader varmare oxå hade det vart livet.  Sedan blir det dusch och se vart dagen leder mig

Dagen D imorgon

Ska faktiskt alldeles strax gå å lägga mig. Klockan ringer 04:40. Inte allt förskön tid att gå upp. Blir till att hoppa in i duschen. Sedan dricka lite kaffe. Göra mig iordning och åka iväg. Jag hoppas på det bästa. Ska även göra mitt bästa. Idag blir även första kvällen som ickerökare. Hm kändes bra att slänga cigaretterna förut. Ska även lämna in min jacka på kemtvätt. Många saker to do. I sådan lägen när jag känner mig stressad & oroad har jag pratat med pappa. Han har en lugnande inverkan på mig. Han får mig att se det i en annan synvinkel. Han är nere i Thailand nu, och vill bara att han ska njuta och koppla av. Så vill inte störa han. Vet att han inte tycker att jag skulle störa han men endå så får jag ligga å grubbla fram å tillbaka själv.
Så god natt alla. Hålla nu händer å fötter

klar jobbat

Har jobbat klart, solat och inte rökt- Känns en sålänge bra.
Bara att ge sig fan på det, så ska det gå.
Nu Tv - time

Sista


Sista cigaretten är fimpad den 4/1 2011 kl 14:00




Så nu kör vi jag på detta, kommer att berätta hur det går och hur bra det kommera att kännas. Om en stund när jag till jobbet ska jag slänga dom cigaretterna jag har kvar. För nu är den sista cigaretten rökt. Och det är frihetsdagen. Jag är hjälten som har ihjäl monstret. Och jag tänker inte släppa in monstret. För det kan döda mig. Tänker aldrig någonsin öppna dörren igen till monstret för jag vet bättre. Man ska icke vara avundsjuk på dom som fortfarande röker. Det är ju en fälla. Dom kommer vara avundsjuka på mig som har tagit ur min denna fälla, för det är en stor fälla att vara fast i. Att komma ihåg är att det finns inget som heter " bara en cigarett till" om jag kommer röka och tro att det bara är en till så kommer begäret att återskapas.  Att röka är som att dunka huvudet iväggen för att påminna sig själv om hur skönt det är att sluta, eller att ha förtrånga skor och känna hur skönt det sedan är att ta av dom.
Man ska inte vänta med att bli ickerökaren, den bästa tiden är NU. Man blir en ickerökare från den studen man släck sista cigaretten. Självklart kommer man som ickerökare tänka på rökning eftersom det varit en stor del av livet men tänk på det, men ifrågasätt aldrig ditt beslut. Hållk bara fast vid tanken JAAA jag är en ickerökare. Kommer vara en magiskt bra känsla, när man ser dom andra som rökare som är kvar i fällan. Får bara hoppas att dom en dag oxå kommer bli ickerökare
Att tända den sista cigaretten:
Känn hur den bränner dina ömtåliga lungor
Känn hur oskattbara och livsviktiga det är
Andas in röken
Upplev smaken av cigaretten i din mun
Lägg märke till hur illa det smakar
Flytta nu din uppmärksamhet till ditt vackra, trogna hjärta
Känn hur det rusar
Kaboom kaboom kaboom
Tänk på hur många, många gånger ditt hjärta har fått kämpa det här sättet samtidigt som drogen störtade fram genom systemet
Hoppas nu att du känner för att dansa runt av glädjen av att du är fri
Ta av dig dom stinkade kläderna, ta en dusch, borsta tänderna
Känner du hur ren och fräsch du är?
Njut för så kommer det fara framöver
Du är en hjälte


JAG ÄR EN HJÄLTE


dax att fimpa den sista

köpte en bok igår
Allen Carr & Bev Aisbett

FÖRSTA HJÄLPEN ATT SLUTA RÖKA

Började läsa den igår, och har läst hela dagen idag. Väldigt bra bok. Är nu inne på det näst sista kapitlet.

