Gott Nytt År

Nu ska jag snart åka till Johanna. Sedan blir det tillbaka hem, eller en dörr i mellan blir till att besöka min kusin en sväng för lite alkohol å så.
Ha alla en underbar kväll. Speciellt min Älskling.



Gott Nytt år till er

Resumé i bilder


Thailand  - Helt underbart



Maj - Mycket sol på Balkongen



Många härliga promenad i det sköna vädret



Maj - åkte på en båttrip



Juni - midsommardagen

En av alla härliga sommardagar i min hemstad

Juli - Här spenderade jag min lediga tid



Juli - En av mina nya som gjordes denna månaden



Här kom den andra



Alla tjejer samlade



Blev mörkhårig igen



Bakde bullar med min favorit unge



Årets Höjdpunkt - Träffade en underbar människa



Gjorde pepparkaks hus



Gjorde lussekatter



Har förbrukat ett ex antal 100 värmeljus

Detta va lite bilder på det gågna året. Har alldeles för mycket kort för att kunna välja


Resumé av året 2010

Januari

Då bodde jag i Göteborg. Fast spenderade mycket tid hemma i Lysekil. Bodde då ihop med mitt ex. Fast vetinte om jag vill kalla att vi hade det ett förhållande just då. Det var mer ett vänskapligt förhållande. Vi båda försökte få det att fungera. Han var i Thailand med sina vänner 2 veckor in i Januari. Jag åkte sedan till Thailand med min familj, fick då tänka väldigt mycket. Hade en underbar semster där jag fick inse vad jag själv kände. Fick spendera denna resa med underbara människor, åt fantastiskt god mat & sola bada och livet där nere är som en dröm. Kom sedan hem andra veckan i Februari. Fick då ett jobb på Espressohouse, efter första dagen där ringde Ica Olskroken till mig. Var där & provjobbade fick en hel tids tjänst där. Jobbade då dubbelt i 2 veckor. Körde dubbelpassa varje dag.
Men har aldrig tyckt att Café branschen är något för mig. Så jag bestämde mig för Ica. Så fort jag var ledig åkte jag hem till Lysekil. Runt den 29 Mars flyttade jag hem till Lysekil på heltid. Hade inte så mycket kontakt med mina vänner här då. Pendlade mellan Göteborg & Lysekil tills Juni.
Men redan i Maj fick jag jobb på Ica här i Lysekil. Så hade även då 2 jobb ett tag. Men kände att jag inte trivdes i Göteborg. Så sa upp mig från jobbet där. Sen kom sommaren med en väldig fart. Jobbade mycket men festade otroligt mycket vilket jag inte fattar idag hur jag orkade vara ute så mycket å börja jobba kl 05. Var ju i princip hem och ta en powernap innan det var dax att gå till jobbet. Jobbade några timmar. Sen ut å sola, hem och sova för att sedan gå ut igen. Sommaren flög förbi.
Jag blev kvar på Ica här hemma och kände att jag inte kunde bo kvar hos min pappa. Så skaffade en egen lägenhet i mitten av September. Månaden gick var fortfarande ute väldigt mycket på helgerna. Fanns inte så mycket att göra och mina vänner var ju även ute så vi hade skoj skratta och bara levde i nuet.
Sedan kom det en kväll då K och hans vänner kom hit. Vi hade bara träffats på jobbet men pratat lite på Facebook. Så vi gick ut allesammans. Efter det åkte jag hem till honom på onsdagen veckan efter. Och så fortsatte vi träffas vilket jag är väldigt glad för.
Oktober, November & December Har klart varit dom bästa månaderna detta året. Mycket lycka & glädje även en del tråkiga nyheter oxå.
I Oktober fick vi anställda reda på att Ica ska varsla folk för att Coop ska öppna. Så efter vecka 1 har jag inget jobb kvar. Eller jag är erbjuden varannan Lördag 15 - 18. Vem klarar av att leva på så lite pengar när man har hyra m.m. Så dax att leta nytt jobb nu. Men måste även säga att jag har träffat en helt otrolgit bra kompis. Johanna fint namn även. Men vi kommer väldigt bra överrens och han har blivit min närmaste kompis. Vilket jag är jätte glad för.

Speciella Ögonblick 2010

Januari & Feb - Va helt klart den otroliga upplevesen att åka till Thailand. Tack världen bästa pappa
April - Kände mig hel igen när jag flyttade hem till Trygghete. Blev mig själv igen
Juni - Midsommar helt fantastiskt bra, fint väder och trevilgt sällskap
Juli - 21 Juli min födelsedag, riktgit fint väder massa folk hemma hos mig, jag bjöd på Tapas lite sommar drinkar. Seda gick vi vidare till den bästa speliningen på Havsbadet den sommaren eller kanske någon sin då va Hoffmaestro där. Det va otroligt mycket folk.  Helt klart den bästa kvällen den sommaren.
Sep - Då fick jag vara på brödavdelningen, och världens bästa kille körde bröd.
Okt - Året höjdpunt, träffade min underbara pojkvän
Nov - Hela månaden full av glädje & lycka tillsammans med honom
Dec - Även hela månaden där, men även fick träffa hans familj & den bästa Julen på många år. Förstår varför han är så underbar när han har en sådan underbar familj

Så ser mitt år ut


Nyårs fin

Sitter med hårfärg och ansiktsmask.. Så nu blir det att göra sig nyårsfin.
Naglarna ska målas, sen åker den lilla svarta på & jag är redo för att fira in det nya året.

