Göteborg

Är otroligt trött. Ska snart börja packa min lilla resväska för att imorgon cheka in på Spa hotellet. Kommer bli otroligt skönt men det blir lite slapp tid i soffan först!


Intresseanmälan

Är nu inskickad. Försökte faxa över men nope inget svar från dom på faxet. Att bero på inget men vilket härligt höst väder. Ska sätta mig på balkoen & dricka lite kaffe, få passa på att njuta av dom fina höstdagarna. Hoppas verkligen att det är fint väder imorgon. Då ska jag å Linnéa göra stan. Sen efter det blir att att bubbla lite på vårt hotell för att sedan göra oss iordning för en helkväll


borsta tänderna

Har du borstat tänderna borstat tänderna? Ja för det har jag. Så det betyder alltså att jag ska ta å gosa ner mig i duntäcket ligga och halvkolla på tv bara för att. Ser fram emot fredagen. Ska bli härligt. Vilken dag, rolig men tog även krafterna. Måste spara lite på dom är ju en ny arbetsdag imorgon. Härligt.

Sov sött

Lägenheten

Som jag hoppas så innerligt på, men man ska inte hoppas allt för mycket blir bara besviken då...



Sovalkov



"Vardagsrum/Matsalsrum"




Mini kök



Hall




Ingången

Är helt för älskad, vet att den inte är stor för många andra men helt perfekt för mig..


JAAA

Idag har det vart en lång dag men har hunnit med mycket, vart på banken, fixat hår, kollat lägenhet & fixat mitt hår.
Jag skulle åkt till Göteborg imorgon men, blev tvungen att jobba. Det är jobbigt när man bara har fått ett visst antal timmar iveckan, då måste man säga ja till alla andra timmar man får för man vill ju göra så mycket. Åå allt kostar. Så åker tilll Göteborg på fredag för att träffa upp min bästa vän som åker imorgon. Ska bli så himla skoj att bo på hotel gå pås stan å bara ha det allmännt bra. Lägenheten va jätte fin så nu hoppas hoppas jag så mycket att ja  får den.
Den va inte så stor men alldeles lagom för mig. Så det kommer bli kanon bra.
Snart kommer Linnéa & ska hämta sin jacka. Sen ska jag lägga över lite bilder på datan!



Jag & Linnéa nyår 2009

pumpa kärnor

är väldigt gott. Sitter och knaprar på några nu. Dricker lite varm nyponsoppa det är mumma det. Jag är en sån person som gillar att knapra på på nått gott ibland. Och jag tycker faktiskt att det är godare med dom nyttigare alternativen. Man kan ju variera med massa olika nötter, frukter & grönsaker. Gottit.
Kom precis hem från min kusin. Trivs verkligen hemma hos dom. Det är lugnet. Även om en 2 åring har otroligt mycket energi så är det posetiv energi. Plus att man blir så glad av den lilla ungen, hans skratt kommer direkt ifrån hjärtat aa kan nog skirva mycket om han haha.
Ne nu blir det att kolla lite Idol och drömma & hoppas att man får den lägenheten, skulle verkligen bli glad. Väldigt glad. Kan ju iaf drömma om att jag får den inatt hihi. Ne kl ringer 05:05 underbart

Marin inredning

Kanske för att man är uppvuxen på kusten men Marin inredning är det bästa jag vet. I min förra lägenhet jag hade ensam gick det väldigt mycket åt marint. Så om jag får denna så kommer det bli samma där. 
En av mina vänner har även en tavla som jag är helt förälskad i.. Sådan vill jag oxå......



Bild från google
Men det är himmelskt fint


Den här fina tavlan är det. Den kommer ifrån Ikea



Bild från Lexington = Vackert

Hyllor

Mätt som en plätt. Maten va väldigt god. Inte så ofta man får så där riktig husmanskost. Nu när jag endå är igång ska jag gå ner och kolla i en inredningsbutik som heter Mix ska kolla lite tyger måste nämligen klä om 4 stolar om jag får lägenheten. Och inrednign är en av mina stora passioner. Vill ha det väldigt stilrent. Tycker om vitt, mörka körsbärsgolv, inte för mycket små saker. Ne det ska vara enkelt men endå lite konstiga grejer som sticker ut eller va man ska säga.

