Ingen tid

Tiden finns inte just nu,  e på jobbet 11 timmar, sedan hem och diska, laga ,mat, tvätta och hinna med lite annat men så fort tiden finns och jag känner att jag har något vettigt att skriva om så är jag tillbaka


Vart tar tiden vägen?

Hade en otroligt trevlig kväll igår, va jätte mycket folk här. Idag mår jag helt ok, men nu vill jag bara mysa med min sambo. Kommer inte få så mycket tid med han denna vecka för den består av jobb alla dagar utom lördag!!


Så gott

Har gjort långkok. Blev väldigt gott, trodde inte att jag kunde få det så gott som sist. Är faktiskt helt slut i kroppen. Blir en tidig kväll. Ser fram emot helgen, då blir det bowling och trevligt sällskap.


Bränt mig på tungan

Så jobbigt, skulle smaka av skyn som jag kokar köttet i. Åh va gör jag då? jo bränner mig på tungan. Idag har det jobbats, och imorgon blir det ett långt pass, 11,5 timme. Gött
Så idag blir det till att vila upp sig, lägga sig i tid så man är pigg å glá imorgon. Nu ska jag fortsätta med maten. Blåsa håret, platta håret o.s.v


Han är

Den bästa jag vet..
När han kommer hem och bara vart borta några timmar, tiden mig dig gör mig otroligt lycklig!!
Jag älska dig otroligt mycket.
Tack för du är du min kärlek

Härlig dag

Vart hemms hos K´s föräldar fick jätte god mat, drack lite kaffe och hade trevligt. Sedan när vi kom hem så kom Sophie hit, bakade vi rulltårta, muffins & kolakakor och drack lite kaffe. Välidgt väldigt trevligt. Riktigt kul att hon har varit här så länge nu. Får se va vi hittar på för skoj i helgen.
Älsklinge har precis åkt iväg för att träna  å sedan hem till en kompis för att kolla lite film & umgås. Jag tänkte göra lite kycklingwok till mig och kolla lite tv.


Ett annat bakverk jag gjorde i Julas


Va skönt det känns

Japp min ballongmage är borta? Skönt det kändes att vakna i morse å magen såg ut som den skulle, men den hade gett mig på tok för mycket oro. Så nu antar jag att det är urinvägsinfektion. Hoppas de försvinner snart.
Nu ska jag göra mig i ordning lite för min älskling kommer hem tidigt, jätte glad för de. För jag kommer jobba myckte från och med nästa vecka vilket betyder att vi kommer jobba om varann oftast så skönt att ha han hemma tidigt en dag. Ska åka ut till K´s mamma och hälsa på en liten sväng nu på förmiddagen. Mysigt!

Vart tog dagen vägen?

Gick till jobbet vid halv 7. Jobbade från 7 - 15:30
Kom hem, va hemma i en halvtimme, åke till gymmet, kom hem, duscha & åkte å handla. Känns som dagen bara försvunnit. Nu ska jag göra pannkakor sätta mig i soffa och försöka sluta tänka på min dumma magen, man blir ju allvarligt talat rädd när man läser på internet, vad mina symptom passar in på?

Motionshuset

Ok blir snabba ryck här. Måste sticka i väg å träna lite

Gym?

Jaha dax för årets första gympass, haha det är den 21 feb och jag har inte besökt något gym en. Helt otroligt dåligt. Aja bättre sent en aldrig. Tog en liten powernap, vakna och mår illa. Fy bövelen. Tror det kan vara hamburgaren för K la ut den i kylen från frysen i lördags utan överdrag så åt jag en till lunch vid 3 tiden, icke så bra gjort.
Aja inte är det någon ursäkt. Dax att dra på sig träningskläder och se glad ut :)

hemma

Har vart hos Johanna på en långfika, mycket mysigt. Åkte sedan till kusin och hälsa på men lille Emil va på dagis. Fick dock se lilla pyret, det va hennes första ultraljud. Riktigt häftigt att man kan se mun, näsa o.s.v. 
Va där och drack lite kaffe. Nu hemma precis ätit lite, förhoppningsvis ringer min älskling snart och säger att jag ska hämta hem honom. Saknar han även om jag så han i morse.. 

