Tid & lust

Har varken haft tid eller lust!
Men nu verkar den vara tillbaka. Nu har jag snart bott här i en månad och får snart min kusin som granne. Trevligt.
Ikväll blir det rötjut och trevligt sällskap
Men hur kan man sakna sin bästa vän så mycket? Ibland förstår man hur mycket hon är värd. Vet att hon är iväg och har jätte skoj men jag saknar henne nu blir det sweetness
Have fun and sleep well


Bakat

Idag vart det en kort dag på jobbet, efter det skulle jag som vanligt ta en kort powernap somna i några timmar och kände att jag måste få gjort nått idag, tog en dusch. Gick sedan & handlade lite och bakade kladdkaksmuffins. Nu blir det snart gymmet. Härligt efter det blir det att laga lite kvällsmat sitta framför tvn tända lite ljus och bara ha det gott
Trevlig kväll


Lägenheten

Nu är allt nästan klart som sagt behöver mattor & lite lister att lägga in kablarna in



Kanske skulle behöva stryka mina sängkläder



Köksbordet som sagt matta under där så blir det bra




Soffa



Farfar va snäll å hjälpte mig med hyllor



Bra extrav "stolar"






Köket



Lilla Tv:n som sagt kablarna måste in i lister



Lilla Hallen

Home Sweet Home

Tända ljus

Det mysiga med hösten är när man tänder alla dessa värmeljus. Sätter på lite skön musik. Ligger i soffan med en mysig filt och hör hur regnet smattrar mot rutan. Det är faktiskt en skön känsla.
Så idag har det inte blivit mycket gjort. Jag jobbade från 06:45 till kl 10:00 otroligt ansträngande inte, så efter det kom en granne och drack lite kaffe jätte mysigt.
Sen åkte ja ut till kusin å lill Emil. Drack lite mer kaffe, sen hem å så tog det ungefär 10 min så stenslockna jag på soffan och sov i 2 timmar. Inte alls bra när man ska upp kl 5 imorgon. Men vetinte riktigt vad det är med hösten blir väldigt trött men på sommaren behöver jag inte alls mycket sömn. Är väldigt beroende av solljus.
Men ikväll bär det hem till pappi har en lillebror som inte kan sova själv, så får sova där inatt när papps är ute å reser med jobbet.
Ha en trevlig kväll


Long time no see




Den osminkade sanningen igår kväll - Helt slut

Har nu precis blivit klar med allt va flytten har innebärt! Det som fattas nu är en tripp till Ikea.
Fredagen bestod av flytt av alla dom stora grejerna. När det va klart vart det dax för ett arbetspass. Efter det så träffde jag upp en arbetskompis gick hem till mig drack lite vin skulle sedan på AW som slutade med på tok för mycket alkohol. Mådde inte så värst bra på lördagen.
Blev därför inget gjort på lördagen, efter jobbet blev det en sväng till kusinen som bjöd på hummer. Väldigt gott. Efter det blev det en lite utgång med arbetskollegor.
Va hemma rätt sent och va sedan dax för jobb igår kl 10. Känndes i hela kroppen igår somnade jätte tidigt. Men inte nog med att det var jobb igår var även på kalas till lilla Emil som fyllde 2. Och hade besök av farmor & farfar som ville kolla in lägenheten.
Men ställde klockan på 07 imorse och fick då besök av en annan arbetskompis drack lite kaffe å tjötade. När jag minst anade det så dök farfar upp och satte uppe hyllor. Så det har varit fulle rulle hela tiden. Linnéa va även här på lunch. Först nu är allt klart så nu blir det lugnt, ska upp tidigt imorgon å jobba. Ska ta lite kort för att sedan visa hur det blev när det är möbler i lägenheten..
Nu ska jag bara slappa i soffan

Toodilooo


Helt slut

Inte trodde jag att det skulle va så jobbigt att flytta & jobb 2 dubbelpass på en dag. Men det känns i hela kroppen. Blir snart sängen!! Är en dag imorgon oxå
Natti  natti


Att ge & ta

Ibland får jag nog. Jag känner att jag ger men aldrig får tillbaka det är av samma personer. Vissa människor som bara tar av en aldrig ger tillbaka. Ne nu får det vara slut på att vara den försnälla Johanna.
Börja tänka på mig lite? Istället för andra i första hand.
Jag får iaf säga att jag är stolt över min bästa vän. Hon har kommit en bit på vägen i sin jobbkariärr. Tycker verkligen det är roligt för henne. Keep up the good work my friend.