Ciao



Där är mina nya hyllor, den stora ska vara underst och den mindre över. Kommer bli kanon, ha lite lyktor. Massa tända ljus på hösten/vintern är det bästa med dessa årstider. Kan aldrig ha för mycket tända ljus. Ligga under sitt duntäcke å kolla en bra film. Mm det är härligt


Håller tummar & tår

På att jag får den lägenghet jag vill ha..
Ska kolla på den imorgon och efter det fylla i en intresse anmälan. Så får hoppas på det bästa. Annars fanns det andra som oxå va lite intressanta. Men va iaf iväg idag och köpte 2 nya hyllor. Dom ska stänga en butik i Lysekil med möbler så det är total utförsäljning.  Hyllorna kosta igentligen 400 - 500 kr styck med konsoller. Nu fick jag 2 st för 160 kr med konsoller. Riktigt bra så ge mig nu en lägenhet. Ska snart hem till min Farmor & Farfar å få lite mat i magen. Seda åka med kusinen hem och umgås lite med henne och mitt favorit kusinbarn om man nu får säga så

Carpe Diem




Gillar mitt "nya" hår

hmm

somna som vanligt vid 22 kan inte hålla mig vaken om jag så vill. Så va uppe vid 7:30 vilket som är skönt eftersom jag börja kl 06 imorgon. Idag är ja ledig igen, tråkigt att vara ledig så mycket. Jobbar bara 3 dagar till denna veckan. Idag har jag mycket att fixa me. Så blir att dricka lite kaffe börjar med att ringa på lite lägenheter. För om jag ska klara att bo kvar i denna lilla stad måste ja åtminstående ha en egen lägenhet. Så får hoppas på bra svar nu!



Lägenhet

Har nu bestämt mig för att bo kvar i Lysekil tills nästa höst så tänkte då att jag ska börja kolla på en liten lägenhet vill verkligen inte bo hemma mer efter att ha bott hemifrån sen ja 1o8 sen flytta hem igen . Nee inte alls kul. Så nu blir det till att söka. Annars jobbat 2 pass idag är helt slut.
Nattiiii

snart

är det sovdags. Skönt att komma i säng tidigt. Ny vecka och då är det morgonpromenad dom dagarna jag inte börjar kl 06. Imorgon blir det upp 07 för att hinna dricka kaffe innan jag går ut på en promenad. Hoppas att 2 dagars vila hjälpte så att det inte ska görA ont i mina benhinnor. Väldigt bra film på 3:an - Jakten på lycka
Får ta & titta på den om ja kan hålla mig vaken.'
Natti natti



Steg för steg

Här får ni se:







Detta gjoirdre ja på Linnéa



Början



När Linnéa var klar innan vi klippte



En väldigt trött  jag



Äntligen ha fläta

Fick det bli bilder oxå. För hoppningsvis kommer vi att göra på andra nu. Hoppas jag Linnéa läser till marknadsekonom vilket är väldigt bra om vi ska marknadsföra oss o.s.v..
Nästa helg blir det att få göra ordning sitt hår lite extra mycket and i like it.


Äntligen

Fick jag tummen ur. Har inte haft tid på hela helgen men det gäller ju att prioitera.  Igår efter jobbet var det ju som sagt dax att fixa mitt hår. Blev jätte nöjd verkligen, men har som sagt inte lagt över några bilder till datan än. Är för trött idag. Efter det var det dax att hjälp en kompisar på jobbet med hennes hår, fick färg på min favorit tröja. Det är inte så ovänat när det gäller mig. Söla är en av mina specialiteter eller hur det stavas. Va även ute hos min kusin en sväng gjorde en jätet kladdig kladdkaka men god va den verkligen.
Men inte lika kul idag, första gången jag någonsin försovit mig. Det va riktigt pinsamt det va lixom inte så att det va 5 - 10 min utan 2 hela timmar. Fy sjutton. Det får aldrig hända igen. Idag blir det jätte slappt bara sitta i soffan å ha det skönt.
Åh jag ser verkligen fram emot torsdsg. Då ska jag åka till min bästa vän & få se hennes nya lägenhet, fika, laga lite god mat. Sover över där efter som jag och Linnéa endå ska bo på hotell i Göteborg på fredagen. Ska bli super mysigt. Nu ska jag föra över lite bilder!


fullt upp

Idag blev det mycket att göra!! Fick värmetången så jag kunde göra hårförlängning på Linnéa blev riktigt bra tycker jag. Bilder imorgon. Efter det var det dirket till jobbet. Jobbade å sen va det dirket hem, färga håret, åke till Linnéas jobb och lämna lite godis. Snäll är jag ibland som sagt i bland glänser man till. Imorgon ska mitt hår fixas. Först jobba 06:00 - 10:00 pust för att gå upp halv 6 det va ju över en vecka sen. De är faktiskt inte det roligaste. Ne måste göra klart mitt hår! Ha en fortstatt trevlig kväll