Men just nu sitter jag & kollar i H&M´s nya katalog. Massa fint här ska beställas. Bara sådan färger jag gillar

31 December 2010

Sista dagen på detta året.
Helt otroligt va året gått fort. Igår stanna jag hemma vilket jag är jätte glad för. Sovit som en prinsessa. Vakna för en timme sen. Låg kvar i sängen & bara njöt av att vara ledig. Kollat lite Tv. Dricker nu kaffe sedan är jag redo för en stor städning här. Ska bli riktigt skönt att få det rent å fint här igen. Har ju bara jobbat å sovit. Så nu kände jag verkligen för att städa. Så om en stund ska jag dra igång med storstädning. Ska kolla om det finns tvätt tid. När jag har städat ska jag gå & hämta bilen. Sedan åka & köpa hårfärg. Hem & bara ta hand om mig själv. För att sedan åka hem till min underbara vän Johanna där det nya året ska firas in.
Så hörs lite senare när jag är klar med alla to do things





super trevlig kväll

Har haft en super trevlig kväll hemma hos Johanna & Valter.
Spelade lite bingolotto, såklart vann man inte. Lite pensionärsvarning jag vet. Men med lite god dryck & bra sällskap så är det allt lite roligt. Imorgon blir man bjuden på Oxfilé & massa anant gott. Inte fel när man blir serverad man av 2 riktigt bra kockar.Så ikväll funderar jag på om jag ska intag sovposition eller gå vidare? Hm svaret får ni veta imorgon
Natti natti


30 december

Nu är det snart nytt år. Mycket som har hänt detta året. Hinner inte skriva allt så jag tänkte att jag kör en resumé senare eller imorgon.
Igår så va jag hemma hos K. Lagade lite mat & kolla film. Idag åker han till Hemsedal. Tycker jag att han är riktigt värd. En hel helg med bara grabbarna. Så ikväll ska jag hem till Johanna. Dricka lite vin & bara tjata. Har inte riktigt bestämt mig om nyår en? Antigen blir det lugnt men känner jag mig själv rätt så blir det inte så.

Måste bara säga att jag har världens bästa Pappa..
Du är grym
Ne nu ska jag till jobbet å sedan ledig 2 dagar skönt
Ha en underbar dag

lovely

Precis tagit en väldigt varm dusch. Satt och frös här hemma. Har på 35 grader men inte är det varmt för det. Golven är iskalla. Så tog mig en lång dusch och hade på jätte varmt. Ska snart lägga mig i sägen & kolla tv. Hoppas att du inte några småbarn busringer till mig inatt igen. Kul när ens lillebrors kompisar ringer till mig kl 05 inatt. Så tröttsamt hoppas dom har något bättre för sig på sitt lov en att ringa mig.
Så nu blir det snart sängen.
Imorgon är det en ny dag. Vilket innebär jobb & sedan skynda sig hem för att åka iväg till min underbara
Så natti natti

28 December

2010 är snart slut. Nytt år nya grejer.
Känns som att den här dagen har varit så himlans lång. Känner mig inte helt 100 heller. Trött i skallen & i kroppen.
Det börjar att ta på mig, det enda som står i min huvud är jobb å jobb. Hinner inte koppla av, när man är ledig 2 dagar efter 9 dagars jobb i rad. Kroppen är helt matt. Känns så tråkigt att inte kunna ge 110 %. Men imorgon fick jag bytat bort 4 timmar. För jag vill träffa min älskling innan han åker & firar in det nya året.
Ska bli skönt å få spendera några timmar med honom. Då brukar alla bekymmer försvinna vilket är underbart.

På nyår ska jag endast ta det lugnt, fira nyår med Johanna. Laga lite mat & spela lite spe. Bara va. Kan behövas.
Nu i veckan händer det inte mycker mer en jobb. Måste ta tag i att skriva mitt CV oxå. Snälla ge mig lite energi. Är så trött.



Du är ju för bra för att vara sann. Så fort något känns jobbigt så pratar jag med dig & då försvinner allt det jobbiga. Tack för att du är du



Trött, tröttare, tröttast = slapp kläder


Världens bästa helg

Min julhelg har varit helt fantastisk!!
Firad Jul hemma hos min  bästa & hans underbara familj. Där sov vi över, mycket mysigt. Speciellet att äta frukost alla tillsammans på morgonen. Sedan åkte vi hem ,ja klippte lite. Sedan var det dax att göra sig iording. Så då åkte vi hem till en av hans kompisar och sedan vidare. Hade en väldigt trevlig kväll. Men stackars min som fick springa ner i -17 grader för att jag glömt min väska. & sedan springa hem igen.
Han är då världens bästa han!!
Igår gjorde vi inte mycket. Åt frukost låg i soffan, tittade ännu mer på Tv och sedan var det dax för pizza. Så rörde mig inte allt för mycket igår.
Åkte hem idag, vill inte det. Men jobbet kallade. Så har precis duschat å satt mig i soffan. Blir väldigt lugnt nu.
Kommer jobba hela dagarna tis ons & tors. Min älskling åker iväg på torsdag. Det är han värd, skönt å åka iväg man jobbar så. Bara umgås med kompisar. Hoppas bara att han bli frisk.
Ne nu blir det slapp i slapp

God Jul

God Jul på er!
Nu har jag precis duschat efter jobbet, ska snart göra mig iordning för att åka till min älskling.. Mm har aldrig haft så bra julmorgons morgon som idag!!