Kapitel 1
Så du ville sluta röka?
Klart jag vill vem vill inte, Frågan är ju som sagt är man beredd på det?
Så står det att det finns inga måsten så länge man inte är beredd på det. Det står så himla bra saker som, det är ju verkligen så verkligheten ser ut.
Att ha viljekraft om att sluta röka, men man måste även ha en stor viljekraft till att bli rökare. Plus att man får stå ut med massa saker när man är rökare.

- Dålig hälsa
- Förakt
- Höga kostnader, ungefär runt 2000 kr/månaden
- Isolering
- Skräckrepotage
- Usla framtidsutsikter
Varje gång man försöker bekämpa något blir begäret större.

Kap 2 Fällan
Att bli beronde av tobak är som att drabbas av en besvärjelse.
Den här beroendefällan är både stark & subtil. Man tror att rökning ger en något och man tror att man behöver röka.

Kap 3 Rökningens tvåhövdade monster
Rökmonstret är listigt, den låtsas vara din vän. Rökmonstret består av två separata delar
det stora monstert och det lilla monstret
det stora monstret hjärntvättar dig & övertygar dig om att du behöver röka, och det lilla monstret ger dig begäret. Rökmonstret har total kontroll över ditt liv.
Så bry dig om dig själv tillräckligt mycket för att hjälpa dig själv.

Kap 4 Inga men
Du kan fortsätta att röka tills du fattar. Boken insisterar på att man ska göra det. Så länge man ser på en cigarett som något önskvärt är man fortfarande en rökare.
1948 rökte 82 % av den manliga befolkningen i storbrittanien & idag är det mindre en 25 %. Det är drogen som gör dig beroende inte personligheten. Gör rökningen så att problemen verkligen försvinner? Varför är man så dum att man suger på något sådant livsfarligt? Och den är inte min vän, för vilken vän skulle vilja förgifta mig?
Rökningens verkligenhet
-  Den är inte njutbar
- Den är inte kul
- Den får dig inte att slappna av, den stressar dig
- Den orsakar den stressen du tror du lindrar
- Den lindrar inte tristessen, tvärtom
- Den hjälper dig inte att slapna a, tvärtom
- Du kommer att hantera stressen bättre som ickerökare
- Du behöver inte offra något

Kap 5 Avgrunden

Rädslan skapade av begäret.
Livet är oändligt mycket bättre utan rökning. Att sluta är inte något straff det är rökning som är straffet. Jag kommer få den största belöningen någonsin Frihet. Den enda andledninge till att man tänder en cigg är för att bli av med nikotinabstinensen.

Kap 6 Det fruktansvärda begäret
Cigaretten lindrar inte känslan av tomhet den orsakar den. Monstret kommer att sättas på svältkur
Det kommer förstås inte göra monstret glad, men jag ska vara glad
Man ska tänka så här
Är det inte fantastiskt , Jag behöver inte röka längre
Så vad har rökning gett mig? Jo ingenting

Så nu är jag inne på kap 7
Detta kommer bli den sista cigaretten i mitt liv. Ska kasta dom sista jag har kvar för att annars kommer man tänka att man ska bara ta en, det klarar jag av. Inga problem. Men nu är det slut med detta elände. Jag ska klara detta. Dom pengarna man lagt på detta begär ska läggas i en sparbössa. Så ska jag åka iväg på en resa. Och bara njuta. Så lets go Johanna nu är det slutrökt för alltid. Inte ens feströka. Då tror jag att risken är stor att man faller tillbaka. Denna boken är väldigt bra, man kan köpa den med aftonbladet. För endast 49 kr, Det är det ett ciggpaket kostar. Så lägg dina pengar på denna boken. Och gör dig rökfri.

