Älskar dig

Älskar dig underbara K Han ska upp kl 04. Jag ska nog sova till 10, sen ska jag träna. Jobbar kväll, och är ledig torsdag how nice!!!! Ne nu ska jag snart lägga mig breve K, mm love it

Åså va ännu en arbetsdag gjord

Skulle inte jag upp på en pw imorse? Eh jag tog en skön sovmorgon. Men så tänker jag efter, hallå Johanna det är försrta Juni imorgon och du ser ut så här?
Å herre får va slut på sköna sovmorgonar och så. Nu måste det bli ändring i stugan. Måste ta mig ut i reng å rusk å skippa sovmorgonar för det är ju för fan Juni imorgon. Jaja är lika trött en nu, så ska äta lite mat som K har fixat.
imorgon åker dom härliga tränings brallsen på hej å hå

skulle bara

efter att inte kunna sova en blund inatt så tog jag mig en lång powernap, K väckte mig kl 18. Känner nu att jag fortfarande är trött. Skulle kunna sova en hel vecka känner jag. Men magen behöver mat oxå, har inte ätit mer en liten skål med youghurt. Så snart dax att ta tag i matlagningen!

oh herre jag känner mig nervös

hoppas jag kan sova inatt..

Trött tjej

hemma, åh va skönt å komma hem. Jag är verkligen en hemmakär person. Det är så skönt å va hemma hos sig själv, strosa runt. Ja, jag gillar helt enkelt mitt hem väldigt mycket.
Nu ska jag snart laga lite mat innan jag slänger mig i soffan/sängen det som behagas just då! Men har haft en mysig dag. Så ha en riktigt trevlig söndag nu.
Får se hur jag sover inatt är nervös för imorgon

God morgon solstrålar

Åh vad jag har sovit som en prinssesa!! Vi sov enda till halv 12, tog på krafterna att skratta så mycket igår. Sitter nu å dricker lite kaffe. K ska iväg sen till sin farmor och jag ska till kusinvitamin på en kaffe. Sedan bär det av mot min bästa vän Johanna. En liten roadtrip för mig idag. Jag kan lätt bli rastlös. Så det passar mig perfekt en dag som denna. Får vell se om jag är lika glad imorgon nämligen, men va gör det idag för idag ska jag vara på precis lika bra humör som jag varit hela helgen. Hörs senare folket

oh så trevlig kväll

Tack sväris och K´s farfar för en otroligt trevlig kväll. Skrattat så att magen värker, ätit go mat å sedan bara mölat chips å nötter. Aj aj för figuren men va gör det när man mår bra och njuter av livet. Man ska vara tacksam för det lilla extra. Och även om jag säger det ofta säger jag det igen. Älskar min K över allt annat, du är helt otrolig på alla sätt å vis. Så även om det är motgångar så vet jag att du finns där, stöttar mig till 110%.
Men nu säger jag godnatt.
Fytti rackarns vilken läckerbit ;) <3<3<3

Ikväll blir det grill hos svärföräldrarna i husvagnen

Så nu ska vi snart iväg här, väntar bara på K´s farfar som oxå ska åka med oss. Så nu ser jag fram emot en trevlig och mysig kväll.
Puss & kram på er

ordnar å donar

Tråkigt väder, men jag å K va nere på stan och inhandlade lite grejer till hemmet. Igår bytade jag gardiner å lite små pill. Men idag fick jag bästa K till att skruva upp hylla o.s.v. Nu ska jag spika upp lite tavlor å fixa det sista. Sedan är det bara 2 mattor som saknas. Dom ska jag önska mig i födelsedagspresent. Tänkte ta lite kort sen när jag är klar.
Har varit en oerhört bra start på dagen.

så bra

Fått upp gardinerna, diskat all disk, ätit jordgubbar å läst mina nya veckotidningar och nu står det muffins i ugenen. En riktigt effektiv dag. Jag känner att jag är på väg att bli mig själv igen. Bytte även gardiner i köket blev som ett helt nytt kök. Min K ligger å sover, han har myckt sömn att ta igen efter denna vecka som varit, gått upp kl 04 jobbat hela dagarna. Så nu får han sussa ett tag så ska jag förbereda middagen tills ikväll tänkte jag. Har varit på riktigt skrivar humör idag. Det gillar jag. Alltså så hoppas jag på att den gamla Johanna är på väg tillbaka med massor av energi som jag hade innan. Let´s go hey ho