Så åter igen
GOD JUL

Happy

Är så stressad, kommer inte ner i varv, det går iett. Men Julen är stressig. Har varit & firat jul me min familj idag. Mycket mysigt. Har varit full rulle på jobbet. Har sagt mycket God Jul idag. Ska bli lite kul om ja säger det i sömnen. Sedan handlat dom sista Julklapparna.
Åh nu har jag satt mig ner för första gången idag. Blir att sitta 5 min innan jag ska ta bussen till min älskling!!
Längtar.
Och jag är ännu mera glad för att jag fick ledig på Juldagen. Så nu är det bara imorgon kvar att jobba
GOD JUL

Magiskt bra



Saknar  dig, bästa du


22 December

2 dagar till Jul.
Fattar inte riktigt att det är så nära, och snart 2011? Vart har detta året tagit vägen. Jo har ju jobbat större delen av detta året. Men dagar, veckor månader har bara försvunnit.
Nu har jag snart sytt klart min klänning jag började me, bara lite små fix kvar. Har även målat naglarna och bara tagit hand om mig sjäv. Det behövs ibland, tycker jag att man är värd oxå. Ska bara greja lite till sedan blir det att lägga sig i sängen å kolla lite tv.
Sov så gott alla


nu kan jag pusta ut

gick kanon bra. Ska bara äta några värktabletter & hoppas att det går över. Känns bra. Tråkigt bara att ha så ont. Jag är verklinge helt slut i kroppen efter denna arbetsdag. Har varit full rulle hela dagen. Har gått i ett. Massa masa kunder vilket även är skoj. Men ännu skönare att va hemma. Idag va dag 6 gjord jobb 09 - 18 skönt.
Imorgon är det jätte skön dag. Börjar kl 07 å går hem redan kl 14.
Ne nu ska jag kolla lite tv å bara slappa

 

Nervös

hm tycker inte om doktorn. Svimmar bara jag ska ta ett blodprov. Åh nu ska jag snart dit


21 december

Blev visst mycket piggare. Nu är jag klar med min hemmagjorda julklapp. När man ger bort en sådan här sak, så kan personen som får den veta att det ligger faktiskt arbete bakom. Och då är det roligt att ge bort saker. Även om det inte är något speciellet. Blev väldigt nöjd

Måste bara säga det igen. Vet att jag skriver mycket om K, men kanske är det för att han alltid får mïg på bra humör. Va inte på så speciellet bra humör efter jag kom hem förut. Men så ringde han. Att han kan få mig så glad. Det är ju det bästa som finns att vara glad. Fy fasen va han är bra. Han e så magiskt bra att jag får gåshud.
Ne kan inte skriva mer måste vila armarna så jag klarar mig imorgon på jobbet!!


den ropar mitt namn

sängen ropar mitt namn, redan? Skönt.
Ska bli skönt att snart gå å lägga sig. Blir ju endå 8 timmar i kassan imorgon med.
Måste bara skära mina rocky road kakor. Som ja ska ge bort. Så nu blir det sängen
Natti natti alla goa glada

ont det gör ont, Aj det gör ont

Nu har jag så förbaskat ont att jag vetinte vart jag ska ta vägen. Har tagit alvedon för att jag hade feber. Snälla gud ge mig lite mindre ont. Tycker att det vore hemskt snällt så här vid Jul. Det är det enda jag önskar mig i Julklapp. Att smärtan ska försvinna. Jäkla armar. Blir så trött.
Och stress å åter stress. Hinner knappt andas. Tappar verkligen matlusten när det är så här stressigt. Nu förstår jag att kunderna är stressade, men tänka på oss i kassan. Usch för julhandel. Efter 8 timmar i kassan kommer jag säga God Jul i sömnen.
Kan knappt skriva för det värker i mina klena spagetti armar.
Men det va även ett jävla gnäll på mig nu. Blir ju inte bättre för det & smärtan går inte över, så varför inte det se på något annat sätt? Typ som våran handbolls doktor sa när man stukat/ brutit nått
- Det går över innan du gifter dig
haha aj aj aj.
Ne i imorgn 19:45 ska jag in finna mig på sjukhuset. E faktiskt lite nervös/rädd för att få reda på va det är, bara 22 år vill inte att det ska va nått hemskt.
Hej å hå, va mycket det är som snurrar i lilla huvudet, nu ska ja vila mina armar lite.
In pain

dag 6

jobb 10 - 19

Idag är det dax att spendera hela dagen på jobbet. Har sovit som en prinssesa. Precis duschat, dricker lite kaffe som är ett måste på morgonen. Efter jobbet ska jag hem & baka lite. Ska även ta en sväng på stan. Affärerna stänger kl 21 här idag. Det är bra när man jobbar som man gör.
Tycker det är så tråkigt att gå i arbetskläder en hel dag. Hade velat ha ett jobb där man får ha på sig sina egna kläder. Mycket roligare. När jag går till jobbet slänger jag bara på mig något slit å släng. Ibland klär jag upp mig lite bara för att. Ne nu är det dax att fixa till sig lite iaf.
Ha en underbar tisdag

blir en tidig

kväll idag. Jag som endå sov till 11. Är faktiskt jätte trött. Nu när jag satte mig ner i soffan kom det över mig hur trött jag va.
Det är så mycket "snicksnack" på jobbet plus att man ska göra det vanliga arbetet dubbelt så bra. Det är inte kul att jobba när personal går dit med halvdan inställning. När jag går dit så går jag dit med att jag ska ge mer en 110%. När jag går hem vill jag känna att jag gjort så bra som möjligt ifrån mig. Och när övermannen tycker att vissa gör bra ifrån som rent ut sagt glider runt på en jävla räkmacka kan man bli bra besviken. Dom gör bra ifrån sig när dom som är över oss är där, men så fort dom inte är där så gör dom precis som dom själva vill. Är väldigt tråkig att det ska va så, och jag vill inte va någon som gnäller. Men jag måste säga att ja tycker det är tråkigt när man går dit själv å ger allt å vissa bara går runt å petar sig i näsan!!