Mm

Sovit som en prinsseas tills i´morse. Hade en jätte hemsk mardröm. Usch. Jag är såndan ´som alltid undrar varför man drömmer om sådana konstiga grejer. Jaja, idag blir det en powerwalk snart måste känna på det, hur mina benhinnor känns. Sedan ska ja träffa mitt lilla kusin barn.Sötaste unge.
Idag är det även ett jobbpass igen. Så ska försöka hinna med lite mer grejer. De är ju även fredag. Denna helgen kommer bli min första lugna helg på väldigt länge, känns skönt faktiskt!

naglar

Ser ut som jag har korvfingarar men lovar att dom är inte riktigt så tjocka!! Nu ska jag snart sova är dunder trött

hemma

tycker inte riktigt om att vara borta en hel dag så där haha. Vadå hemma kär. Ne naglara blev kanon bra. Blev supernöjd. Hon gjorde en helt ny grej som bara 10 nagel salonger i Sverigen en sålänge har. Blev ingen promenad ikväll. Har för ont i mina benhinnor och har inte tid att få någon infalmmation så får skita i det idag. Ska ta lite bilder på mina naglar sen och lägga upp länk till hennes studio.
Snart helg igen, då blir det en massa jobb & att fixa håret. Riktigt kul!! Nu kolla lite i H&m´s nya katalog

Pust

Blev endas en 40 minuters promenad. inte helt ok men stressa in i duschen för att sedan vara klar 11 hm kan bli tajt. Men nu blev det ju så sa att jag valde att gå promenad trots att det va lite stressigt så helt och hållet mitt eget fel igen! Det är min kusin som har egen nagel studio som fixar mina naglar väldigt duktig är hon. Kommer upp lite bilder senare på hennes konstverk.
Ha en bra dag

stress

hade ställt fel alarm i morse så nu kaffe å sen en snabb snabb promenix

För att sen åka å fixa mina naglar

skratta eller gråta

vet verkligen inte varför man ens kollar på ett sådant program, man får ju endå byta kanal för att man inte klarar av att kolla på hur människor kan göra bort sig så? Kungarna av Tylösand. Stacakars männsikor ursäkta mig men va fasen håller dom på med.
Ne som sagt kan inte förstå hur man igentligen kan kolla på det..
Nu blir det sängen för att kl ringer 08:08 natti natti


Hår

2008 valde jag att plugga till frisör, då jag alltid har varit intreserad av att greja med mitt hår och andras. Jag valde www.svenskafrisorskolan.se men redan efter 1 1/2 månad kände jag tyvärr att det inte var rätt men var illa tvungen att gå klart för jag hade ju endå betalt 100 000 kr vilket inte är lite pengar. Så där fick jag ju en utbildning vilket jag mest använder som hobby, klipper lite kompisar familj o.s.v. Jag har för det mesta varit blond men brunhårig har jag valt att vara nu. Jag har dessutom väldigt tunna hårstrån är inte begåvad med tjockt hår tyvärr. Jag har haft hårförlängning ett antal gånger. Nu har jag väldigt kort hår tycker jag. Så idag har jag beställt nytt hår & en värmetång så att jag kan sätt i  eget, på mig och mina vänner. Denna beställningen gjorde jag med min vän Linnéa. Så till helgen bli man långhårig igen!! Underbart..

Här får ni ett kort på mig i mitt långa hår




Just love it


succé



Maten blev super god!! Satt verklien bra med lite mat nu.
Jag gillar inte när jag sätter mål som jag intwe uppnår. Hann inte göra klart min to do list så får helt enkelt göra det jag inte hann med idag imorgon. Jag kunde ju prioiterat bort lunch med min vän men det kändes betydligt trevligare att få tjata av sig lite än att göra massa tråkiga ärenden.
Har känt av att jag har fått lite ont i mina benhinnor. Inte alls bra när man försöker få en rutin. Har ju börjat gå upp vid 8 senaste för att dricka lite kaffe och sedan ta min morgonrunda & försöka hinna med en på ef/kvällen så känns inte bra att jag redan har fått ont i mina benhinnor. Hoppasa det snart går över.
Nu blir det snart lite hallon som är en stor favorit. Sedan tv, jag är verkligen en tvmänniska eller ja, jag tittar inte så mycke

Dagarna bara rullar iväg

Då va min extremt långa arbetsdag på 3 timmar gjort, sådana pass tycker jag känns så meningslösa. Men man får ju en hel del gjort. Så kan man handla på vägen hem, perfekt. Idag blir det stekta kycklingfileér med en fetaost sallad mums. Men först en kort powerwalk. Imorgon ska jag in till Uddevalla och fixa mina naglar!! Äntligen.