Man måste unna sig även om

Ok jag gjorde det igen? men kände att efter allt som har hänt var jag värd lite nya grejer i garderoben. Men nu lär det inte bli shopping förens nästa år eller nått. Har även fyllt på frys & kyl. Köpt ett ipad fodral till K. Så några antal hundralappar fattigare. Ikväll blir det fläskfilé och färskpotatis. Och nu ska fröken Johanna sätta igång med ett högt diskberg, hur lyckas man få det så ofta? Aja, sedan ska nya gardiner upp i sovrummet. Och kvällen ska spenderas med min K.
Klännig med väldigt fin rygg
Lika sådär, men denna klännigen är virkad. Jätte nöjd me mina köp, blev en till klänning dock inte svart.
Eeeh inte har jag tid att sitta här, hemmet ska skina, jag ska baka, städa å hänga upp mina nya fina gardiner. Trevlig friday

När ska eländet ta slut?

Idag är det begravning för en av mina mammas bästa kompis man, han försvann i Januari blev hitta i April. Livet tar snabba vändningar. Pratade med en av mina äldsta kompisar idag, hennes pappa har varit sjuk under en längre tid och det va ingen positiv nyhet jag fick därifrån? När ska allt elände ta slut omkring oss? Jag känner att det får vara nog nu. Ur allt detta dåliga måste något väldigt bra komma. Säger det en gång till va rädd om dom nära å kära ni har. Säg ett extra fint ord. Det kan betyda så mycket. Ge en extra kram!!
Låt nu det komma något väldigt bra ur allt det dåliga!!!
Mina tankar kommer vara hos familjen idag och hos min äldsta kompis.
Ta hand om dom nära å kära vänner

Slutar aldrig förvånas

Idag är dagen jag börjar stå upp för mig själv igen, inte ska någon trampa på Johanna här. Nu är det så att jag har haft en helvetes vecka om jag säger så. Började med ett å annat, på tisdag fick vi åka in akut till sjukhuset, jag blev inlagd fick lite morfin och dropp, en enklare operation igår på eftermiddagen min älskade K kom och hämta mig.
Det har varit några hemska dagar, doktorn rådde mig till att ta det lungt å vila lite för att inflamationsrisken.
Ringer till jobbet och förklarar, fick inte riktigt den respons som jag väntat, om jag säger så här så har det inte varit en dans på rosor där. Från dag ett. Detta är inte för att skryta utan för att få skriva av sig lite. På mina tidigare jobb har jag alltid fått beröm, jag tar egna intiativ, jag arbetar på bra, lätt för att lära mig nya saker och är mycket service inriktad. På detta jobbet började med att dom tog in på kontoret då var jag försnabb i kassa, va lite för väl frammåt. Skulle låta andra ta korgar o.s.v
Efter det drog jag mig undan omedvetet, dom klagade på att jag jobbade lite, jag jobbar varannan vecka 5 dagar å veckan efter det 6 dagar. Visst inte alltid så långa pass men jag känner att jag tycker det är kul att jobba men även ha en fritid. Det har varit ett 20 tals olika grejer som har hänt under mina 4 månader där. Får mycket mindre betalt och har inte fått min lön i rätt tid. Även jag har även utgifter som alla andra. Nu när detta hände för en vecka sedan så sa dom till mig att det kan inte få mig att må psykist dåligt, va vet dom om det? Jag är ingen robot som inte har känslor. Efter mitt sjukhus besök över natten blev dom inte glad över att jag skulle vara hemma idag/imorgon å vila. Detta är en kort histioria av en väldigt lång, även min pojkvän har sagt till mig att sedan jag började jobba där har jag varit ledsen/nedstämd. Nu fick jag se vad jag skulle få i lön imorgon, höll på att ramla av stolen? är det ett skämt, jobbade 22 dagar av 30. 13 OB dagar, inte helt 100% ob men antigen 50 % eller 70% i några timmar på dagen. Så låt mig säga så här, efter idag har jag tagit besultet av det får vara nog. Här kommer jag, min ambition är att må bra och ha ett friskt å lyckligt liv. Pengar gör mig inte lycklig, behöver inte ha överflöd av det. Nu är det dax!!