Hej å hå

Nu åker jag mot LL. Idag blir det premiär på gymmet. Hoppas alla e lika pigga som jag idag. Känner mig helt utvilad.


kallt

Körde K till jobbet vid 5, då visadet det -17. Fy bövelen. När jag sedan kom igen och skulle lägga mig igen så frös jag något fruktansvärt. Gick upp vid hlav 9. Ska börja göra mig i ordning för att åka till LL. Hälsa på Johanna och lille Emil hoppas jag. Och e så jäkla trött på att vara kissinörding, vet att det låter lite skumt att ja skriver det här. Men jag ska nästan räkna hur många gånger det är på en dag. Igår när vi kolla på BB så kissa jag i varje paus? Inte normalt någonstans. Om det inte går över snart så får jag ringa sjukvårdsupplysningen å höra om dom har något knep, hålla sig längre? men då känns det som att mina blåsa ska spricka.
Ne dax att fixa i ordning sig lite

Home is there our heart is

Har kommit hem för en stund sen, jätte god middag hos farmor & farfar. Dom bara älskar K. Inte så svårt att förstå varför, Farmor sa till han att han är en stilig pojke idag.
Har kommit på mig själv, att jag i princip bara läser gravid bloggar eller mamma bloggar. Vetinte varför.
När jag va yngre alltså typ 16 så sa jag att jag skulle ha barn när jag va 22 och det är ju to late nu. Men kanske är därför jag tycker det är så kul att läsa om deras liv med barn och som gravida. Har en tjej på mitt gamla jobb som väntar barn, och igår fick jag känna på hennes mage. Blir så facinerad på något sätt?
Aja nog om barn. Hade tänkt att dra mig till gymmet å jobba på bechen 2014? Men nehe så blev klockan mycket vi ska laga mat kolla film. Men nu när Sophie är här så får vi dra å träna ihop i veckan. Det finns inte längre någon ursäkt till att inte gå till gymmet. Det finns massa gym att välja på här. Men jag har bestämt mig för att ta Motionshuset.
Jag menar 2014 är här snabbre en va man tror. Så alltså 2014 är jag 26 år haha. Aja jag vill ha grym kropp då. Så let´s go. Gymmet har jag tänkt köra 3 dagar i veckan ser jag inga resultat efter 4 veckor så får jag öka till 4 gånger i veckan. Längtar även till våren, för det bästa jag vet är att promenixa/löpa. När jag är på gymmet brukar det bli löpbandet 40/50 min och sedan styrka 30 min. Så brukar jag lägga upp det. Är inte ute efter att bygga några större muskler utan mer att få smalare kropp och lite konturer på musklerna.
Så ska bli lite spännande och mäta efter en månda om man minskat något. K och jag ska även tänka mer på maten även om vi äter varierad kost och bra mat så kan man ju välja bort past/potäter & ris
Ne nu ska jag njuta av denna underbara lediga söndag med min älskling

Mot LL






Nu åker vi mot LL.


Avnjutit

En god frukost med min älskling!
Ska snart göra mig i ordning för att åka till farmor & farfar där det bjuds på middag. Älskar att vara ledig tillsammans med K. Är inte det allt för ofta så får passa på att njuta extra mycket.

Söndag

Igen, och veckan har bara sprungit förbi. Igår gjorde jag mitt sista arbetspass på mitt gamla jobb, blandade känslor. Kommer sakna alla underbara arbetskompisar. Men samtidigt vart det skönt, nu kan jag fokusera mer på det nya jobbet. Väldigt skönt. Idag gick vi upp vid 9, skönt att komma upp. Vi ska åka och äta lite lunch hos min farmor & farfar. Det uppskattar dom, K åkte precis iväg till gymmet. Han är så duktigt, jag tänker köra gym ikväll så imorgon är det att förbereda sig på träningsvärk.
I fredags var vi hemma hos Sophie och Jonas, drack lite och gick sedan ut. Längesedan jag hade en sådan rolig utekväll.
Ne jag ska hoppa in i duschen nu och sedan röja lite här hemma inna vi åker


sol och jag bara gillar det

Så skönt när solen lyser upp hela lägenheten, jag vill ha vår så man slipper frysa häcken av sig när man går utanför dörren. Visst är det lovely att det är sol men snälla kom in ett högtryck nu så man slipper denna kyla. Jag längtar efter att se knoppar på träden, nästa längtar efter att måsarna ska väcka en på morgonen. Alltså jag vill ha vår nu tack


Se vackra citronfjärilar över allt, brunbränd kropp



Se havet spegelblankt och solen speglas mot havet


är dålig på

Att säga till min underbara sambo att jag Älskar honom. Borde säga det oftare, jag kan berömma honom mycket här på bloggen men är dålig på att göra det till honom. Men som jag skriver väldigt många gånger tidigare så gör han mig otroligt lycklig! Och jag Älskar honom väldigt mycket. Han har en av dom största platserna i mitt hjärta!