Nog om det,  är bara att tänka på sig själv isådan lägen å göra sitt bästa som alltid. Visst har alla rätt till att ha en dålig dag men då får man försöka vända det å göra det ännu bättre.
Ne nu är det väldigt snart dax att lägga sig i sägen och kolla tv. Klockan är bara nio men om jag ska orka med full fart resten av veckan behöver man bra sömn så man är pigg & glad. En nöjd kund tar med sig 10 nya kunder, 1 missnöjd kund kan ta bort 20 kunder så det är bra att göra det lilla extra.
Sov gott alla, speciellet ni hårtarbetande som sliter hårt nu vid jul.

åh lovely

att sätta sig soffan. Full rulle på jobbet. Folket handla för ungefär mellan 1000 - 3000 per person. Så det har gått i ett. Men det är bra för då går tiden fortare, nu väntar 2 hel dagar på jobbet. Hoppas det är lika mycket att göra då så tiden bara försvinner. Nu ska jag kolla lite tv


måste bara säga

Att jag är lyckligt lottad, för jag har träffat världens bästa människa. Inte nog med det. Han är min pojkvän. Du gör mig så lycklig!!

Mot jobbet. Med det största leendet på läpparna


Dag 5

Jobb 15 - 20

Riktigt glidar pass på jobbet idag.
Skulle åkt med bussen hem för snart en timma sen, väl nere på buss stationen så märker jag att ja har glömt min mobil, så det va bara att gå tillbaka. Kolla så att det gick en annan buss, så nu ska jag snart gå dit igen.
Hade en väldigt bra söndag igår. va hemma hos K´s familj och det va väldigt trevligt.
Alltså så avslutades helgen mycket mycket bra. Fick jätte god mat och trevligt sällskap.
Sen åkte vi hem å myste lite, båda var rätt trötta så somna fort igår, och jag sov enda till 11?
Välbehövligt!! Ne nu ska ja springa till bussen & sedan hem å byta om för att gå till jobbet.

En får iväg

Precis handlat lite mat, och andra grejer. Ska springa ner till bussen nu.
Ha en kanon söndag

Dag 4

jobb o6- 09

Ingen jobbig dag på jobbet. Bara 3 timmar men det är nästan värre att veta att man behöver gå upp runt 05 för att gå till jobbet & bara vara där 3 timmar. Hade en mycket trevlig/mysig kväll igår. Tror att K blev rätt så glad över sina julklappar.
Vi gick över till min kusin en sväng, sedan gick vi och träffa pappa lite. Blev en väldigt tidig kväll. Va verkligen behövligt.
Sen så har ju jag världens bästa pojkvän som körde mig till jobbet idag. ÅH va han e bra. Blev jätte glad för att han gjorde det. Nu ska jag in i duschen å sen åka till K


Längtar

Har tagit en powernap, duschat, målat naglarna. Oj vad jag har hunnit med mycket. Konstigt hur mycket man kan längta efter han. Han e på väg hit. Åh jag är super glad för det.
Har faktiskt även tatt en öl? Det var jag mer en värd efter så hårt arbete. Smakar ju extra bra med en öl när man slitit så hårt. Tror inte att K vill ha någon öl idag? Haha han hade lite ont i håret idag. Gose, huvudsaken var att hanb iaf hade en trevlig kväll igår, då kan det ju faktiskt hända att man inte mår lika bra dagen efter.
Nu ska jag kila över till kusin vitamin medans jag väntar på min älskling.
Ha en magiskt bra lördag, det ska jag ha



Kul kort, rolig man kan se ut när man pratar i telefon

Dag 3

06:45 - 15:00

Skönt att bara ha en veckas arbete kvar. Sedan är man faktiskt värd en dags ledighet innan man ska jobba igen. Är jätte trött. Men är endå så himla glad.
Älsklingen kommer sen. Mysigt.
Jag längtar tills jag kan se dagen D lite närmare, typ dag 9 som är på julafton. Nu ska jag ta en powernap innan jag ska in i duschen.

Julklappar

Har varit på stan och fixat dom viktigaste julkpapparna. Blev 2 st till K. Jätte bra. Kan inte skriva här eftersom att det finns en viss att han kan läsa. Jag är iaf jätte nöjd, det så svårt att köpa, hm.
Idag har jag hunnit med  en hel del, vart  hos Johanna på fika sedan vart på stan & även hunnit med att sy!! Imorgon ska jag sy en klänning, då har jag lite mer tid. Riktigt roligt att sy. Men nu ska jag sticka å sola innan jobbet. Skönt.
Ha en trevlig fredagskväll. Ska jag försöka ha på jobbet

Dag 2

15 - 23:30

Japp idag är det dax för det tråkigaste passet av mina 10 pass på raken. Usch för att jobba så sent.
Igår funkade inte för mig att logga in här, va nått konstigt. Jobbade iaf bara till kl 20 igår. Skönt gick hem & kollade på ph finalen på datan. Blev faktiskt lite chokad över vem som vann? Jaja ja följer ju en hel del program så här på den här årstiden.
När jag kom hem igår fixasde jag lite grönsaksoppa. Tända alla ljusen och kollade på tv. Gick & la mig rätt tidigt. Somna alltid skönt efter att jag fått prata lite me K. Mm han är väldigt bra han. Och så startade dagen ännu bättre när jag då ringde han. Åh va bra.
Funderar på vad jag ska hitta på innan jobbet idag? Ska iaf gå & sola en sväng. Sedan får jag se till att hitta på nått annat oxå?