lunch

precis ätit. Och blev sådär för mätt som man inte ska bli. Det bästa är ju att bli lagom mätt. Men gott med lite ny energi. Ska nu fortsätta läsa min bok, för att sedan gå & jobba. Tråkigt att jag inte känner mig pepp för jobbet. Men jag har ju svaret på varför. Men det är bara att gå dit och ge 110 så känner man sig nöjd efteråt. Idag ska det bli en tidig kväll ska upp väldigt tidigt imorgon och har den dag då jag måste prestera 200 %. Så hej å hå. Behöver verkligen min skönhets sömn i natt. Hoppas inte magen får för sig att ha ont som den hade igår. Tog ett bra tag innan jag somna igår. Borde ha en sådan där vetesak på magen. Hjälper för stunden iaf.
Ne nu ska jag åter gå till min bok

tänkaren


morsning korsning

sovit underbart gott inatt. Sovit som en stock. Snart dax för första träningen. Kommer ha träningsvärk, men det är ju en skönvärk. Sedan blir det in i duschen. Kanske går upp till Johanna en sväng. Sedan är det dax för jobb mellan 15 - 20. Kort pass idag. Skönt.
Tänkte även gå & sola efter jobbet. Hade en riktigt down dag igår. Jag är en sådan tänkare. Kan ofta leta fel. Det är mycke negativt. Måste se till att inte göra det.  Ne dax att se till att få gjort lite träning



time for bed

snart sova sängen. Bara greja lite grejer först. Och satan vilken seg dag på jobbet... Men to make money you have to do things that no so funny. Sov gott


Hemma

Tråkigt att va hemma igen. Bara gillar så mycket att få vakna upp breve honom. Då står tiden stilla. När jag vaknar upp breve dig så kan inget förstöra min dag. Så nu ska jag gå till jobbet kommer att ha det största leendet på jobbet. Det vet jag, för ingen kan va så lycklig som jag.

Tror på mig själv

2011

- Försöka komma vad jag vill göra när jag blir stor

- Nytt jobb, nya utmaningar

- Träna 3 gånger i veckan

- No more smoking

Tror att 2011 kommer bli helt magiskt bra.
Har massa underbara människor omkring mig, ser fram emot ett nytt år med dom. Att sätta nya mål och uppnå domn är mitt motto. Det är inte alltid den enklaste vägen som är den lättaste. Kommer säkert va massa hinder på vägen. Men förhoppningsvis gör det mig bara starkare.
Alla dagar är inte bra, men om jag ska hela tiden ska titta tillbaka istället för att titta framåt kommer det gå sakta. Så nu har jag bestämt mig för att titta framåt se möjligheterna. Så om det känns rätt så aldrig tveka. Tro på det jag känner känns bäst. Så hej 2011 nu gör vi detta till ett underbart år

I love it

Mm vakna precis upp hemma hos underbara K.
Har sovit som en prinsseas. Tror att jag är expert på att hålla han vaken, lite synd om han eftersom att jag ofta får sova länge när vi träffas. Han gic upp vid halv 7. Va nog rätt tröt efter resan oxå. Jag gick upp vid halv 11. Men jag klagar inte, ska endå jobba till 23:30 idag. Alltid skönt att sova. Har inte sovit så här bra på länge. Ska åka hem vid 1 så jag är hemma vid 2 så bara hem och byta om för att sedan gå till jobbet.
Va riktigt mysigt att få träffa han igår igen.
Så denna vecka blir det:
Jobb idag, jobb imorgon, på onsdag är det en hemlis vad jag ska göra. Ledig torsdag och sedan jobb Fre lör & söndag så får iaf en ledig dag denna vecka. Hoppas på det bästa på onsdag får hålla tummar & tår.
Ne nu är det dax att göra sig i ordning lite.

Kärleksfilm

Sitter & kollar på en kärleksfilm
Är jätte trött men kan inte sluta kolla. Vill bara vara nära dig nu

Hemma hos älsklingen

Har vart här nu i snart 2 timmar, han kommer hem runt 23 trodde han. Stackarn kommer va jätte trött. Har lagat lite matlådor nu så han har en ny rätt varje dag denna veckan iaf. Men måste säga satan va stark köttfärssåsen blev. Tur att vi båda gillar stark mat. La i lite cremé frach eller hur sjutton det stavas. MM tog på mig en av hans T-shirts mm mysigt å har satt mig i soffan ska bara diska klart allt. Sedan blir att att ligga här med hans gosiga täcke. MM så mysigt. Men hade såklart vart mysigare om han va här. Sedan fick jag även en jätte bra nyhet idag. Hoppas att detta går vägen!! Ha en fortsatt underbar söndag det ska jag ha

Den ringde inte

Ah nu kom jag på det efter hört å sett på nyhter om att Iphones väckarklocka inte fungerar. Som tur var så vakna jag av mig själv kl 05 idag och gick upp. Hade även ställt kl på 11:11 idag för att jag skulle iväg. Men den ringde inte då heller vakna kvart över 12 å fick snabbt ta mig iväg. De är något med mjukvaran i den nya uppdateringen. Skulle tydligen lösa sig själv imorgon. Hoppas på det! Nu dusch sen iväg.