18 februari

Denna vecka har gått väldigt fort. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan fixa lite hemma, när jag är klar med det blir det lagom att gå till jobbet. Sen får man se va helgen har att erbjuda


sleepy

Dax att snart krypa ner under täcket. Göra sig redo för en ny dag.
Dagen har vart helt ok, trevligt att fika på stan. Längat efter den första vårfikan, när man kan sitta ute i solen och njuta. Imorgon är det dax för jobb, kassan kommer bli roligt.
Bakade även muffins, smälte ner chokladen från paradise asken, gjorde då en sats med choklad och en med kardemumma. Blandade dessa två sen så det blev 2 muffins i en, riktigt goa är att rekommendera. Nu är våra fack i frysen helt fullt med muffins & bullar.
Ne dax att borsta tandebissarna

Ogillar

Ogillar mig själv för att jag är en tänkare, kan typ försvinna in i mig själv och tänka så mycket att jag blir irriterad på mig själv, får säga åt mig själv att inte tänka så mycket för det gör ingen nytta. Jag tänker på sådan saker som är ovärt att tänka på. För om dom sakerna jag tänker på skulle hända så skulle jag inte kunna påverka det, så jag lägger en massa energi på det, som då blir onödig energi och jag går & mår dåligt över det.
Det mesta jag tänker på att jag tycker jag själv för "tjock" alla jävla skönhets grejer, jag var nöjd med min kropp i sommras. Men nu känns det som jag bara har fläskat på mig? Ungerfär 90% av mitt tänkande varje dag går till det. Och sen är det ju den där kärleken. Är hur lycklig som helst, får i pincip nypa mig själv i armen varje dag för att se så att jag inte drömmer. Men då tänker jag, är jag värd att vara så här lycklig? Ja sådan tankar behöver inte gå in så djupt på alla tankar men dom är jobbiga..


Kopiera det Tyra.se hade skrivit vilket jag tycket va så jävla bra.


Och nu ska jag snacka lite kärlek här…Jag är så himla säker på att jag kommer tillbringa resten av mitt liv med Patrik. Jag har haft 2 stycken 3-åriga förhållanden innan honom och nu vet jag på något sätt att han är mannen i mitt liv, jag känner det i hjärtat och är stensäker på det. Kärlek för mig är att bli älskad lika mycket tillbaka, som man själv älskar någon. Att få dela vardagens alla händelser, livets händelser tillsammans med någon som alltid finns där för en. Någon som alltid stöttar en när man är ledsen och någon som alltid vill lyssna… Man ska aldrig behöva vara orolig för att det ska ta slut, hur mycket man än bråkar eller tjafsar, så grundar sig tryggheten i att man ska vara trygg i alla situationer. Något som jag också har lärt mig med kärleken är att man inte ska försöka ändra på någon. Jag och min kille är te x väldigt olika i vissa situationer, och i början hade jag svårt med det och försökte ändra honom, men efter en lång tid så insåg jag att det aldrig går, den som måste ändra sig är jag… Jag började inse att jag aldrig kommer kunna förändra honom, och det som gör att det kommer fungera är man accepterar att man är olika, för det är inte konstigt! Nu är det faktiskt så att jag och min pojkvän är jättelika på väldigt många plan, men små saker är vi olika på…typ jag måste alltid planera och ha kontroll medan han hatar när jag gör det osv, och ibland i vardagen krockar det, även om det är en liten skitgrej. Ni som tjafsar mycket eller bråkar, glöm aldrig bort varför ni blev kära i varandra från början… Nu ska jag sluta babbla, hoppas ni har en väldigt fin kväll tillsammans med pojkvän/flickvän/familj eller vänner

Tycker jag va bra skrivet. Så istället för att ja ska sitta å tänka lite så ska jag vell ta tag i träningen så kanske jag får dom resultat jag vill ha.

Husmanskost

Idag är det dax för lite husmanskost!
Blir potäter me äggsås & kokt torsk. Ett tips om man vill att torsken ska smaka lite extra gott, då lägger man den i folie med purjolök,tomat, en bit grönsaksbuljong & citronpeppar. Så låter du det koka i foliet. Gottit.
Vart väldigt trevligt att fika med Sophie, skoj att hon ska vara här i sommar. Så va på stan en svänga, gick till bibblan och skrev ut hennes Cv som hon ska lämna ut här i stan.
Och idag ska jag försöka ta mig till gymmet jag ska testa på här.