off to work

snart dax att ta en promme till jobbet. Känns väldigt skönt att inte jobba så länge imorgon. När jag går till jobbet imorgon kommer det vara ångest gånger massa. Jobba enda till 23:30. Fy tycker inte alls att det är kul. Men allt kan ju inte vara roligt. Det är min sista kväll detta året. Så det är ju alltid något. Det är goa pengar. Efter kl 18 så börjar ju OB:n så jobbar bara 3 timmar utan Ob tillägg.
Ha en underbar torsdag

freak


försöker se lite smart ut? tur att jag aldrig använder dom. Ser att dom verkligen inte passar mig?




Jag älskar kaffe, dricker säkert 6-7 koppar varje dag love it



bästa med julen e ju endå choklad kalendern, kan man bli för gammal?


Dag 1

Jobb 15- 20

Japp det är det första passet att stryka av mina 10 pass på raken. Känns skönt att bara jobba till 20 ikväll. Igår lagade vi ju som sagt mat, hans vänner va även där. Trevligt. Gick och la oss dirket efter filmen som va slut kl 22. Lilla pojken skulle ju upp kl 04:30 och jag låg kvar i sängen ända tills kl 10 då gick ja upp diska efter igår & gick till bussen.
Så nu har jag vart hemma en stund, ätit lite grönsakssoppa. Mumsigt. Ska nog kanske gå på stan en sväng


tacomys

Är hemma hos K.
Han stack precis till gymmet, duktig pojk det där. Behöver lite energi till att själv ta mig till gymmet. Man kan inte sätta en dag då man ska börja träna ordentligt igen. För det funkar aldrig. Men hoppas motivationen kommer snart, kanske när man inte jobbar ihjäl sig.
Ska bli otroligt skönt å få komma igång snart igen. Tycker bara det känna så onödigt att lägga pengar på ett nytt gymkort när det nya gymmet öppnar inom kort.

Ne nu siter jag här å lyssnar på väldigt bra låt. You and me. Bara gillar den mycket
Ikväll blir det tacomys med min favorit. Passade sig bra att jag var ledig idag så vi kunde träffas. I like to spending time whit him.

som en bula

Aj, fasen va klantig jag är. Igår på jobbet skulle jag lyfta upp en gråback. Vetinte vad jag trodde men måste ha trott att den va tyngre en va den är? Så råkade slå den precis vid i ögonbrynet på mig själv. Så nu har jag en liten liten bula men så att säga det är dom minsta skärsåren som gör ondast!
Ne om ja skulle hoppa in i duschen? kan faktiskt vara behövligt.

sovmorgon

tog mig en välbehövlig sovmorgon. Gick först upp vid nio men somna och vakna vid elva.
Kaffe nu va väldigt gott. Ska snart ta mig en dusch. Sedan åka till K.. Skönt att få träffa han. Konstigt hur en person kan få en på så bra humör. Glad glad glad


God morgon. Nykvaken

rakarns

så mätt jag blev, jag tog stekt flundra med grönsaker. Smaka väldigt bra. Tur att jag hinner smälta maten en timme innan det är dax för work. Vetinte varför jag är så otaggad till att gå till jobbet men så kan det va.
Blev även lite smulpaj till efterrätt det får en ha. Men hade jag skippat den biten så hade jag inte blivit så förbannat mätt.
Ne det ska endå bli skönt å få jobba lite när man vart ledig 4 dagar irad. Det har jag inte varit sen jag var i Thailand. Åh det är nästan ett år sedan. Känns jätte konstigt att vara ledig så många dagar i rad & sedan få vara ledig imorgon igen. Lyckos mig!!
Ne nu får alla ha en trevlig tisdag dax att tagga till för lite hard work work


Lunch

Lunch på stan. Inte för att det finns så oerhört många ställen att välja på men nått ska vi vell hitta så let´s go


det är ok

Att gå runt me sletna kläder hemma, fast jag älskar mina leggings som är så sletna. Sköna att ha på sig, alldeles nytvättade. Ja menar det är ok att bara va när man är hemma. När jag är ensam hemma så går jag helst osminkad hela dagen tills innan man ska till jobbet. Så idag är jag så slapp. Ska gå å luncha me Linnéa vid 1 sedan blir det hem å fixa till sig lite innan man ska till jobbet. Där ska ju som sagt kvällen spenderas. Så nu ska ja gå ner & hämta den sista tvätten



Jag tycker de är skönt me slappe kläder.

Tvättar

Gick upp vid halv 9, hade ställt kl på 07. Men råkade somna om, gick ner till tvättstugan. Fy va jag ogillar att tvätta. Tur att det är så fint väder ut. Det gör mig på bra humör. Sedan kom Johanna & drack lite kaffe. Tjata lite.
Så nu ska jag bara greja lite hemma innan jag ska på stan & luncha. Sedan blir det iväg för att jobba. 15-23 idag. Ledig imorgon igen. Hemskt mycket ledighet. Men efter torsdag så jobbar jag:

Torsdag: 15 - 20
Fredag:   15 - 23
Lördag    06:45 - 15
Söndag   06 - 09
Måndag  15 - 20
Tisdag    10 - 19
Onsdag  09 - 18
Torsdag 07 - 14
Fredag   06:45 - 15:30
Lördag  06 - 09

Jädrar va skoj? Nee inte så.

glad

Jag är glad för att jag har så bra människor i min omgivning.
Johanna som har blivit en av mina bästa vänner. Hon är guld värd. Vi är rätt så lika, hon säger alltid va hon tycker. Hon ställer upp till 110 %. Vi har skoj ihop. Lika dålig humor eller ja, jag tycker ju att den är väldigt rolig. Men väldigt låg. Haha. Ja, jag är helt enkelt väldigt glad för att jag fått en sådan fantastik vän.