Ne nu ska jag snart sussa, upp 07:07


Meen va

trodde inte på långa långa vägar att det va så mycket grejer som pappi hade ställt nere i förrådet. Vill inte tänka på allt jag har på hans lager? Jaja det blir mer för pappi att bära. Ja ska ju jobba ihelgen så lilla han får bära det mest. Soffan va ju sjukt tung. Men du kommer jag till det stora Men som är väldigt problem nu, har ingen säng. Känns för jäkligt. Vill ju sova i min min bara min lägenhet. Får verkligen se till att fixa det nu. Jobbar till 14 imorgon så efter det ska min farfar fixa nya stols dynor. Vit & blå randiga. Stolarna är med hög rygg, och vita även bordet är vitt. Så det passa perfa till min marina inredning.
När jag packade upp lite av mina grejer så insåg jag hur mycket ljuslyktor jag har, jissees. Här ska det tändas ljus. Nu blir det att fixa å dona lite. Ha en trevlig kväll


Jaaaaaaaaaaaaa

Fick min lägenhet idag! Lycklig
Så nu blir det att köra lite lite grejer som finns i förrådet eftersom det andra står på pappas lager och han är bortrest med jiobbet men får in lite grejer iaf!!
Känns otroligt bra. förutom att jag inte har någon säng en haha..
Prio ett att fixa inom dom kommande 2 dagar vill ju gärna sova i min lägenhet senast fredag
GLAD

ledig

Ledig är det ju skönt å vara när man har jobbat 5 dagar i rad. Kom & tänka på att jag inte har varit ledig en helg sedan midsommar, har antigen jobbar, lör, sön eller både och. Så nu en så länge är jag iaf ledig söndag.
Åh blev så irriterad idag.
En tjej på jobbet ringer vid 15 å frågar om ja kan jobba för henne vid 16 men säger då nej för att jag åkt ut till min kusin för att umgås me henne. Hon höll på att laga jätte god mat. Så det va inge mer med det, det dröjer ungefär 10 min så ringer en annan tjej på jobbet. Dessa tjejer va me varann, då frågar hon om ja ine kan jobba för denna tjej. Svaret är fortfrarande nej. Hade inte tatt egen bil ut heller, och min kusin ska inte behöva köra ut till stan med en gång heller. Hon har jobbat hela dagen och har en liten 2 åring att ta hand om. Men då får jag ett sms att hon kan hämta mig men som sagt jag har sagt nej. Ibland undrar jag när ett nej räcker. För då ringer dom till ICA istället och då ringer kvällsansvarig mig och då är kl 15:30. Frågar då om ja kan jobba. Jag förstår inte hur vissa människor kan med?
Om man vet att man inte kan jobba eller orkar så ha för sjutton fram förhållning!!

från å me du

En person sa en sak till mig idag. Han sa att han hade en flickvän ett bra tag ja vi pratade allmänt & nu förstår jag varför jag är så kräsen. Jag har haft 2 långa förhållanden. Min senaste pojkvän bodde jag ju ihop med. Men han sa även att han har träffat tjejer, men han har inte velat "satsa" på någon för att det inte har kännt helt 100 okey. Visst men ibland har jag tänkt att man eller hur ska ja förklara detta. Jag kan säga att jag var nog kär i kärleken i mitt förra förhållande.
Jaja nog om det nu ska ja snart försöka sova om ja kan. Sov ju som sagt 12 timmar i natt och 1 1/2 timme på dagen. Ha en trevlig kväll


Mmm

Blev en powernap. Va behövligt tydligen men vaknade helt svettig. Brukar va så när jag känner mig lite halv krasslig. Imorgon vet ja inte riktigt vad ja ska göra, hälsa på min kusin en sväng på hennes jobb. Ja just det ska ju hem till en arbetskompis. Fika lite. Trevligt sen blir det nog bara jätte lugnt. Kanske blir en film om det är dåligt väder. Åh nu blöir det fortsatt slapp framför tv:n