Fika time

Ska nu kila ner på stan & möta upp Sophie. Dax för en liten fika, välidgt trevligt. Är för övrig väldigt utvilad. Känner mig nästan som en ny människa, skulle bara behöva lite sol oxå. Kanske blir en sväng förbi solariumet på vägen hem



Enjoy our day


Full rulle

God Förmiddag

Har vart med K och jobbat, kl ringde kl 04. Sedan åkte vi så vi va på hans jobb vid halv 5. Och nu ska jag åka och jobba på mitt jobb. Haft en jätte rolig dag med K. Lite kallt om fingrarna, men va gör det? Fryser så lätt så är lite kall av mig. Kommer bli kallt att vara i mejeriet idag på jobbet men får klä mig varmt. Vet en sak kommer somna skönt inatt :)


Pannkaks time

Jag är redo!! Dax att göra lite pannkakor, blir äta och kolla på halv 8 hos mig som sedan fortsätter med Sofias Änglar och den hemliga miljonären så kanske man gråter en skvätt..

trött, tröttare & tröttast

Är helt galet trött?
Somna igår runmt 00:30 sov till kl 05:00 gick upp och körde K till jobbet. Kom hem sov i en timme. Gick till jobbet, jobbade i i endast 3 timmar. Kom hem, somna sov i 1 1/2 timme. Åkte och hämta K, han gick in å la sig för att vila. Jag skulle "bara" kolla tv men vilket slutade med att jag somna i soffa?
GUd ge mig lite energi, jag behöver värme, sol och allt som hör till. Gillar inte att vara så här extremt trött..

Och så har jag ett jävligt jobbigt problem, haha vetinte om det här är rätt stället att skriva det på. Men jag kissar så sjukt mycket. Vaknar av att jag är akut kissignördig? Sedan kan det gå en 20 min eller mindre så är jag lika kissig igen. Apjobbigt??
Hoppas att det går över snart är trött på det. Ska göra pannkakor snart, funderar på att göra Amerikanska pannkakor? Kul att testa något nytt


Fryser

Har frysit hela natten, frös imorse när jag kom hem efter lämnat K. Fick ligga i fosterställning, sedan åkte jag och jobbade första dagen, gick as bra. Där gick jag och frös. Är nu hemma dricker lite kaffe och försöker bli varm. Ska lägga mig i soffan innan jag grejar lite. Idag blir det busenkel mat, hambugare, gottit!!

Kika läget va

Får gå å lägga mig eller? Neee jag skoja. För jag ska till jobbet vid 22:30 å kika lite grejer.
Sedan när jag kommer hem ska jag sova för jag ska nämligen jobba imorgon på mitt nya jobb. Trevligt!!

Så en får iväg nästan mitt i natta. Men ha gär det?

Ne hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag iallafall



Så som jag säger, ta vara på det ni har, det ni håller kärt.
För du vet aldrig, du kan aldrig vara 100 % säker.
God natt på er alla kärleksfulla människor


Ett hjärta av Guld


Jag fick ett guld hjärta av K i alla hjärtans dag present.
Blev väldigt glad över det
Det gör sig inte rättvisa på bilden, det är även ett bitmärke i, för jag har 2 hjärta på mitt halsband.
Ett som jag fick när jag föddes som är helt sönderbitet, ett annat fick jag av min pappa på studenten som är ett bitmärke i. Nu har jag fått hjärtan av dom personer som står mig närmast om hjärtat



Tack K för det otroligt fina hjärtat


14:onde



Min klänning som inte går att använda, eller kan ha den men måste ha något över. Massa fula rödvins fläckar på den sedan Julfesten. Icke bra



Fina rosor


Kärleksbevis

För mig går inte materiela saker att jämnföra, för att han gör mig till den lyckligaste i världen. Så jag gav 2 biljetter till Håkan Hellström den 4 Mars. En uppleves ihop.



Och ett litet kort, blommor & choklad.
Vet att det är det vanliga
Idag står det Thaimat på menyn & massa mys
Kärlek


Love











Ta vara på det ni har, uppskatta dom små stunderna
det är att ge & ta.
För varje dag Med Dig Är Det Alla Hjärtans Dag För Mig


Alla hjärtansdag 14 Februari

Godmorgon alla solstrålar!!
Har sovit som en prinsessa, fick även precis ett samtal av mitt nya jobb. Kanske blir jobb ikväll. Gött.
Sitter nu och dricker lite kaffe, gott så här på morgonen. Ska snart göra mig i ordning. Tänkte ta en prommis på morgonen men tar den lite senare. Vet att det bränner bäst på morgonen, men har lite grejer att fixa med.
Alla hjärtansdag idag, K har redan fått sin stora present, men något litet mer får jag fixa. Så det är dagens grej. Alltså the grej of the day