Hemma efter en natt på sjukan

Fick åka in till akuten igår, jobbig natt. Är nu hemma hos min underbara K igen, skriver mer imorgon. Nu ska jag bara njuta av att få va hemma, och äntligen ingen sjukhus säng utan i våran dubbelsäng med den bästa trygghet jag vet och det är min K!!!!!! Älskar dig

Jädra tur att jag har dig

Jädra tur att jag har dig K..
Livet är bra förutom en jävla smärta. Satan i gatan är bara förnamnet, har aldrig i mitt liv känt sådan smärta, då är det tur att man har världens bästa pojkvän som det räcker att titta på så känner man inte lika stor smärta. Är rätt mör i kroppen efter 12 tim på jobbet. Så nu ska jag joina K i soffan å försöka tänka bort denna smärta.!!
Tjoflöjt på er

Härlig pw

Gött med en liten pw, dock väldigt mätt. Blev inte riktigt den kvällsmaten som var tänkt. Men det gäller att unna sig å njuta av livet. Blev väldigt trött efter maten så nu blir det film i soffan med min älskade kärlek. Naglarna blev kanon fina, lite sommriga, en liten fjäril och blomma på.
Imorgon är det dax för ett långt arbetspass då gäller det att vara utvilad å pigg!
Bra start på veckan får jag säga hoppas att det håller i sig, men tänker man positivt så blir allt mycket lättare å roligare, så se till att ha ett leende på läpparna istället för att lägga på energi på tråkiga saker.
Ne nu vill jag gosa ner mig breve den fantastiska pojkvännen jag har.

back on track

Precis hem kommen från jobbet, nu ska jag snart ner å fixa mina naglar. Konstigt men känner mig rätt utvilad. Så har lagom myckt energi nu. Efter jag fixat naglarna tänkte jag ta ett litet röj hemma, surpla lite citron vatten å sedan köra ett hejdundrans till gympass. Ikväll ska jag förska mig på att göra en liten god lax sallad.
Så jag känner mig back on track nu, min älskling ligger å sussar. Stackarn fick gå upp vid 04 imorse efter en lång bilfärd hem igår. Ne men om man skulle svepa kaffet å gå ta hand om sig själv lite.

home sweet home

borta bra men hemma bäst.!
Bra dag igår med många goa skratt, välbehövligt.
Trött som en gris så nu blir det lite kvällsmat innan sängposition intas

what á bitch

Ne nu drar jag på mig brillorna och ett par slitna jeans shorts!! Ska göra lördagen så bra jag kan.
so long, enjoy your day

det blir bättre

solen lyser, det blåser men det gör inget. Det blir bättre. Om någon vet hur ont det gör att ha magkatarr så vet ni hur ont jag har i magen. Men men det blir bättre.
Nu ska jag snart ner på stan, köpa lite färskt bröd på bageriet försöka å äta lite. Hoppas alla får en jävligt bra lördag, det ska jag förska å ha.

jag grejar detta

- jag är stark
- jag fixar detta
Så ser planen ut framöver, pappa sa till mig idag att han tycker jag är stark! när han säger det så vet jag att jag klarar det. Så se upp världen här kommer jag :)
om man får lägga en ett skämt åtsido så kommer det här
- still going strong ;)
Ha en underbar helg! Det som inte dödar gör er starkare

ska snart försöka lägga mig

Inatt kommer det bli en av dom tuffaste nätterna i mitt liv, ska försöka komma till ro. Tusen tankar i mitt huvud. Jag hoppas att kärleken mellan mig å K kommer att stärkas å föra oss ännu närmare varann. Jag vill inget hellre en det, jag älskar honom mer en jag någonsin kan säga i ord. Jag som människa är en väldigt myckt till tänkare, kan tänka på en grej tills jag vänder ut å in på mig själv. Jag behöver allt stöd jag kan få.
Just nu känns allt upp å ner, en dröm som gått i kras som jag vill bygga upp igen. Snälla om det nu finns någon där upp så låt det bli min dröm igen. En dröm som jag vill leva med varje dag. Skulle helst av allt vilja dra täcket över huvudet å hoppas på att allt var en hemsk mardröm. Men det är sanningen just nu. Jag vill se framåt utan att ta ett baksteg. Detta var ju meningen just nu, men tycker livet är bra orättvist. Jag behöver medvind jag behöver få känna kärlek när jag som minst förtjänar det nu. Men även jag måste tänka på dom små sakerna i livet. Jag vill så mycket detta att det är otroligt jobbigt att det hände mig!!
Det gör ont, men jag vet att det kommer gå över.
Mer en älskad
En dröm som blev en mardröm
All min kärlek

Känns skönt att få skriva av sig, allt jag håller inom mig. Säger det igen, låt min dröm bli sann igen. Om det nu finns något där som besämmer detta. Vill inget hellre..