Har tänkt på en sak, jag blir aldrig bra på kort när några av mina kompisar är i farten och tar men när jag tar "ego" bilder så vet jag ju vilken vinkel jag blir bäst i.. Säger absolut inte att dom blir bra men..

Nu mot powerwalk & härlig playlist




Mot jobbet

Har hunnit med lite av grejerna på min to do list. Men dagen är ju inte slut. Va och lunchade me linnea, där vi planerade lite om nästa helg, jo vi är rätt långt fram i våra planeringa. Men när man bor i en småstad där man ska vara glad om man ser en människa på en söndag så tycker man om när det händer lite saker. Nu ska jag snart gå till jobbet. Tycker om att vara i tid. Så man kan ta en kaffe å bara slappa lite innan

När vi va å lunchade hade jag på mig min favorit långklänning



Gina Trico endast 199 :-

To do List

- Powerwalk

- Ringa Läkarhuset

- Beställa synundersökning

- Kolla lite på vilka kurser jag ska läsa

- Höra lite med IHM

- Kolla in nytt jobb som jag kan ha tills jag börjar plugga

- Luncha med Linnéa

- Jobba



En av våra härliga kvällar i sommar


sovmorgon

va såå trött när klockan ringde att jag tog lite sovmorgon. Nu blir det ut på powerwalk! Sedan ta tag i min to do list

Hotel Panorama

Yes där ska jag & min kompis bo den 1 oktober. Det va hos henne jag va i Lördags så jag gav henne en övernattning på Hotell. Åker dit på dagen då blir det lite shopping & sedan blir det Aw och en god middag för att senare göra sig iordning för en trevligt kväll.. Se fram emot det



Hotel Panorama

glass

gjorde en jätte god middag! Blev färska kycklingfileér stekta & till tugg till det blev en fetaost sallad. Nu sitter jag här med en väldigt god glass. Lejonet & björnen det kan nästan vara vilken sort som helst.
Det finns verkligen inte mycket att göra i Lysekil. Jag är en sådan tjej som vill att säker helst ska hända hela tiden. Tycker om när det är mycket om kring mig och när jag har många bollar i luften. Imorgon blir det att göra en to do list så dom där måstene görs!




En favorit tröja. Stickade tröjor är något som jag bara älskar att ha på mig

MAT

Efter har varit hemifrån hela dagen känner jag mig lite lite hungrig så nu är det dax att fylla upp magen me lite mat så man orkar sig på en till powerwalk idag. E ju så himla underbart väder ute. Suttit i solen med kaffe och massa tjöt, så ska det va.. Va till och med så att man belv jätte varm i solen, skönt.

svettigt

kom upp i ett bra tempo blev väldigt svettigt!! Men otroligt härligt. Fint höstväder, men som sagt så blåsere det oftast här på kusten. Nu kasta mig in i duschen



svettig = skönt, då vet man att man iaf inte har gått för sakta


kaffe

precis drukit kaffe. ska snart ta mig ut på powerwalk!
Känns skönt att vara vaken trotst att man är ledig. Ska ta det som vana att gå upp i tid även om jag börjar senare eller är ledig.. Nya vanor härligt

tv

det blir mycket tvtid nu, iaf idag när jag somna farmför tvn och fortfarande sitter här. Men imorgon på min ledig dag igen ska jag hitta på något. Måste prioitera. Haha
Ne men det är så sant. Men kommer inte göra så mycket mer idag. Tycker det är fruktansvärt tråkigt att det redan är så mörkt ute. Jag verkligen älskar dom ljusakvällarna & dom ljusa morgonarna. Nu blir det att börja kolla lite på dom viktiga sakerna. Konstigt dom lägger man alltid dom i bakhuvudet?

skulle bara ta en powernap, men?

en popwernap blev 4 timmar. Inte ok, undrar när jag ska få min energi tillbaka. Känns som att jag i princip kan sova i flera veckor om jag inte hade haft något att göra. Det finns så mycket jag skulle behöva göra, det är absolut inte att sova bort dom timmarna jag kommer efter jobbet. Imorgon måste jag verkligen gå till sjukhuset. Måste ta min sista spruta av dom tre för twinrix, så då kan jag ju passa på att göra en hälsokoll.