Älskar varje sekund

Perfekt helg, kan inte någonsin begära mer....
Jag kan avvundas på mig själv iband, små ögonblick som fastnar i mitt hjärta & i mitt minne. Han ger mig känsla av att jag är den lyckligaste tjejen på jorden, jag ler, hela mitt hjärta ler. Ja så känns det när jag är med dig!!
Finns inte så mycket mer att säga om denna helgen mer en att jag är LYCKLIG

K´s kompis va här och klippte sig, passade även på att klippa K lite eftersom när man har en kort frisyr krävs det underhåll. Blev så snyggt om man får säga så när man själv gör något. Kollat lite film ska snart lägga oss i sängen och kolla lite tv. Jaha så vad ska ja göra när nästa arbetspass inte är förens om en vecka?
Återstå och se men nu tackar jag för denna helgen & ser fram emot vad den nya veckan har att erbjuda?


Efter promenaden förut


Färdig

Har nu bakat klart bullarna, blev nötcremésbullar. Dock inte smakat men K sa att dom va goda, hoppas han inte ljuger. Nu ska vi snart fika lite, K har varit duktig och satt upp spegel och klädhängare blev jätte fint..

Morgon prommis

Har vart ute & gått med K, köpte med oss lite färskt bröd och åt sen väldigt sen frukost. Men vi sov tills vi vakna ingen klocka ställdes här. Väldigt skönt, jätte fint väder fast rätt kallt endå. Så ätit en riktigt god frulle idag med, hade en jätte mysig kväll igår. Nu ska jag bara fixa ordning bulldegen och sedan hoppa in i duschen. Städ ordning lite och efter det sätta igång med att baka bullar

times like this

Sådana här dagar uppskattar jag verkligen, kan man tänka tillbaka på då det är regnit & grått. Man uppskattar allt för sällan det där lilla extra. Jag njuter av varje minut idag


Lördagsmys

Har haft en jätte mysig dag. Jag och Älsklingen åkte till ett köpcentrum, han fick sig en ny klocka, verkligen jätte fin. Sedan stor handla vi lite. Åkte hem käkade liter lunch. Ikväll blir det heltstekt baconlindad fläskfilé med potatisgratäng. Yummie yummie, till efterrätt blir det Cheescake. Så blir en jätte mysig lördag med det bästa sällskapet man kan tänka sig..




stort leende

Fasen va jag älskar sol, stod i fönstret och kände hur solen stekte på mig = SKÖNT

Nu är tvätten tvättad ska åka kolla på kakeldekor

home sweet home

kom hem för 1 1/2 timme sen, slängde i en tvätt sedan åkte vi och köpte lite färskt bröd till frulle. Så har precis avnjutit en god frukost med den bästa jag vet. Snart ner & ta ut tvätten å in med en ny, underbart väder idag oxå. Ska åka och se om ja hittar kakel dekor
Fortsätt njut av solen man vet aldrig när den kommer igen

Fångad i en storm vind

Nedå, men är inte direkt sugen på att ta mig ut i detta väder.
Men ska barq byta om sedan blir det att bege sig ner mot bussen, gillar verkligen inte att åka buss. Sedan avverka några timmar på Ica för att ta en prommis till Johanna. Där väntar en liten mys kväll med lite tacos & vin. Super trevligt.
Kommer sakna min kära vid min sida inatt. MM sover som bäst breve honom, men får ju längta massa efter honom. Imorgon när jag kommer hem ska jag göra en dunder frukost till oss.
Ha en trevlig fredags kväll


klar

har nu städat klart. Tycker om att städa innan helg, för då kan man koppla bort det och bara njuta.
Nu ska jag göra mig i ordning lite för att sedan gå mot bussen. Ut i detta i snöyret..


snöstorm

åh idag igen? Hoppas det har lugnat ner sig lite tills jag ska ta mig ner till bussen.
Vakna vid 10, har sovit som en prinssesa. Idag ska jag stanna kvar och sova hemma hos Johanna. Vet att jag kommer sakna K breve mig. Men på söndag då får vi vakna upp breve varann, är faktiskt inte så ofta båda är lediga på samma dag så. Men nu dricka lite kaffe sedan ta tag i städningen

