vill tillbaka till Thailand



Världens bästs Farfar & jag. Thailand Jan 10 - Feb 10
Åh vad jag vill tillbaka. Det är paradiset. Man lever i en drömvärld. Jag är mer för sol & bad en för snö & skidor. Man får ta å drömma sig tillbaka lite istället. Nu mot jobbet. Ha en underbar tisdag

hemma

nu va man hemma igen. Tycker att det alltid känns lika tråkigt att åka ifrån han. Lixom saknar han redan när han går till jobbet & det blir sådär tomt i sängen.
Hade en super mysig dag som alltid med hjärtat. Han hämta upp mig vid bussen. Tycker inte om att köra när det är så dåligt väglag så fick bli buss. Åkte hem till han å bara myste lite. Sedan till affären, handla lite mat. Han lagde mycket god mat igår. Lax & pasta mums.
Sen blev det ännu mer mys, jag tycker om när man känner varandras närhet. När man inte ses så ofta så tycker jag det är skönt & bara va. Inte göra nått spec, utan mysa mysa. Fast jag tror att jag är expert på att ligga & prata när man ligger i sängen å ska sova. Lite synd om han som skia upp tidigt.

Idag blir det jobb 15-23. Så roligt, gillar verkligen att spendera mina kvällar på jobbet? Nej inte direkt.
Hinner komma hem gå å lägga mig sova för att sedan upp och jobba hela dagen. Men på torsdag ska det verkligen storstädas & julbakas här. Skönt & ha sånt gjort innan helgen, ska även se om det finns en tvätt tid så får man gjort allt innan det är dax att spendera ännu en kväll på jobbet.
Nu kaffe

mysigt

hade en så mysig söndag. Det är det ju det bästa när det är mörkt. Man tänder massa ljus. Bara myser.
Finns inte så mycket att klaga på.
Idag vakna man upp breve den bästa. Nu blir det att göra sig i ordning. Sedan åks till K :)

Gillar det. Sedan blir det jobb 6 dagar igen. Livet går ut på att jobba nu känns det som nu.
Men så är det. Ha en underbar måndag!!

Myskväll med gosis

Nu är han på väg hit. MYS
Vi bestämde oss för att det blir pizza. Hoppas han kör försiktigt det är så mycket snö. Vill inte att nått ska hända. Somna på soffan förut riktigt skönt å vaknade upp av mobilen. Det är en skön känsla att ha den hemma igen.
Ha en underbar första advent alla. Mysfaktorn är på högnivå


Rödrandigt för att få lite jullkänsla


Sleten


så sleten. Känner mig blä idag


Naken utan telefon

känner mig så naken utan telefonen. Där finns ju allt. Har nästan räknat minuterna. weeiiii bara en timmer kvar. Kan man längta så mycket efter en telefon? Det är nog bara för att jag vill ringa K. Har försökat sova men går inte. Aja.
Måste ju ta mig ut i snöyran så att jag kan köpa värmeljus. Har inga kvar. Det är ju första advent, då får man mysa till det lite extra. Funderar på om jag ska baka lussekatter idag? Frågan är om ja har tålamod till det idag. Känner mig inte så pigg.
Men en sak vet jag haha. Jag vill ha min Iphone typ nu med en gång?


Slut som artist

Julbordet med jobbet? Va ska man säga. Jag kom inte ens ut.
Kände mig lite för trött. Är det så man säger? Vakna kl halv 7. Skulle ta min Iphone. Men nehe? ingen telefon. Den är borta. Fick ta mig till Ica vid till 10 ringa till Vann och kolla om den va där, men icke. Fick ringa & väcka en arbetskompis. Fick nr till busschaffisen. Han gav mig världens bästa svar. Han hade hittat den där. Han gjorde min dag. Ska åka å hämtaa den vid 2. Tack tack.
Kändes bra iaf. Nu ska jag försöka sova en stund till. Huvudvärkenen kom & hälsade på kände jag nu.
Men mest av allt vill jag bara ringa å prata med min sötnos. Saknar han så otroligt  mycket. Han måste vell undra när mobilen inte ör på. Och inte har pratat me han på massa timmar. Men han är i köpenhamn med jobbet. Åh jag vill bara va me han nu. Kom hit med dig. Världens bästa du

Redo

Nu tror jag att jag snart är klar. Får köra klänning det är ju trots allt julbord. Nu ringde K!! Jaoo han är en klass för sig. Kan säga dom mest konstiga sakerna?
Men det är så han är, å det är vell därför jag gillar han så mycket.
Nu ska jag snart möta mina arbetskompisar. Ha en otrolígt trevlig kväll



saknar dig ditt freak!!