En ledsen Johanna går å lägger sig idag.


Ibland blir man ledsen då gäller det

Att ta det negativa å vända till det positiva. Idag hände något i mitt liv, som jag aldrig kommer att glömma.
Vill inte skriva det exakta men det kommer sätta spår i mig. Jag har alltid varit bra på att tänka negativt. Men idag har jag lovat mig själv för att i framtiden tänka på det som kommer och allt bra det kommer ha med sig. Självklart är inte livet bara medvind det har jag fått känna av mycket. Men det dåliga för med sig något bra. Jag har en väldigt stöttande sambo. Och nu måste jag le och och tänka på det bra. Kommer säkert komma dagar då jag kommer tänka på detta, man måste få vara ledsen för att bearbeta. Alla gör det på olika sätt. Just nu ser jag fram emot en sommar med goda vänner och många grillkvällar och trevligt sällskap med många skratt. Idag ska jag försöka ha det så bra som jag kan. Ska gosa med min man och försöka tänka på det som komma skall.
Jag älskar dig så mycket, tack för allt ditt stöd idag. Och för att du får mig tänka framåt iställe för det som varit.. Det är underbart att få vakna upp breve dig och se ditt fantastiska ansikte varje dag. Det är guldvärt. En bild säger mer en tusen ord!
Mer kvällar med goa vänner väntar.
Goa Sophie flyttar snart hit, ska hitta på massa skoj i sommar. Visa henne Lysekils bästa sida i sommmar
Linnéa å jag har börjat prata igen, vilket känns jätte skönt
Nu är det dax att lämna det gamla framför sig å blicka framåt. Börja njuta av livet till fullo. Jag har dom människorna omkring mig som får mig att må bra. Jag har en sambo som jag älskar till månen och tillbak

Livet kan snabbt ta vändning

-motvind

It´s freaky

Oj oj.. Dagen gick fort på jobbet. Dock värker ryggen som aldrig förr, men va gör det om hundra år. Det är bara att le å se glad ut. Funderar på om jag ska åka till Lysekil imorgon, inte helt bokat. Måste nämligen träna, känner mig som en valross. Så står mellan valet å kvalet. Jag känner mig mega trött idag, men då blir det bara att gå å lägga sig tidigare. Kanske redan kl 21? Tror jag skulle kunna somna tidigt, men så ligger jag där, tusen tankar snurra i min skalle. Så jag får se till att tänka klart innan jag ska sova..

Eller jag har ändrat mig

vill vara på jobbet helst hela kvällen. Dax att promenixa dit snart!!

idag vill ja

bara ligga under täcket med min älskade sambo å kolla på film. Det är filmväder, men i stället får man dra på sig jobbkläder. Om K kommer å hämtar mig sen funderar jag på om jag ska ta mig till gymmet en sväg iaf. Nu lite kaffe innan jobbet hoppas på att bli pigg. Kände inte för att gå en pw i snöblandat regn!!

Förbaskade människa

Så får man lov att säga ibland, om jag har haft svårt för en person innan så ställde sig den personen inte bättre in hos mig nu. Kul å börja dagen med detta. Ne nu ska jag inte lägga min energi på denna människa eftersom den personen inte ens är värd det. Idag blir det till att jobba. Ska försöka mig ut på en pw oxå. Hoppas att det inte är allt för kallt. Men jag måste äta innan är jätte hungrig.

Min lycka

Du är min lycka! Helgen var helt underbar, känner mig utvilad och har fått massa ny välkommen energi, nu ser jag fram emot att Sophie kommer till UA till helgen. Har tagit ledigt på lördagen, för då blir det nog bowling. Ja när man har något att se fram emot gör det inget om man jobbar hela helgen.


RSS 2.0