Banana split

Veckans höjdpuntk!! Säger bara det over and out

prinskorvar

Mina händer ser ut som prinskorvar, iaf mina fingrar. Krokiga efter att ha spelat handboll i 14 år men blev väldigt nöjd me naglarna


Men usch å fy

För detta väder, vakna kl 03 och såg massa snö. Gick sedan upp 04:24 skjutsade K till jobbet sedan körde jag själv till jobbet. Kan säga att det gick typ i 60 hela vägen så kom lite sent till jobbet men det va inga problem. Jobbade på som vanligt, men det är lite segt nu när man vet att man ska sluta.
Sedan kom K till jobbet, dom hade våran butik sist idag så han körde hem vilket va väldigt skönt.
Stressade hem och bara bytte om lite snabbt sedan ner å fixa naglarna, blev en klassiks manikyr med en liten röd sten. Blev väldigt nöj, fast nästa gång gör jag nog dom lite längre. Åh nu håller jag på med matlagningen, Chili con carne står på matlistan idag. Med extra bönor

sleepmode

Ok dax att inta sovposition. Eller?
Ne ska lägga mig å kolla på min otroligt snygga pojkvän, vi ska kolla lite film. Klockan ringer ju trots allt 04:24 så skönt det känns. Sägs att det ska bli snö oxå? vill inte vill inte

Natti natti

springrunda avklarad

Har vart ute & sprungit med K. Vilken tur att han va med och pusha mig, för ibörjan när kondisen inte är på topp så har jag jäkligt lätt för att ge upp. Men inte om någon springer med mig, så det va bra. Kändes jävligt jobbigt men skönt nu efter..

Nu blir det dusch å sedan Tv


Säger bara kolla musklerna haha

Glad

Har haft typ 2 depp dagar eller vad man ska säga, har kännt mig världelös. Åh det är ingen härlig känsla. Känns som att jag bara ville dra täckte över huvudet. Men idag vakna jag upp med ny energi, åh en härlig magkänsla.
Brukar alltid vara den som har humöret uppe, det får jag ofta höra. Men så kommer dom där dagarna när allt känns skit, men när jag tänker efter så har jag dom absolut underbaraste människorna i mitt liv. Det kan jag skattas mig lycklig åt. Även om man inte träffas så ofta så vet jag vart jag har dom & vad dom betyder.
På fredag efter jobbet ska jag hem till min bästa Johanna, ska vi tjöta dricka lite vin. Jag menar hon har ju endå fixat ordning ett litet rum till mig. Så spenderar natten där, mysigt.
Sedan blir det inte något jobb för mig på hela veckan, jösses amalia kommer ju klättra på väggarna. Men så prata jag lite med Sophie idag och hon kommer på tisdag, tyckte jag va väldigt bra. Våra kärar jobbar ju på dagarna så då kan vi hänga lite.

Jopp är iaf väldigt mätt efter soppa, sitter och dricker lite kaffe, en springtur väntar mig oxå. Pust det va på tok förlängesen..

Naglar

Snygg naglar = Snygga händer
Så imorgon ska jag unna mig att fixa till mina naglar, min kusin är utbildad nagelspecialist så ska gå till henne, undra vad jag ska göra för något. Var längesedan jag hade en klassisk fransk manikyr



Sist gång hade jag så här



Men kan vara lätt att tröttna på..


Hon är väldigt duktig här är lite bilder på olika hon har gjort










Finns mycket att välja på men tror det blir något klassiskt


Fisksoppa á la Johanna

Kollade lite recept på datorn, men hittade inget jag va så där sugen på. Tycker det är roligare att fixa & trixa lite själv. Så gjorde så här

- Grädde
- Creme Frache eller hur det stavas med smak av parmesan/vitlök
- En morot
- 1/2 purjolök
- 1 gul lök
- 2 Vitöksklyftor

Lät det koka upp

Tillsatte sedan lite kryddor så som

- Chili
- Curry/mango
- Salt
- Citronpeppar

Efter det lade jag i fisken som blev Torskflé / Laxfilé så det ska snart ätas med en lite brödbit till
Mums


Har ordnat alla hjärtansdagspresent

Japp kom på den bästa alla hjärtansdag presenten. Hoppas att mister K kommer bli glad.
Jag tycker iaf att det är en väldigt bra grej, han kommer säkert vara toknyfiken på va det är, hoppas att jag inte kommer avsölja det ;)

