Får man vara så här lycklig?

allt bara är för bra just nu. Hoppas att jag kan få medvind ett tag nu. Jag kan säga så här. Lever på rosa moln just nu. Har spenderat dagen med min älskade man. Han bjöd på restaurang. Nu har vi haft film mys. Jag får nypa mig ett antal gånger i armen för att se om det inte är en dröm. LYCKA

Det är ingen vanliga dag för det är min älsklings födelsedag

& Jag är ledig. Började dagen med en välförtjänt sovmorgon, gick upp tog en lång dusch. Sedan var det bara att sätta igång. Här skulle det skina rent. Började me toan, vardagsrummet och hallen. Sedan vart det ner på stan, shoppade lite presenter och grejer till tårtan. Sedan kom min daddy på besök, tyvärr va inte K hemma men han fick pratat me han och lämnat sin present. Efter det kom K och hämta mig. Då vart det till affären igen, då behövde vi grejer till brickan som jag skulle göra. Sedan hem å städa klart och göra klart maten. Och sedan var svärföräldrarna här. Då bjöds det på mat och lite fika. Väldigt trevligt så här på kvällingen. Nu är både jag och älskligen lite trötta. Men hemmet skiner och mat finns det kvar. Så imorgon ska vi börja dagen med en härlig prommis för att sedan spela lite golf och ut å äta på kvällen. Ha alla en fortsatt trevlig fredagskväll.












Inte den bästa bilden på oss! Men du ska veta att jag älskar dig och är otroligt lycklig med dig..
Stort Grattis på din dag!!



Ingen lön? trots att man jobbat heltid

På mitt jobb får vid lön den 27, jag fick ingen lön. Det har varit så mycket nu att jag vetinte vart jag ska ta vägen. Jag har utgifter som alla andra. Man jobbar för att tjäna pengar så är det. Fasen när det ska det vända? Ge mig lite medvind inte bara motvind..

Ibland blir man ledsen

Jag förstår mig inte på människor, hur kan människor bara tänka på sig själva. Jag som alltid sätter mig själv i sista hand vilket ger resultat i att det är jag som bli ledsen. Ingen jävel tackar mig när jag lyfter allt det tunga på jobbet för att dom har ont dom andra. Men vad har jag då?
Det är mycket jag ta, men ibland rinner bägare över ådå kan jag inte ta mer..

Pw

Ska om en stund ta mig ut på en pw! Samla alla tusen tankar. Trodde det skulle bli bättre av att gå till jobbet, få tänka på något annat, men även där så fungerade det inte. Sedan blir det till att slänga ihop en kycklingsallad. 3 veckor utan att röka idag me. Hm å en vecka utan att äta godis mer en gång pervecka. Där gör jag framsteg.
Ha en fortsatt bra dag i solen!!

Förvirrad

Åhej va längesedan det va jag var här. Har haft fullt upp med allt känns det som. Men när jag mår lite sisådär så tycker jag det är skönt att skriva. Just nu känner jag mig totalt förvirrad i mig själv. Funderar fram & tillbaka på allt som har med mitt liv att göra. Känns som att jag är i en riktigt jobbigt sists just nu. Måste komma på en massa saker som rör mitt liv. Ett litet dilemma skulle jag vilja säga. Skulle kunna sitta här å skriva ner allt för det skulle känna så jävla bra men det finns andra som läser denna blogg så. Ne nu ska jag sätta mig i solen lite innan jag går till jobbet!!

Lite shopping?