Sedan har jag ju oxå världens bästa pappa! Han ställer upp för mig vart jag en är? Skulle jag så va 100 mil bort och något hade hänt mig hade inte han tvekat 1 sek på att åka å hämta mig. Pappasflicka.
Sedan har jag ju många fler omkring mig som får mig att må väldigt bra!

Sen dom som läser min blogg vet att jag skriver väldigt mycket om K..
Men det är för att jag tänker så mycket på han. Och då vill jag bara skriva ibland allt som jag tänker. Är väldigt dålig på att uttrycka mig i ord? Det kommer lättare när jag skriver. Och vill bara skriva det att det finns inget bättre en att få somna breve han, kan ligga å kolla på han när han sover för att han är så otroligt bra. Har nästan träningsverk imagen. Skrattar så mycket med han, han är ju så kulig. Så ska det va. Massa skratt å kärlek.
Då blir vardagen mycket roligare. Om jag har typ en tråkig stund på dagen kan jag skratta åt sådant som hänt, å då blir allt mycket roligare. Livet är mycke roligare om man går runt å ler. Det får man tillbaka. Även om det finns människor som verkligen gillar att gnälla eller klaga. Fy va tråkigt. Ibland gäller det att ta det me en klackspark. Varför göra det tråkigt när man kan göra det roligt?


All I want for Christmas is you 



äntligen

har jag fått en lugn stund. Även fast jag har valt det själv att flänga runt så mycket.
Åkte hem från K imorse. Alltid lika tråkigt.
Åkte iaf hem till Johanna med en gång, slinga hennes hår & klippte henne. Sedan släppte dom av mig på stan. Lånade pappas bil, åkte till lilla Emil. Lekte lite med honom. Sedan åkte jag & stor handla. Slängde i en toning. Så kom jag på en sak? Har ju fasen inte ätit något sen igår typ vid halv 8? Så åt lite kassler med sallad.
Har frossat så otroligt mycket det sista? Så nu går det inte an att inte träna å äta så mycket gott.
I fredags åt vid ju Smördesbakad fläskfilé å massa godis, drack julmust. Ja helgen har bara vart massa godsaker. Gjorde julgodis igår & julskinka. Så nu blir det att äta nyttigt dom närmaste 10 dagarna, sen är det ju Jul &  då blir det massa gott då me.
Helgen har iaf varit underbart bra, vetinte om jag kommer träffa min sötnos förens juldagen nu? Kommer ju jobba röven av mig. Inget liv, eller jo dagarna kommer ju spenderas på jobbet så där är mitt liv, Tråkigt men sant.
Nu ska ja sitta här me min feta rumpa, så känns det efter denna helgen. Borde inte sitta å klaga utan ut å röra på mig men är för trött för det idag. Det är ingen ursäkt jag vet. Men nu känner jag för att bara sitta här. Ska nog gå över till kusin vitamin en sväng. Så är det en ursäkt? eller?

Julmarknad

Gick upp kl 9. Duschade är typ klar. Ska snart åka hem till mig, äta lite frulle innan vi ska på julmarknad. Har varit en helt underbar helg, men en är den inte slut. Är hemma hos K fortfarande så har inga kort här så får bli lite favoriter i repris!!


I like

Helgen fortsätter lika bra som den började.
Idag blev det en lite sväng till torp ett köpcentrum,strosade runt och hade det allmänt bra.
Nu blir det att ha en mysig kväll tillsammans. Han står i köket och ska koka ihop nått. Det är han bra på, vet sin plats haha, ne ja skoja. Han e bara helt underbar.
Blev serverad med en öl. Mums.
Imorgon blir det hem & gå på julmarknad. Myspys!!
Och jag vill verkligen att denna helgen ska stå stilla nu. Snälla ta inte slut
Hoppas alla har en lika underbar helg som jag har

Smördegsbakad fläskfilé med bakad potatis

Så såg min fredags kväll ut!!
Hade en jätte mysig kväll. Nästan så att manitne ville att den skulle ta slut. Precis vart ute på promenix. Rätt skönt väder. Skulle ju åkt till Liseberg men bestämde oss för att itne göra det. Måste bara säga att jag är lyckligtskattad som träffat en sådan underbar person!!
Så nu ska jag bara fortsätta njuta av att få vara me honom
Ha en trevlig lördag!!

njuter

MMm njuter av min ledighet som vara i 3 dagar till. SÅÅ bra
Så nu blir det mys
Tjo hej

10 December




Denna solsrålen saknar jag. Han är den sötaste ungen på jorden. Älskar denna lilla krabat. Vet att jag varit dålig på att hälsa på det sista. Måste ta mig tid att åka & träffa lilla Memil


Älskade pappa & jag. Min första solsemester 4 år


Min bästa vän. Henne sakana man ofta.