Nu

Är jag otroligt trött, frågan är om jag hinner me en kort powernap iaf? typ å en havtimme. Bara jag inte blir tröttare då. Sen är det in i duschen för att göra mig iordning och sedan hem till kusin vitamin innan bussen går mot julborde. ÄR verkligen otroligt trött känns att man har gjort 7 arbetspass på 6 dagar. Jag är mer en värd att vara ledig imorgon..

Rött vin

Hemma efter 2 arbetspass. Är slut som artist idag. Nu är jag förtjänt av 1 eller 2 glas röd vin. Måste ju upp med tuppen imorgon igen. Då blir det jobb från 06 - 15 sen hem å duscha för att ha lite folk här innan vi ska på julfest med Ica. Känns att det har varit en lång dag. Inte hört nått från den dära heller. Så blir att sitta lite framför tv:n innan jag ska sussa kudden efter ett glas vin lär jag va jätte trött. Nu ska jag ha myspys. Ha en underbar fredags kväll. Dela den med nära å kära


Ser ut som ett Freak men jag är otroligt trött...

kaffe jobb kaffe jobb å åter kaffe å lite mer jobb

Många å!! Men ibland märker man vilka som kan "jobba" å vilka som bara är där.
Vi har då en salladsbar på Ica. Det är 4 vagnar, med 70 olika grejer. För mig tar det 1 timme att byta allt,  idag var jag i brödet. Hade sjukt mycket att göra för det visa sig att det skulle vara en demo som dom glömt bort att säga till om. Dagen började som vanligt. Bakade på, tog emot bröd. Men vid 07 när vi öppna börja jag undra vart personen som skulle ha hand om sallden va? Efter det vart det igång. Denna person är då 40+ jobbade som en snigel. Samtidigt som jag skulle göra mitt jobb fick jag hjälpa henne å den där jäkla tanten som skulle hålla demon. Men efter 5 1/2 timme hade on fått ut en vagn. Då när det kändes som jag jobbat för tre fick jag avbryta å ta över salladen.
Inte nog med det, måste tillbaka och jobba ett pass till för att vi har så många sjuka..
Dax att bita i det sura äpplet å dra på smil banden. Hade helst bara velat mysa med K efter en sådan här skit dag!!

Tända ljus såå mysigt

Hemma.. Har tänt alla värmeljus. Sitter här å bara njuter av att va hemma.
Har gjort mig 2 goa knäckemackor. Ikväll känns det helt otroligt att va hemma nu när man har jobbat så mycket kväll. Nästa vecka blir det ännu mer kvällar, fyyy då.
Men som sagt to got money you have to do things that not funny!!
Saknar dog K.
Men ha en underbar kväll

Of to work

jobbar 6 dagar i rad denna vecka, precis som förra å så som det kommer bli nästa vecka oxå. Har precis gjort mig i ordning lite, man ser inte så bra hur håret blev men det blev lite mörkare och känns mycket fräschare.
Är det möjligt att sakna en person som du såg senast kl 7 imorse? Tydligen för jag gör det.
Nu blir det bara ngåra timmars jobb, skönt sen blir det att tända massa värmeljus å köpa någon bra tidning. Köpte ett par riktigt snygga boots idag, åså lite smått å gott.

Hm har lite Johanna abstinens. Hoppas hon är frisk snart, lördag är det ju P-fest. Jääkligt bra.
Fortsatt bra dag alla!



Ska iväg

Har jobbat, duschat å nu ska jag bara fixa mig sedan blir det till farmor & farfar och hämta bil för att sedan köra till K.
Har handlat lite mat. Rotfrukter och fläskfilé? Hm undra om man kan göra nått gott av det. ÅH ser redan fram emot att få krama om han. Att få bara va. Funderar på att ta me mig mina löpbrallor å träningsskor. Så kan man ju ta en härlig runda när han endå jobbar. Ska även ta mig en morgon promme imorgon. Så känner jag mig kanske bättre för stunden nu när man ätit massa skit på jobbet igår. Usch. Jag som inte ens i vanliga fall äter smörgås? Aja en får unna sig lite ibland. Ha en alldeles underbar dag
Det ska jag ha :)

saknar

saknar å saknar dig ännu mer saknar. Vill ha K här nu. Bara mysa, men får krypa ner i en iskall säng. Har fruktansvärt dåligt samvete? Har ätit ap mycket godis på jobbet. Nu får man lugna ner sig det är ju trots allt snart Jul. PUST Å STÖN.oj oj man får ju lixom ligga i redan nu om man vill ha en "ok" kropp till sommaren 2011.
Ne nu ska ja krypa ner, kl ringer ju trots allt 05:05
Får iaf somnat gott när jag pratat med gosisen. Skönt å höra hans röst det sista man gör.
Sov så gott alla goa