Jaopp trots att plånkan verkligen säger nej!! Så va jag tvungen, att shoppa. Shoppade 2 bikinis, ett par mysshorts. Annars har dagen spenderats hemma hos bästa Johanna en stund men mestadels var jag i Brastad. Där bakade jag å lille Emil bullar, blev hela 67 bullar och en kladdkaka. Vilket gav resultatet med en väldigt god smak men en väldigt mjölig Johanna efter 1 timme i köket med en 2,5 åring som verkligen gillade att kleta mjöl på mig. Nu har jag precis duschat, börjat med maten. Hunnit med en pw. Kort på grejerna kommer imorgon. Ha en underbar fredag. Jag spenderar fredagen med min kärlek och det kan inte bli bättre

hallå huvudvärk

Jobbade sent igår, verkligen jätte mycket att göra. Kom hem, inte en chans att jag kunde koppla av, sov ungefär 2 tiimmar innan det var dags att gå upp. Känner att jag har en jäkla huvudvärk när jag vaknar. Men tänker att jag får ge det ett försök iaf, duschar äter lite frulle åså. Meh nej den vill inte släppa. Åh som min kära sambo sa - Ingen tackar dig för att du går på jobbet och mår dåligt!
Så idag har jag varit hemma, somna om och sov till kl 12, men vaknade fortfarande med betong huvud. Inte så skoj. Hoppas att älskligens Ipad kommer idag. Nu blir det att tycka synd om sig själv en stund, kolla lite film.
Du får mig att må bra när det igentligen känns mindre bra!!

Ingen energi över

Har varit väldigt trött, är jätte trött nu me. Men så i Lördags åkte jag å älskligen till Lysekil för att fira min farmor som fyllde år, blev lite mat och så. Va även förbi hos Johanna på en fika, vädret vart verkligen helt underbart till skillnad från nu. Efter vi vart där åkte vi hem till K´s föräldrar där vi satt på utsidan, lekte lite med barnen och senare blev de grillning. K skulle ute me sina kompisar så jag åkte hem och kolla lite film.
Söndagen tvingade jag upp min älskling, då ut till hans föräldrar igen eftersom han syster åkte hem i måndags så säga hej då till henne å leka lite mer med hennes barn!
Sen köra hem igen för att släppa av K å jag åkte då till Brastad. Så rätt mycket flängande har det varit. Denna vecka har det bara varit jobb/sova i princip!
Ska vell försöka ta mig ner till gymmet vid 12 eller så blir det pw.

Hm

Lite smått humörsvängningar, lite jobbigt måste jag säga. Är iaf helt sjukt rastlös. Skönt å gå till jobbet sen. Det är kanon väder ute FÖR utom att det blåser så mycket ute. Och jag är trött, tror K kommer hem om en timme så då tänkte jag ta bilen till gymmet, göra av med lite energi eller vänta vilken energi? Är sjukt trött.. Men göra av mig med rastlöstheten kanske. Har iaf städat hemma, till och med dammsugit bakom soffan. Provade att sitta på utsidan men det för blåsigt, tror jag är så sjukt rastlös och så för att det är sjukt jobbigt att sluta röka, har inte rökt en enda cigg sedan måndags! När man då bor med en som rökare är det mycket svårare vill jag lova. Aja om 3 timmar är jag på jobbet så då får jag annat att tänka på!!

Ut å röra på fläsket

God morgon! Sovit rätt länge, inte så skönt. Drömt en massa mardrömma nu ;( Men så är der ibland, lite senare ska jag ut på pw. Efter det blir det att städa ordning lägenheten å så jobba ikväll, får vell sätta på någon film eller nått efter jobbet. Köpa med mig lite frukt hem. K ska ut å dricka lite öl så det bli ensam fredag för min del. Imorgon blir det kalas för min lilla farmor, men blir nog bara där en kort sväng!
Ska försöka å gå närmare 8 km idag :)

Myspys

Idag har jag varit väldigt trött, som vanligt nu det sista!
Jobbade från 8 - 14. Kom hem började me maten, hoppa in i duschen sedan komma Annalotta hit med barnen jg sprang ner å gjorde mina naglar, sedan hem å lekte lite med barnen. Älskling är å tränar, å jag ska lägga mig på soffan. Känner mig som en soffpotatis! Men imorgon blir det pw på morgonen har inte haft någon ork det sista nu. Nu har Sophie åkte hem oxå :( tråkigt!! Men 4 Juni blir hon Uddevallare för sommaren så himlans bra. Nu längtar jag efter min älskling!

sopp time

dax att käka lite lunch, här serveras soppa :)

Tröttis

Har varit så fruktansvärt trött, i månsdags åkte vi hem till älsklingens familij. Där käka vi lite, lekte med hans systersbarn och jag slingade hans mammas hår. Kom hem rätt sent så båda gick å la sig. Började tidigt igår och va helt sinnes sjukt trött, efter jobbet dirket hem till älsklinges syster och fixa hennes hår å lekte lite med barnen. Hade jätte ont i huvudet, så medans han åkte å träna tog jag en powernap. Sedan blev det laga mat å mysa! Idag sov jag tills jag vakna. Underbart, blir sedan jobb..