Min bäst bästa vän. Som e guld värd



Du e speciell. Vem trodde att man skulle träffa en sådan underbar människa på jobbet. När han kom in på jobbet så var det innan sommaren. Charmig som alltid. Men vetinte, vi prata inte så mycket då. Sedan i September. Då skulle jag vara i brödet en vecka för att den ansvarige var bortrest.
Man kunde inte hålla ögonen borta från denna sötnosen. Men sen så slutade han köra, då tänkte jag faktiskt. ÅH nej inge mer ögongodis för det finns inga killar som ser så speciellt bra ut där jag kommer ifrån. Men så pratade vi lte efter å sen träffades vi.
Vilket jag är vädligt glad över. Han får mig att skratta, han får mig lycklig. Ja han är bra på många sätt. Tycker om dig!!

En av alla härliga sommardagar i min hemstad
Juste det, snälla ge mig lite sommar & sol

busy girl

Oj har haft mycket å göra eller?
Jobbade igår, fick en kanon nyhet igår. K kom till jobbet och sa att han skulle stanna kvar. Jobbade klart han kom till jobbet. Blev tacomys. Blev en väldigt lugn kväll. Gick och la oss tidigt.
Så igår försvann bara dagen kändes det som.
Idag gick jag upp vid halv 9. Åkte hem till Johanna klippte hennes 2 små pojkar. Sedan blev det lite fika å tjöt.
När jag väl kom hem igen, så bara klockan sprang iväg. Gick in till min nya granne som är min kusin. Togh med lite kaffe och kaker. Satt där me släkten och fikade, sedan skulle jag plötsligt med bussen.
Idag blir det bastumys och idolfinalen. Trevligt
OCH min första helt lediga helg, har jobbar 24 helger i rad. Alltså varenda helg sen midsommar. Känns helt underbart
Så ha en helt otroligt bra fredag det ska jag ha

lite gröt det får en ha

Åt kvällsmat för en halvtimme sen, blev mannagrynsgröt. Riktigt mumsigt, va ett bra tag sen jag åt det. Är så himlans trött. Mina ögon går i kors. Försöker verkligen att hålla mig vaken nu när det är Greys men det är svårt. Ska dra tv:n bort till sängen å kolla klart.
Måste verkligen erkänna att jag saknar mitt hjärta. Väldigt mycket. Hade velat lega på hans axel nu, tror inte att man ska sova så mycket skönare en så. Sov så gott alla tomtenissar


tända ljus


Tända ljus passar alltid, för att ha en mysig kväll. Eller bara för att man blir så avslappnad.


kärlek

Man kan visa att man gillar någon på många sätt. Även om många kanske inte ser detta som någon grej, som ett kärleks budskap. Så är jag sådan att ja gillar göra sådana småsaker..



Till dig från mig


magiskt bra

Hade en otroligt mysig dag igår. Gjorde ett pepparkakshus till K. Låg mycket kärlek bakom det. Sen lagade han mat, mm gottit. Tror nog att det blir jul på liseberg ihelgen. Kul att åka iväg å göra något. Även om det är otroligt mysigt åså att bara vara me varann.
Tycker det är bra när det inte behövs så mycket, alltså att man bara kan va me varann och ha otroligt roligt. Igår tror jag att jag skrattade mest hela tiden. Han får mig alltid glad, hjärtat ler ju hela tiden.
Men det är inte så ofta vi vaknar upp me varann, för oftast så jobbar han, å på helger brukar jag jobba.
Så åkte hem imorse, sen jag kom hem har det varit fullt hus, klippt, färgat, slingat, satt i hårförlängning. Johanna kom även förbi. Så nu efter jag satt mig ner efter en härlig dusch. Så känner jag mig väldigt trött även fast jag varit ledig. Funderar på om jag ska gå hem till Johanna å göra lite julpyssel. Hon bor typ på andra sidan stan. Inte för att det tar så lång tid att gå dit men det är massa snö å kallt. Kan vara rätt skönt å bara va hemma med alla tända ljus. Försöka slappna av lite.
Imorgon blir det ju trots allt jobb mellan 06 - 15.
Hmmm


7 december




bra start

Bra start på dagen med att bästa ringde. Då kan inte dagen bli annat en bra. Sen kom han ju till jobbet oxå. Underbart.
Va otroligt segt att gå upp kl 05:05 idag. Men efter 4 koppar kaffe kändes det ok. Nu har jag jobbat klart, och imorgon ledig. Fy va skönt. Tänkte laga potatisgratäng, med fläskfilé & grönpepparsås med en sallad till. Tycker nästan att man får fira lite när man är ledig. Ska snart göra mig i ordning för att ta bussen till gosis.
Ha en fin tisdag

6 December


Kärlek är en känlsa som fångar en


underbar

Min helg har varit helt  magisk. Förutom en feting konservburk i huvudet.
Ilördags kom hjärtat och hämta mig vid bussen. Åkte hem till hans familj för första gången. Lite nervös. Men dom va så trevliga så jag borde inte varit nervös.
Efter så åkte vi hem en liten stund, gjorde oss iordning för att gå till hans kompis äta lite mat. Blev lite mer en mat, blev utgång. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Hans kompisar är väldigt roliga, inge som sticker ut mer en den andra. Utan alla är precis lika roliga & trevliga. Så den kvällen blev riktigt kanon.
Igår gjorde vi inte många knop. Bara älskar att spendera söndagar med honom. Vi myser och bara är. Fick super  god frukost på soffan. Sen kolla vi bara tv, efter det gick vi å hämtade hans bil åkte och handlade. Jag bakade muffins, vilken skillnad det är när det är äkta choklad i?
Måste ju ha lite adventsmys. Så vi lagade mat tillsammans. Ja denna helgen har mysfaktorn varit på hög nivå.