2 Januari

Känns fortfarande konstigt att det är Januari tycker jag. Har blivit lite kallare nu oxå, när jag åkte hem från jobbet va det -5
Rena isgatan. Rätt lagom att jobba från 06 - 09 och få betalt för 6 timmar. Nu ska jag vila en stund innan jag ska till farmor & farfar och äta middag vid halv 1.


Yes i did it

Har varit lite rastlös ilkväll. Så efter jag sytt en stund så tänkte jag att jag va tvungen att fylla på frysen med muffins. Och jag kan i princip göra kladdkakasmuffins i sömnen. Men denna gången blev dom helt fantastiskt goda. Har vart nyttig idag, ingen bra början på 2011. Smakade på en muffins & drukit en bruk cola. Gick så där bra me att va nyttig. Men får ge det ett nytt försök imorgon. Jag mena va ju tvungen att smaka på dom, och kan inte heller hjälpa att pappsen gav mig en cola burk. Men dessa muffins ska jag ta med till hjärtat imorgon för dom e bakade med massa kärlek.
Ha en fortsatt bra lördagskväll

Längtar

Efter dig!!
Ska bli jätte skönt att träffa dig imorgon. Saknar/saknat dig väldigt mycket.
Mm prata precis med min älskling. Mmmmmmmm finns inget bättre en att få spendera tid med honom. Så nu vill jag bara att det ska vara morgon. You & And me, väldigt bra låt.
Har vart hos pappa klippt honom, kommer inte träffa han på jätte länge, han åker till Thailand imorgon önska jag kunde åkt med. Hade varit väldigt skönt, sol & bad i 2 veckor hade inte vart fel. Men denna vecka som kommer har jag så mycket att göra så får se till att göra allt. Ska skriva en lista å pricka av. Ne denna lördags kväll blir väldigt lugn å skön




Du får mig så glad

powernap

skulle bara ta en powernap, men vakna nu. Måste ju komma i säng tidigit eftersom jag ska upp kl 05. Fast gör inte så mycket om det blir lite sent eftersom jag bara jobbar 3 timmar så då blir det raka vägen hem & sova. Åh vad jag saknar min älskling. Jätte mycket faktiskt. Men kanske får träffa han imorgon. Ska iaf åka och lämna hans bil
Ne nu blir det att gå till pappsen en sväng

slapp time

Håller på att laga lite mat. Har vart & hämtat bilen. Skönt med en promenad i det sköna vädret. Tycker de är rätt skönt att bara va hemma. Men blir lätt rastlös. Men har ju tvätten att vika, jaa va roligt. Inte så faktiskt ska rota igenom garderoben & se om det är något jag kan sy något annat av. Sånt e ju skoj. Bra tidsfördriv.
Tror inte att jag kommer göra så många knop idag. Utan bara va.

2011

Nytt år!!
Hade en väldigt bra kväll igår. Maten jag bjöds på va helt fantastisk. Tack Johanna & Valter för en otroligt god middag och trevligt sällskap.
Sedan efter 12 gick jag ut en sväng men va bara ute i en timme typ. Sedan hem. Gick och la mig. Skönt att vakna upp och må bra. Ska snart slänga in en tvätt. Sedan gå å hämta bilen. Idag ska jag faktiskt bara vara hemma. Ska kolla på Ivanhoe sen. Det är en tradition.
Saknar mitt hjärta!! Men vet att han är iväg och har det jätte bra å det gör mig glad. Så idag blir det lördagsmys själv. Ska upp kl 05 imorgon så blir en tidig kväll. Hoppas alla hade ett lika bra Nyår som mig!!

RSS 2.0