11/10 - 10

Är så fruktansvärt trött, somnade runt tjugo i nio och sov till halv 9 imorse men är långt i från pigg. Hade vart skönt med en powenap. Har ju endå inget jobb på förens på lördag? Känns ju skönt att va ledig max på 2 dagar sen blir man  riktigt rastlös.
Men men. Idag efter jobbet fick jag mat av farmor & farfar sedan ut till kusin för att dricka lite kaffe, lekte lite me Emil. Sen skulle han till mormor å morfar så då åkte ja hem. Fick även med mig krabbor av henne. Så hilmans gott. Har redan hunnit att äta upp dom. Nu blir det lite slapp framför tv:n skulle med Linnéa på gympan men har fått sådan torr hosta så får se nu.


Fullt upp

Jobb, sova. jobb, sova. Känns som att det är det min helg har bestått av. Va helt slut igår morse. Funkar inte att komma hem 1o över 23 på fredagen å sedan komma ner i varv när man stressat röven av sig på jobbet. Å inte nog me det så ringdr kl 05:25 igen så efter jobbet gick jag & solade sedan hem å färgde håret när jag va klart me blåsa sminkning o.s.v så stod Linnéa utanför dörren så hem till henne och drack lite vin för att sedan besöka sea corner. När kl ringde 05:25 imorse så va det långt i från kul att gå upp. Gick och jobbade fort som sjutton hem & vilade sen åkte jag å pappsen till Göteborg för att köpa soffa. Blev jätte nöjd. Nu blir det att sjunka ner i soffan kolla tv om jag orkar hålla ögonen öppna
Nattiii


Rensaaaaa

Åh herre, trodde inte att ja hade så mycket grejer eller ja kläder i pappas klädkammare, men hade visst samlat på mig en hel del under denna tiden jag bott här. Tänkte att jag passade på att rensa bort lite av dom kläder jag inte använder så mycket så blir det inte lika mycket att packa när jag väl ska flytta. Förhoppningsvis blir det om en vecka får hålla händer å fötter. Så nu har jag bara det nödvändigaste kvar. Åh jag haar köpt massa grejer nu som jag bara vill sätta upp. Kan fortfarande inte sluta å tjata om hur skönt det ska bli att komma hem till mitt eget igen. Ingen som kan säga nått, åh ge mig den nu!!
Känns som att det är det enda som mina tankar snurrar om nu min lägenhet. Känns så himla bra

Snart mot jobbet, sen efter 23 hem och sova för att upp å hoppa kl 05:25 får att då gå till kjobbet igen



finns massa härlig bilder att kolla på som ger en massa fantasi!!

Snälla ge míg lite energi

Känns som jag skulle kunna sova i en vecka. Men finns ju mycket annat man måste göra oxå.
Blir iaf sängen tidigt idag. Senast 23 ska upp kl 08 för att dricka lite kaffe & sen ta en powerwalk. Ska nog faktiskt försöka hinne med och solar också. Sen har jag ett viktigt telesamtal att ringa !!  Hoppas hoppas

Nattiii









Ops

Hade visst glömt att trycka på publicera igår. Va ledig så va hos min kusin och bara tog det lugnt.  För visste att jag skulle gå upp & jobba. Men inte kom jag i säng tidigt för det. Somna vid 1 kanske å klocka ringde 05:25 underbart. Jobbade till halv 3 för vi blev klara före. När jag kom hem slockna jag direkt. Sov i 2 timmar åkte och köpte 2 nya krukor. Kan inte hålla mig vill bara ha min min min lägenhet nu. Får greja lite åså! Ska ringa & höra me dom imorgon. På söndag ska jag möjligtvis kanske åka och köpa soffa. Hoppas. Å nu blir det gymmet, säger bara hej träningsvärk imorgon! Härligt nu blir det lite varm nyponsoppa innan mumma..