Han är helt underbar får mig att må väldigt bra.
Åkte hem tidigit imorse, kom hem vid halv 8 skulle bara ta en powernap men vakna nu. Så blir snart in i duschen för att sedan gå och jobba 15-23. Fy sjutton.
Mest av allat skulle jag bara vilja ligga hem hos K hela dagen. Saknar han så fort vi säger hej då!
Ha en bra måndag alla. Jag kan iaf inte sluta le efter en sådan här helg!!

hej konservburk

KLANT, slutar aldrig vara klantig. Fick en 5 kg konservburk i huvudet. Hej största bula jag vart me om.
Men va gör det när jag ska åka & träffa den bästa. Precis duschat, skönt. Ska snart göra mig i ordning lite, kommer ju inte kunna platta håret nästan. Idag kan man säga att jag har ont i håret. & det är inte för att jag är bakfull.
Så nu får min sötnos ta hand om mig. Jaa vilken bra ursäkt för att bli ompysslad.
Äntligen träffa han, saknat han enda sen i tisdags morse.
Ne dax att greja lite innan. Ha en underbar helg det ska jag ha!!

Att vara alla till lags

Självklart vill man vara alla till lags. Men när man jobbar så mycket är det svårt. Somna runt 01 gick upp vid 08 för att åka till kusinen. Träffa lilla emil. Sen hade jag tusen saker till att göra känns det som. Åkte hem till Johanna oxå. Nu ska ja fixa massa grejer innan jobbet. Känner mig så stressad inombords. Men va gör man inte för man vill inte säga nej till någon. Nu blir det att äta lite lunch innan man ska iväg till jobbet. Inte hört nått från Mr heller. Men kan inte tänka på det nu tyvärr. Hinner inte med det..

2 dagar kvar

Är nu hemma efter jobbet ska snart lägga mig i en iskall säng. Hade helst av allt velat legat breve K. Varmt å skönt. Känns längesen nu. Men om 2 dagar så får jag det, mysigt. Och bara 2 arbetsdagar kvar. Gick riktigt bra på jobbet idag. Fick gjort mycket. Känns bra när man går där ifråbn att man gjort ett bra jobb.
Ne nu sova sova sova för att sedan gå upp vid 08 åka hem till Kusin vitamin å klippa lilla emil. Jätte längesen jag träffa han nu. Sov så gott
Duuu? Jag saknar dig jätte mycket


ready

Gör mig iordning för att gå till jobbet. Jippy. Eller? Som vanligt samma känsla.
Hoppas att den ändras, men när man vet att man ska spendera hela sin kväll på sitt jobb så borde man inte ha någon annan känsla. Ser fram emot ledig söndag. Jobbar ju dom flesta dagarna i Dec. Lockande.
Har tänkt på en sak, att när man speglar sig? Sminkar sig? Provar kläder? Då gör jag alltid en speciell min?
Undra om det är någon mer en jag som gör det, försöker att inte göra det så tydligt på kort. Men här är verkligen ett exempel haha. Bjuder på denna



Hoppas att alla har en bättre torsdags kväll en vad jag kommer ha, eller jag får se till & göra det lite skoj i varje fall

mums


Dom blev jätte goda, kanske är jag en liten tönt som gör ett K och hjärta men jag tyckte det va rätt gulligt


degen på jäsning

Bakar lussekatter som aldrig förr. Har vart nere med tvätten, duschat & håller på med lunchen. Känns bra att jag hunnit med så mycket.
När jag börjar kl 15 så går jag i princip bara å väntar på att gå till jobbet. Därför känns det skönt att få gjort massa bra grejer innan.
Hoppas lussekatterna blir bra :)

glad

Uppe redan, eller det är ju långt ifrån tidigt. Kändes skönt att vakna upp till en städad lägenhet. Hade ställt klockan på 08 men råkade somna om, skulle bara blunda en liten stund. Vakna av att telefonen ringde. Det va K som ringde. Myspys.
Nu ska jag snart gå & handla lite så att jag kan sätta igång att baka. Men först dricka morgon kaffe.

första lugna stunden på dagen

fullt upp på jobbet, kom hem och började storstäda. Är precis klar. Kändes som jag ville ha klart det så att jag kan baka åså imorgon. Linnéa fråga om jag ville följa med å kolla hennes nya lägenhet. Men tiden räckere inte till. Så nu har jag precis satt mig i soffan. Och det är så rent å fint här. Men klantig som jag är så råkade jag få sterin på hela tröjan. Får lägga den i frysen. Har lagt min klänning sen helgen i blöt. Råkade spilla rödvin på den. Nu blir det så lugnt bara njuta av att va hemma. För Tors & Fre kväll kommer spenderas på jobbet. På fredag hinner jag inte mer en hem å vända sova 4 timmar & sen tillbaka till jobbet. Ha en trevlig Lilllördag

mot jobbet

Där jag ska spendera hela min dag, oerhört kul



1 Dec

God morgon. Gick upp för en timme sen, tog en lång & skön dusch. Tände sedan lite ljus så att man får lite skönt känsla på morgonen innan en heldag på jobbet väntar. Sitter här med mitt kaffe. Kom hem vid 23 tiden igår, gick och la mig i sängen med en gång. Råkade väcka K, jaja ja tycker det är skönt å höra hans röst innan jag somnar.
Nu blir det att göra sig i ordning lite, ha en underbar dag!!

RSS 2.0