En av mina favorit frukostar. Frysta hallon med Arlas lätt yoghurt. Mums

så va ennu en jobbdag över!

känns skönt, på ett sätt så är det rätt skönt att jobba så lite som jag gör denna veckan. Men endå inte, för jag menar om man endå ska jobba så kan man endå jobba minst 8 tim. Dom dagarna jag har kvar denna veckan & jobba så jobbar jag bara 3 timmar åt gången. Känns så meningslöst på något sätt. Visst på lördag och söndag så får man ju betalt för 6 timmar. Känner verkligen för att komma igång med pluggandet nu så att man får plugga det man vill för att sedan kunna jobba med det man vill. Detta är mitt 3 Ica jag jobbar på inte någon dag känner jag att jag utvecklas. Och jag tycker det är super tråkigt att känna så.. Men just nu är det så, bara att gilla läget för några månader till!

för trött

kom hem för ett tag sen, pappa hade bjudit hem farmor & farfar på räkor. Så nu sitter vi alla och följer valvakan. Roligare kan det ju vara. Nu ska ja fortsätta att slappa underbart


vaken sedan 8

Söndag och är helt ledig känns underbart. kvällen igår va ok vi har ju som sagt bara ett ställe att gå ut på i Lysekil. Men festen hemma hos linnea va bra, hade verkligen dukat upp jätte fint. det bjöds på bubbel när man kom och så fick man en liten goodiebag. Sedan vart det ett jätte stort buffé bord. Va super gott. Lägga in lite bilder sen när jag kommer hem. Sitte hemma hos min kusin, hennes lilla son va så snäll och kom in å väckte mig kl 8 och då vill han leka. Så det va bara att stå upp. Nu har han somnat en stund så jag ska oxå dra täcket över mig lite och hälsa på Johnblund.. sköönt

trött

trött & huvudvärk. Vakna med en riktigt huvudvärk har inte haft sådan huvudvärk sedan jag va liten. Mådde illa och kunde inte ens sitta upp, har nu tagit 2 alvedon så det känns lite lättare. Igår blev det lite after work. Trevligt men lugnt ska iväg senare på födelsedagsparty.
Men innan dess bli det bara att njuta av att bara vara ledig, är ju även jätte fint väder.

Sånna här dagar gillar ja hösten men annars tycker jag att den är grå och tråkig. Här på västkusten blåser det även väldigt mycket och havet gör det mycket kallare.
Ha en fortsatt trevlig eftermiddag




Toppen är köpt på Gina tycker att den va väldigt fin på den får  det bli ikväll

tatueringar

Ja det har jag några stycken.. Alla mina tatueringar har en mening. Och det är som dom flesta säger när du väl har gjort en vill du göra fler


Suddig bild men det står : Libera Caduta det är Italienska och betyder Falla fritt



Citronfjäril - Betyder Lycka



Ibidem - Betyder på samma sida



Carpe Diem - Betyder Fånga dagen

Så att säga varje tatuering har sin historia om ni kollar på mitt första inlägg så ser ni även den jag har på magen

efter regn kommer solsken

stämmer rätt bra idag. Äntlige är arbetsdagen slut och jag tar helg. Känns helt underbart.
Idag blir det en såndär ta - hand - om - sig - själv dag!! sånna dagar borde man har fler av. Nu innan jag börjar med det ska jag ta mig ut på en lite powerwalk. Skönt sedan blir det att fixa håret naglar o.s.v!! Helt fantastiskt!

soo long


fick gjort lite shopping idag

kan vell aldrig få nog? bara dom där små köpen brukar varaa dom bästa. Hittade en fin topp som jag ska ja ha på lördag då ja ska fira min bästa vän. Har varit en riktig höst dag. Men en skön sådan. Jobb, träning, fika ja det mesta har man fått gjort på några timmar efter jobbet. Imorgon är det en ny dag som alltså innebär en ny arbetsdag.
Tycker det ska bli otroligt skönt att vara ledig som sagt både lör & sön..
Nu blir det lite tv sedan sovdax för att gå upp 05:15 like always! Men va gör det måste ta vara på varje dag & se va den har att erbjuda

barn ger så mycket energi

har världens bästa kusinbarn, han kan va den absolut sötaste unge jag har sett. Tänk när man va så bekymmerslös, och inte visste annat att än att vara glad och ibland blev arg/ledsen när man inte fick va man ville..