Kontraktet

Kontraktet damp ner i brevlådan idag. Lycklig.
Idag åkte jag som sagt hem till syster. Sen lagade hon jätte god mat. Sen var jag i full gång med att baka bullar. Riktigt goda. Bakade kanelbullar, vaniljbullar & nutella bullar. Men är nu slut som artist. Sova sova sova säng säng säng
Nattiii

Vill ha min lägenhet å inreda

Det är något bland det roligaste jag vet! Inreda, fixa å få det precis så som man vill. Sen kom hem till ett hem där jag bor. Kan ta disken typ dagen efter om ja vill. Ja sådana små saker. Ingen som behöver vet när man kommer hem, slänga av sig jackan i soffan. Haha. Ja helt enkelt små saker. Längtar verkligen. Sätta sig ner i sin soffa kolla på vad jag vill, tända lite ljus. Och inte behöva umgås me någon om jag inte vill..
GE mig min lägenhet nu, va nyss ute å shoppade en snygg krdyddhylla

Ne nu är det snart bullbak


En lång historia



Jag skaffade denna blogg för att dela med mig lite av mitt liv.

Jag skriver verkligen inte detta för att få något medlidande eller liknande eller att någon ska tycka synd om mig för att det är det inte.

Jag får ju säga att jag hade upplevt otroligt mycket vid 16 års ålder vilket fick mig att mogna tidigare en många av mina andra kompisar. Dom vänner jag har hade inte riktigt förståelse för det som hände, för dom hade inte ens i närheten fått uppleva det jag fick.
Så nu kommer en lite livshistoria, och jag vet att det kommer kännas otroligt skönt efteråt när jag har lättat på mitt hjärta en gång för alla.

Kommer igentligen inte ihåg så jätte myckt från när jag va liten. Vet vart vi bodde o.s.v. Men det jag kommer ihåg mest ifrån var när vi flyttade till vårt radhus. Jag har alltid intalat mig att jag ville att vi oxå skulle vara den lyckliga kärnfamiljen. Min pappa reste väldigt mycket i sitt jobb när jag va liten. Och min mamma hade en speciell uppfostran, hon tyckte att det va lättre att istället för att sätta sig ner & prata med ett barn så var det mycket lättare att skrika, funkade inte det så var det lättare att ge en örfil. Så var det. Hon kommer inte från en lätt uppväxt men jag som är 22 år nu tycker inte att det är en ursäkt utan snarare att hon inte skulle vilja att någon av hennes barn skulle behöva uppleva samma sak. Så det jag kommer ihåg tills jag är 6 år då jag får en lillebror. Hade aldrig upplevt att mina föräldrar var så där kära som man såg andra föräldrar var, nu i senare år har jag fått reda på att dom skaffade min lillebror för att dom trodde att deras förhållande skulle bli starkare och få dom att stanna kvar för varann.

Fick då en lillebror, och vill tillägga att han är min guldklimp, men han har även fått stå ut med mycket av min ilska jag har bärt på. Sjävklart blev jag glad när jag blev storasyster. Men jag var en bortskämd unge. Och nu kom han då skulle jag ju inte bli lika mycket sedd. Men nu idag skulle jag aldrig ha velat varit ensamt barn. Är så lycklig över att ha en lillebror. Åren gick och det var som vanligt min mamma använde sig av samma metod. Som aldrig funkade eller skulle fungera. Man skapade en viss rädsla. Men jag ville inte att min lillebror skulle få uppleva vissa saker så jag tog ofta på mig hans skuld så att han inte skulle få ta den där örfilen. Så när jag va 8 eller 9 kommer inte riktigt ihåg fick jag reda på att min mammas syster hade cancer. Då vände min mammas liv upp & ner det va hennes bästa vän men även syster. Så som jag uppfattade så gick det rätt fort. På så sätt fick jag en syster. Eller ja det är ju min kusin. Men hon har så lännge jag kan minnas känts som en syster.