Glad

Är så oerhört glad, en känsla som inte går att beskriva. Jag har den mannen jag älskar mest av allt i mitt liv vid min sida. Vardagen flyter på, har träffat så många nya människor som jag stormtrivs med. Sedan har jag gamla vänner kvar som jag vet att jag har. Även om vi inte ses lika ofta. Just nu händer mycket i mitt liv. Mycket som jag inte kan berätta om, men som jag bara vill skrika ut. Men vem vet kanske en dag berättar jag. Ja känslan jag har nu är ren lycka!! Ett pirr inom mig som får mig att göra ett gläjdehopp!
Nu ska jag sätta mig i soffan å bara njuta av tillvaron. Slå på en film tänkte ja, idag blir det som sagt en vilodag. Laga lite mat sen men annars bara slappa

Vilodag

Jobbade kväll igår, gick bra men va sjukt trött. Kändes som jag va bakfull även fast jag hade varit spiknykter i lördags. Beställde till & med en alkoholfridrink på krogen, det ni?
Sov till kl 9, för då ringde kusinen. Nu ska jag snart hoppa in i duschen å sedan ta hand om lkite grejer här hemma.

Tack för en trevlig kväll igår

Igår lagade vi Tapas, verkligen supergott. Måste bara säga att dessa killar är sjukt roliga, har träningsvärk i magen idag för jag skratta så mycket igår. Så kul att Sophie är med oxå, fast hon åker snart hem men sen till sommaren kommer hon  för att stanna hela sommaren så jäkla bra. Idag blir det lite slappt men ska ta mig ut på en pw vid 14. Sen hem å dusch för kvällen ska spenderas på jobbet!!

så fin så fin

Har precis klippt min älskling! Han är så fin så, nu sticker han iväg till systemet å ska handla lite gott. Snart kommer Sophie & Jonte hit. Han ska oxå klippa sig, sedan blir det nog en powernap för min del. Är lite sömnig!!

Härligt

God morgon!! hoppas alla har sovit gott. Igår spenderades kvällen hos älsklingens syster. Vi åt goda räkor å drack lite vin, va verkligen helt slut igår efter arbetsdagen igår så somna som en stock igår.
Idag gick vi upp vid 9, jag och Sophie hade bestämt att vi skulle ta en pw så det gjorde vi. Härligt va det, gick 6.55 km förbrännde 507 kalorier. Helt ok start på en lördagsmorgon får jag säga. Nu ska ja in i duschen så får vi se va lördagen har att erbjuda!!
Måndgens Pw
Dagens Pw, klar förbättrning

Känner mig som en vandrande boll

Varför känner man sig otroligt ofärsch och som en tjockis när man har söndagsvecka? skit jobbigt.
Har varit en jävligt stressigt dag, helt otroligt mycket att göra. Köpte med min jordgubbar hem som jag har doppat i vit choklad & mörkchoklad.
Imorgon hoppas jag på sol så att vi kan grilla alla.
Nu ska jag försöka komma ner i varv åså. Ha en trevlig kväll

Stromtrvis

I min byxdess från H&M, den är i otroligt skönt material. Den kommer passa perfekt i sommar när man vill ha på sig något svalt
.

1 April

Va det går fort? Går redan in i April det känna ju skönt för då är våren närmare.
Har sovit riktigt skönt inatt, som en prinssesa brevid sin prins. Underbart. Idag ska jag vara på jobbet i 9 timmar ska snart börja göra mig i ordning för att gå dit. Så ha en underbar dag alla

RSS 2.0