Ner mot stan

Tar på mig solbrillorna åh vårkänsla. Går ner på stan en sväng för att kika lite. Älskar detta vädret

så skönt

tatt en dusch ska snart göra mig i ordning lite.
Har aldrig direkt gått på "stan" här så ska kika lite och jag måste verkligen se till att fixa denna grejen. Det måste bara bli bra

längtan är stor




Efter att få ta på sig sommakläder, testade mina jeansshorts som är ett par avklippta Fornarina Jeans. Dom jeansen har jag haft sedan jag gick i 7an så hoppas att dom håller denna sommaren oxå. Ska snart hoppa in i duschen och ta sedan en sväng på stan. Har en grej som jag måste fixa oxå


Solsken

Vakna upp av att solen sipprar in mellan gardinerna, längtar verkligen nu till vår/sommar.
Det är verkligen jätte fint väder så ska bara dricka min kaffe sedan blir det prommis i det fina vädret.

lagom trött

Gick upp kl 04:24 såg att det snöa som bare den, gillar det verkligen inte. Tur att det inte va underkylt för då skulle jag inte ha kört till jobbet. Då hade jag tagit buss. Kom till jobbet har gjort allt möjligt, slutad vid 15 och kom hem för 10 min sen. Ska laga lite mat tänkte jag. Idag blir det lite lax & pasta mums


Cookie

Har bakat lite, dock inte smakat. Nu är det dax för lite träning



how i feel today

ibland önskar jag kände att jag alltid var på topp. Alla tankar snurrar runt.

Räcker jag till?
Uppskattas det jag gör?
Sådana saker tänker jag på ofta, något jag vet att ja är bra på, det är på att jobba. Därför gillar jag att jobba mycket, känna att ja gör något bra. Ibland känns det som man försöker så mycket, tänker på andras bästa före mitt eget. Borde tänka mer på mig själv hur jag känner, vad jag vill?
Inte alltid se till andras bästa.
Men istället för att tänka så, så försöker jag tänka posetivt. Även om det är tankar som poppar upp dagligen.
Så försöker jag göra sådant jag gillar, som att baka så varför inte slå till med att baka








kaffe & en lätt lunch

ätit en liten lätt lunch, bär, banan & en god youghurt. Yummie. Nu sitter jag och dricker lite kaffe aldrig fel

sovrummet





Jag rent ut sagt älskar vårat sovrum
tycker det är viktigt att man har ett sovrum man trvis i
man spenderar ju endå trots allt mycket tid där


ny jobb outfit



Vart uppe på det nya jobbet, fick mina nya arbetskläder. Helt ok.
Men nu ska jag ta tag i diskberget. Efter det blir det lite lätt mat. Jag ska nämligen med K till gymmet. Kan redan säga hej träningsvärk. Ska bli kul å få gymmat lite. Kan behövas



visst ser jag redo ut för disken?

 


Lyckligtskattad

Jag har träffat den mest underbaraste personen, trodde inte att det fanns någon som dig. När jag är ifrån dig så saknar jag dig, när du är mig nära så känns allt underbart. Du får mig att må bättre en vad jag någonsin trodde att jag kunde. Varje dag med dig gör mig lyckligare, du har ett leende som får mitt hjärta att slå ett extra slag. Jag känner att jag kan vara mig själv, vilket får mig att andas ut.
Varje gång jag får vakna upp breve dig är det mer en jag någonsin kan begära. För i dina armar är jag lycklig


mysig helg

inte så mycket uppdatering har haft en så himla mysig helg. Fredagen hade vi en liten middag här med K´s kompis Jonas & hans tjej Sophie. Sedan träffa vid dom även på lördagen då vi åkte till Ikea med dom. Där handla jag & K lite små saker lakan, påslakan, köksgrejer m.m och så våran underbart fina säng gavel.
Sover som en prinsessa i sängen.
Igår åkte jag till jobbet vid 04:40 jobbade till 12 & sedan vart det direkt hem. Då kom K´s föräldar på fika och hans farfar. Det va jätte mysigt, satt och prata lite.
Efter dom hade åkt kände jag mig jätte trött så somna i soffan sov i 2 timmar gick upp värmde lite rester till mig & K. Efter det vart det att kolla på film och sedan somna jag igen kk 23 och sov till kl 10 imorse

Behövde verkligen sömn, nu ska jag göra mig i ordning för att gå upp till jobbet


montering

av sängstomme, ikea så det kan ju va lite tokigt ibland. Men K är bra på detta så snart bilder på vårat magiskt fina sovrum

ikea

gick upp för en stund sen, nu blir det Ikea med K, Jonas & Sophie.

så himla fint

Sovrummet är magiskt fint, kommer bli så himla bra med huvudgavel. Tack K för att du ville genomföra detta projektet. Under en sådan här grej sätts förhållandet på prov, kan man sammarbeta? Jag tyckte vi jobbade som en riktigt bra team. Blir lika glad varje gång jag ser hans ansikte breve mig när jag vaknar. Känner mig som den lyckligaste tjejen i världen för att jag får vara me dig. Du är för bra för att vara sann.