Och livet hemma fortsatte som "vanligt". Visst man blev älder o.s.v. Men ja det finns många men. I mellanstadiet hade jag en jobbig period. Ville inte gå till skolan, kom på massa ursäkter. Men så va mellanstadiet slut och efter den sommaren skulle jag börja högstadiet. 7:an en helt ny klass md nya människor. Jag hade redan då skaffat mig nya kompisar genom handbollen. Så skulle då börja 7:an  och fick då reda på att min mamma hade fått bröstcancer och ja, då trodde jag att det skulle gå illa. Men hon klarade sig ur det vilket var otroligt skönt. Ingen vill mista sin förälder. Min pappa kämpade då på för att vara ett stöd för oss alla, men han har aldrig varit bra på att visa känslor. Men han kämpade på för allas skulle. Samtidigt som han var tvungen att jobba. 2 år senare när mamma var klar med alla operationer den 17 Janurai på hennes födelsedag så vill min pappa skiljas. Eftersom han alltid varit rädd för konflikter så valde han att säga detta med alkohol i kroppen vilket jag inte tycker var mer en fegt men vissa människor kan inte säga vad  dom tycker utan alkohol. Då visste inte jag att han inte känt något för min mamma på x antal år. Men det vet jag idag. Dom skillde sig och det var en långresa. För under dom 2 åren innan dom skiljdes och mamma fick cancer fick vi även reda på att mormor hade hjärntumör. Men vi valde att inte berätta för mormor om mamma. Vi ville inte att hon skulle känna att hon kunde förlora en dotter till. Så det hände mycket på 2 år.


Men dom skiljde sig och jag flyttade med mamma. Hon fick pappa att bli det svarta fåret. Men det är aldrig ens fel att två träter. Det var fortfarande en långväg att gå. Jag började gymnasiet och hade ingen vidare kontakt med pappa. Träffade då min första riktiga pojkvän som blev en tillflytkts ort och hade även träffat min bästa vän Linnéa. Dom bodde på samma ort så där spenderade jag mycket tid. Men hade även kvar vänner här hemma. När jag gick ut gymnasiet fick pappa och jag en lite närmare kontakt han hade ett jätte fint tal på min student. Han gav mig ettt guldhjärta som fortfarande hänger runt min hals. Han sa i talet att jag va hans lilla hjärta. Jag bodde då kvar hemma hos mamma 1 år efter studenten. Jobbade & började sedan plugga. Sedan 2008 valde jag att flytta hem till min pojkvän och hans familj. Vilket gjorde min mamma ledsen. Men under dom åren vi bodde ensamma var otroligt jobbiga. Hon hade mycket ilska och hon gjorde saker jag inte riktigt fattade varför men nu tror jag att det va för allt hon bärde på. Jag frågade ett antal gånger varför hon behadlade mig som hon gjorde och svaret var för att hon blev behandlad så.
Jaja jag fortsatte mitt liv den sommaren hos min pojkvän, men i slutet av sommaren så flyttade jag hem.  Och va så klart jätte ledsen för att de var ju där jag kände mig trygg. Men var nog inte kär i honom utan tryggheten. Hans familj blev som min familj. Då flyttade jag hem igen. min pappa kom och hämta mig å alla grejer. Kännde fortfarande inte riktigt det bandet mellan mig & pappa så som vi har nu. Så flyttade hem till mamma och bodde där i 2 månader innan jag fick jobb och flyttader på riktigt till eget och började "hitta" mig själv. Blev stark i mig själv. Träffade sedan en person som fick mig att tänka annrolunda. Han kände mig lyckligare en på väldigt länge. Kände då att det var dax att ta en paus från min mamma och fick en väldigt bra kontakt med min pappa. Han blev som min bästa kompid, idag vet jag att han ställer upp för mig i vårt & torrt.
Valde iaf att säga upp mitt heltids jobb, sälja mina möbler och flytta med honom till hans hem och stad. Vilket kändes helt fantastikt för ett tag. Men vilket tyvärr inte funkade. Men vi var inte rätt för varann. Men han fick mig att lära mig mycket om mig själv.
Jag flyttade sedan tillbaka hit. Dels för att jag saknade min bästavän som jag nu kan kan träffa så ofta vi får det att gå samman. Och nu har jag bott hos min pappa. Sedan jag flyttade hem. Tatt kontakt med min "systet" och skaffat mig en egen lägenhet igen. Och har min bästavän 5 min ifrån mig. Jag är lycklig. Och jag vet att jag kommer lyckas med mina mål.
Så bara för att livet inte alltid går som man vill när man är yngre och inte kan välja så får man se till att välja rätt nu och ta vara på det man har nu. Så som jag ser mig själv nu skulle jag säga.
Glad, posetiv och tänker ofta på andra i första hand gillar att ge. Trivs med den jag är idag.