Världens goaste memil


Ännu en dag gjord & min bästa väns födelsedag

Grattis bästa vän på din dag!!

Nu är ennu en arbetsdag gjord. Känns väldigt skönt, ska nu städa & diska lite sånt tråk som oxå måste göras. Det känns skönt att veta att jag bara ska jobba en dag till och sedan vara ledig lördag & söndag. Har inte varit ledig lördag & söndag ihop sedan innan midsommar. Rätt tragiskt att man har jobbat varje helg. Känns som man i princip bara har jobbat och sovit.
Men har ju hunnit med en massa skoj i sommar oxå får vell leva på det ett tag. Skulle verkligen vilja åka till Thailand i år igen. Många säger att dom tycker att det inte är deras grej men jag blev helt förälskad i det landet. Otroligt god mat, trevliga människor & det underbara vädret. Älskar sol och den tropiska värmen. Det korallfärgad havet. Ja Thailand föll mig helt i smaken.




soffmys

Nu hemma efter matchen gick sådär för hemmalaget. Blir verkligen sugen på att spela lite.
Nu sitter jag här hemma i soffan, precis ätit lite kvällsmat. Idag var jag äntligen ledig, hade jobbat 6 dagar irad igen. Så har verkligen bara njutigt av att vara. Hunnit med en liten powerwalk, skönt. Imorgon blir det att jobba igen. Det är så tråkigt att jobba när man känner att jobbet inte ger mig något. Känns skönt att få läsa till lite ämnen för att seda söka min utbildning nästa år.

Känns skönt att veta vad man vill, att veta vad man ska sträva efter. Jag har verkligen ändrat mig ang vad jag vill med mitt liv. Nu har jag helt ändrat mig, gjorde en helvändning för ett år sen. När jag va 18 - 20 år var jag nöjd med det livet jag levde, kände att jag va nöjd med att ha ett vanligt "svensson" jobb vilket det absolut inte är något fel med. Men det ger inte mig så mycket, jag vill ha ett jobb där jag utvecklas och inte står och stampar på samma platta hela tiden. Ett jobb som ger mig mer och mer erfarenhet, det är ju absolut inte alltid roligt på ett jobb men om du har ett jobb som du trivs med så kan du få det roligt. Jag vill ha ett jobb där man reser mycket och där man kan växa.

Så det är ett av mina mål nu. Ne dax att göra sig ordning för kvällen, nu blir det att gosa ner sig i duntäcket med ett varmt glas nyponsoppa
Trevlig kväll

Lite bilder



Promenad i norrahamen



Min bästa vän på P!nk i Göteborg



Bästa med Lysekil på sommaren är att ligga på klipporna och sola med en sådan härlig utsikt



Underbara tjejer




Jag på min lediga dag




Slutligen Lysekil igen. Detta är lite i bildform, om hur staden ser ut där jag bor, och dom vänner jag umgås med


handboll

ska om en stund gå upp till hallen för att kolla handboll. Handboll spelade jag på heltid eller va man ska säga. Tränade 3 gånger i veckan och sedan matcher på det. Mycket om min fritid gick till handbollen. med damlaget spelade vi i DIV 1 och det var långa resor för oss som bodde i lilla Lysekil. När jag spelade med juniorerna var jag faktiskt med i JuniorElite.
Anledningen till att jag la av me handbollen var att jag började jobb efter gymnasiet och fick pendla. Då fanns varken tiden eller orken till det.
Men tycker fortfarande det är väldigt kul att gå och kolla på och då blir man lite sugen på att börja igen. Men tiden & orken finns inte nu eller. Att behöva passa tider nu känns inte helt ultimat.
Kanske om jag kommer jobba mindre kommer jag knyta på mig skorna och lira lite igen.


Nu är det dax

Har alltid så mycket tankar, och har själv läst bloggar under ett längre tag. Och kände att det var dax för mig nu. Kan berätta lite om vem jag är och vad som kommer skrivas om i min blogg.
Vem jag är? En tjej på 22 år som har varit lite förvirrad den sista månden, hade inte kommit på riktigt på vad jag ville göra när jag blev stor. Men har nu klurat ut. Känns bra att vara en bit på vägen.
Men just nu bor jag i lilla Lysekil. Har bott här sen i April igen då jag hade flyttat till Göteborg i Augusti för att bo där med min dåvarande pojkvän. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Men nog om det. Just nu händer det ganska mycket. Så det blir mycket att skriva om..



En av alla härliga sommardagar i min hemstad


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0