Så nu har jag bara köket kvar. Har städat allt det andra. Så ska snart göra ett sista ryck.


You
and
me


nej inte snö

Imorse när jag körde K till jobbet vart det massa snö. Vill inte ha mer snö nu. Vill ha vår å ännu mer vår.
Igår gjorde vi klart sovrummet. Blev jätte bra, min älskling är så duktig, är stolt över han. Nu ska jag jag bara börja röja upp där inne. Imorgon ska vi åka till Ikea och köpa en jätte snygg säng gavel. Kommer bli awesome.
Ne måste ta tag i detta nu, tog en alldeles för lång sovmorgon

jag älskar sol

Åh vad glad jag blir av sol.
Gick upp kl 04:14 idag då regna det när jag åkte till jobbet. Jobbade lite åkte å firade pappi. Hade ju glömt bort hans födelsedag? hur kunde jag. Min världens bästa pappa blev 51 år. Sen åkte jag solade en sväng å sedan raka vägen hem. Kom hem la köttet på kok. Slipade, duschade och sedan fortsatte med maten. Så får skriva lite mer sen

hel bra dag

Efter morgon prommis blev det en dusch. Sedan åka och hämta Sophie. Vi åkte till ett köpcentrum. Strosa lite, käka lite. Blev lite shopping oxå. Verkligen jätte trevligt. Ser fram emot lördag, då blir det Ikea. K har kommit jätte långt med tapetseringen. Kommer bli jätte fint.
Nu fixar jag med maten, smaka väldigt gott det jag smakat. Så nu duka

sol & jag är ledig

Morgon
Hoppas alla har sovit lika gott som mig. Nu ska ja dricka lite kaffe sedan ta en morgon prommis.

ledig

Imorgon är vi båda lediga. Härligt så morgon prommis står på schemat det första. Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla tv. K & jag har målat mest K då, men jag tycker det är jätte kul.

On My way

Sitter på färjan. Ännu en arbetsdag är gjord. Fick mig samla mod för att prata me chefen. Gick bra, även om han tyckte det va tråkigt så förstod han mig. Men han undra även om jag ville jobba kvar sålänge så det va ju ett plus. Uhh åker färjan massa is på havet nästan lite läskigt!! Färjan gick även mycket tidigare? Aja ska inte klaga

hej smurf

haha tog på mig en mössa när jag slipade för när man får slipdamm i håret blir det så jäkla torrt. Så nu ska jag bjuda på en riktigt ful bild. Ett bevis till på att jag absolut inte passar i mössa. Ser hemskt ut



Haha jag skrattar åt mig själv för det ser inte klokt ut. Men va gör man inte för håret. Lite slipdamm på det så
Ne nu ska jag snart ta bilen för att åka hem till Johanna en sväng innan jobbet. Har hunnit slipa klart och diskat. Väldigt skönt imorgon ska tapeterna upp. Riktigt bra får jag säga

Det känns så jävla bra

Jaha nu har man gått & blivit med nytt jobb. Känns ju fantastiskt. Men så ligger det över mig att jag måste berätta detta på min nuvarande arbetsplats. Jag gillar alla mina härliga arbetskamrater. Men samtidigt måste jag tänka på mig vad som är bäst för mig. Har fått erbjudande om mer timmar på papper så det finns inte att tacka nej.
Har till & med gjort ett glädjeskutt. Nu har jag massa med energi till att slipa det sista i sovrummet. Så på med arbetskläder för att göra klart det sista.
Har jag sagt att jag är så förbannat glad?

Nervös

Nu kilar jag iväg. Är måttligt nervös, har en spykänsla så nervös är jag. Vetinte varför jag alltid blir så nervös, men det känns i hela kroppen. Ont i magen osv, hoppas att allt går som det ska. Skulle vara väldigt skönt att få ett jobb här så man slapp att pendla.
Ett stort lycka till, till mig!!
Kör på denna toppen å ett par svarta bralls


sovit gör gott

mm vad jag har sovit gott. Gör alltid det när jag sover breve K. Hans närhet får mig att känna mig trygg.
Är jätte nervös.  Hoppas att det går bra. Håll tummar & tår. Ska gör mig i ordning nu.

RSS 2.0