Så ta vara på det ni har..






Även om jag inte nämt min underbara farmor & farfar i texten har dom varit ett stort stöd





5´e Oktober

Trött,  somna inte förens kl 01 men skulle iaf gå upp kl 8 för att hålla mig till mina nya rutiner. Tur att man inte jobbar kväll så allt för ofta, fast då hade man säkert skaffa sig en vana till det med. Idag ska jag baka kanelbullar & även testa en ny sort. Ska hem till min kusin där jag troligtscvis ska sova över. Tycker det är jätte mysigt att man umgås så. Vi har en ganska speciell relation. Vi har gått igenom otroligt mycket ihop. Under ett tag för 1 1/2 år så vet jag inte vad jag fick för mig. Jag slutade höra av mig, men jag är otroligt glad att vi har fått en sådan bra kontakt igen. Det känns inte som vi har varit ifrån varann så länge. Men jag tror även att vi fick en starkare relation. Jag fick mogna lite på vägen oxå vilket var bra. Har lärt mig att ta vara lite på det man har för man vet aldrig när det kan vara borta!


Fick lägenheten

Är sååå glaaad. Ringde dom och frågade hur det gick. Då sa dom att dom hade fått min intresseanmälan men skulle höra av sig iveckan. Så ungefär 10 min efter att  ja gick från pappa ringde dom och sa att jag fick lägenheten. Är nu otroligt trött efter har jobbat från 15-23:40 så nu sovtime

4´e Oktober

Sov nog ungefär 12 timmar inatt & igår av den dagen var jag ungefär vaken 6 timmar haha. Känns som att jag borde vara jätte pigg idag. Sitter nu med en kopp & det är ruskigt gott så här på morgonen, snart hoppa in i duschen för att sedan gå iväg på lite ärenden. Ska även va en tjötröv när det gäller den lägenheten..
Ne dax att göra något nu.





sovit, nu sova

somna om efter jobbet sov till 13 skulle bara kolla film somna och sov till kl 20 nu är jag fortfarande så trött att ögonen går i kors. Inte direkt någon jobbig dag. Men imorgon är det ny arbetsdag, jobbara kl 15 - 23.
Innan dess har ja lite små saker att fixa med. På tisdag blir det kanelbullsbakning. Är ju kanelbullens dag imorgon men då hinns de inte med. Ska iväg gå vägen om min kusins jobb med en kanelbulle till henne, är ju såklart inte lika gott med köpta som mina egna. Sen är jag ledig tis & ons som det ser ut just nu. Underbart.
Ne nu kallar johnblund


Trevligt

Hade det väldigt bra i Göteborg. Men jag som person tycker att det är så skönt att komma hem.
Men även om det hade varit skönt att vart ledig och inte behövt åka hem halv 8 för att jobba. Men jobb dagen gick bra trots 3 timmars sömn. Efter det så åkte jag ut till kusin vitamin. Sötungen va haha väldigt rolig. Han härmar det mesta man gör, måste få spelat in det. Sen blev man så bortskämd att dom bjöd mig på hummer mm mm mm så gott. Tänk att dom första hummarna gick för 7300 kr/kg det är helt sinnes. Så det smakade väldigt bra.
Idag blir till att bara ligga på soffan, vill ha ny vecka nu. Dax att få besked me. Hoppas & vill så mycket...












Lite i bildform

Hotellet

Checkat in, ja 10onde våningen är helt ok. Hunnit med shopping, nu sipras det vin. Har till och med hunnit med spa avdelningen. Lovely. Nu förebereder vi oss för en helkväll
Sooo long




På väg

Sitter nu på bussen mot Göteborg. Är precis på färjan över. Ska bli himla trevligt tråkigt att dert inte är lika fint höst väder som igår, men det ska nog gå bra att shoppa endå ;)
När jag kommer dit så är Linnéa redan där så då tar vi spårvagnen till Hotellet. Weeiiii

RSS 2.0