Chili concarne

Här serverades det chili concarne, Linnéa låg på soffan under hela vistelsen här, jag lagade, serverade diskade och hon fick till & med sig en doggybag så hon hade mat på jobbet. Passade även på att baka eftersom att någonplats i soffan fanns inte. Så nu har hon gått och jag ska snart börja göra mig iordning för en till kväll på jobbet. Det känns så otroligt upplyftande?
Ne inte direkt.
Ha en trevlig dag/kväll
Todiloo

Morgon har guld i mun

Gick upp för en timme sen, verkligen sten slockan igår när ja kom hem från jobbet. Trodde jag skulle orka va vara vaken till kl 00:30 men icke. Hade ställt kl på 08 men somna om och sov till tio, skönt det va jag värd.
Idag blir det att bara slappa tills man åter ska gå till jobbet å spendera hela sin kväll där till kl 23. Det är inte min grej att jobba kväll. Jag villl helst jobba typ 7-4 jobb. Då har man hela kvällen hemma, så här på vintern när snön ligger å det blir mörkt tidigt. Kan man baka lite, tända massa ljus som jag bara älskar.
Ops ändrade planer om dagen, Linnéa kommer snart och så ska vi laga lite mat åså. Trevligt.
Men jag saknar K..
Vill helst spendera min "lediga" tid med honom. Kommer jobba så fruktansvärt mycket nu. Men man får prioitera. Så är det. Ha en underbar dag



Myser här i soffan med en gosig varm tröja. Mm gillar dom här kalla dagarna

glad åter glad

När du vet att det känns rätt så tveka inte. Kör på den känslan. Med dig känns det rätt. Du ger mig fjärilar imagen. Mr Magisk.
Har precis haft Linnéa här, blev lite lunch. Du vet att jag alltid finns här. Livet är inte en dans på rosor alltid. Men för dig står min dörr alltid öppen och hos mig har du en stor plats.
Snart dax att göra sig iordning för jobbet. Ja va skoj att jobba till 23:30. Inte så men det är så det kommer vara många kvällar nu. Vill helst inte. But to get money you have to do things thats no so funny.
Men med dig i mina tankar så blir allt mycket roligare.

Du är helt underbar, kan inte få nog
Du gör mig gladare en någonsin


underbara du

Hemma igen, tyvärr. Har precis tatt mig en varm å skön dusch. Tänt lite värmeljus och dricker lite kaffe.
I lördags kom K och vi va hemma en stund, tog ett glas vin och bara va. Sen bar det av till Johanna för att fira henne lite. Tyvärr fick hon ingen barnvakt så hon å hennes man stanna hemma, men vi va där en stund satt å prata lite. Sen gick vi ner för att träffa pappa lite. Tog några glas vin, gick hem tidigt vilket kändes skönt igår när man vakna.
Vakna vid 8 gick och handla gjorde frukost på sängen till min underbara. Blev pannkakor, mumsigt.
När vi endå va igång med att träffa släkt så åkte vi till farmor & farfar för en liten fika. Trevligt. Han kan sin sak, charma är hans speciallitet. Inte så svårt att falla för honom.
Sedan blev det en lugn hemma kväll hos honom med tacosmys.
Så mysigt. Idag blev till att åka hem, undra om han blir glad för sin lilla present när han kommer hem?
You and me

du får mig att känna mig speciell




mitt hjärta ler


Vitt

Gick upp 04:14 i morse för att åka hem å jobba. Gick inte fort hem, har kört av vägen en gång. Så är lite skraj för att köra när de är dåligt väglag. Men till jobbet kom ja, men är ruskigt trött nu.
Men det är det värt, hade en mysig kväll igår. Vart på bio´Duedate? hm så tror ja att den hette. Rolig som sjutton. Tråkigt att jag va så trött, men somna på K´s axel. mm mm. Kan inte somna på så mycket skönare än där. Känns så tryggt.
Måste klä på mig å gå ut i detta vädret. Shoppa present å lite smått å gott. Sen blir det en mega go powernap.

ja får iväg

Yepp. Ska vell försöka att piggna till, sovit alldeles för lite inatt. Klockan visadet 02 sista gången gick upp kl 05 nått. Men va gör det?
Nu får jag ta å fixa lite. För jag får iväg här :)
Åker till K, känns väldigt bra. gilla gilla å ännu mer gilla.
Imorgon är det dax för jobb för att sedan fira min bästaa Johanna. K ska me, jätte bra tycker ja.
Så helgen är fullspäckad. Söndag är jag ledig vilket är otroligt skönt ser fram emot det.
Ha massa fredagsmys me er nu!
Det ska ja ha!

du & jag

Glada nyheter. Hade en kanon kväll igår. Blev väldigt glad.
Du gör mig glad. Åh saknar redan..


bakat

Härligt va det me en lite powernap eller ja lite va den inte, blev visst några timmar. Men väldigt skönt.
Duschade och åkte hem till bästa Johanna. Drack lite kaffe å bara prata. Snart fyller hon 25 måste komma på en bra present?
Nu hemma igen, har som vanligt tänt alla mina värmeljus. Det är något jag inte kan få nog av?
Har även bakat kolakakakor. Baka är en grej jag tycker är väldigt kul. Bakar nog 2-3 gånger i veckan nu. Snart är det dax för julbak. Lussekatter, pepparkakor, snickerskakor, knäck & ischoklad. Det är så mysigt med julen.
Har även börjat få ont i mina handleder igen? Aj!! vill inte ha det. Hoppas det inte blev som sist.

JA min mobil ringde precis. Det va ett bra samtal.
Blir en trevlig kväll.
Så ja önskar er det samma ;)


underbart väder

Slutade jobba kl 10. Det är jätte fint väder ute, men väldigt kallt. Är mer för värme & sol.
Längtar tillbaka till Thai. Det ska jag igen, helst snart.
Hade tänkt att gå till min kusin å dricka lite kaffe, men den stora frågan är om jag orkar det? Känner redan nu att när jag satte mig ner i soffan, så är jag i stort behov av att sova lite. Powernap kanske?

3

3 arbetsdagar kvar. Känns skönt att veta att man iaf är ledig på söndag, sedan väntar otroligt mycket jobb framöver. Hej då livet. Hej jobbet.
Jobbar till & med julafton halv 7 till halv 4. Allt för att slippa jobba annandag jul.
Sitter nu å betar av min tv-program. Är underbart med lill lördag.
Blir tidig kväll kl ringer 05. UNDERBART

jag gillar´t

oj oj oj
jag gillar´t skarpt
kan inte säga så mycket mer om det

mm massa tända ljus

Har precis duschat, sitter i soffan och har tänt alla värmeljus.
Men går ner till Ica om en stund och ska köpa nya, älskar att tända värmeljus. Det är sådär lagom belysning. Mys belysning. Känner mig väldigt trött i kroppen. Kommer somna skönt inatt
Ha en trevlig kväll alla




det handlar om

Det handlar mycket för mig om stunden. Just nu ägnas mycket av mina tankar till dig. Du har lixom fastnat i mina tankar.. På ett bra & dåligt sätt. Vet fortfarande inte va du är ute efter. Vet bara att du ger mig fjärilar i magen och gör mig otroligt glad.

Hm nästan precis kommit hemf från jobbet, ska laga lite thaimat idag!! Få lite härliga minnen från den underbara tiden i Thai.
Efter det städa diska det där roliga. Lite bra musik så blir det fantastikst kul eller?

mys helg

mys mys mys!!
Du e nått spec..


you and me?

När vet man?
Ibland tycker jag att det är jätte svårt att veta var man har personer?
Träffar en person som man efter ett tag börjar spendera mycket tid me, får träffa varandras vänner. Ja allt det där.
Men när personen åker hem eller en själv åker hem. Så blir det inte detsamma. Eller jag är en person som behöver få veta, svårt att förklara. Men jag börjar alltid undra va det är för fel jag gör. Jätte svårt detta.
Har haft en otroligt mysig helg. Ville inte åka hem idag..
Ville bara ligga kvar där.
Kan man redan sakna?
Massa frågor som ploppar upp.
You and me?
:)

happy

Glad glad å ännu mer glad!!
Har inte lyckats ta en powernap, men skulle verkligen behöva. Ska snart sätta mig på en buss, har ingen bil idag. Segt. Tycker det är fruktansvärt tråkigt att åka buss. Men va gör man inte?
Skulle dock behöva sova, imorgon ska ja sova göör länge. Om ja kan, ska försöka. Brukar vakna så där runt 7 - 8 när jag är ledig.
Nu blir det till att få mig själv försöka se pigg ut? Hm undra om det går..
Fortsatt trevlig helg

fredagmys

Hade fredagsmys igår.. Väldigt mysigt!!
Behöver inte säga så mycket

Powernap

jisses va trött jag är!! Kunde inte sova inatt heller men så ringde kl 05 bara att stiga upp så nu intar jag soffläge :)
Otroligt skönt för att kunna orka med helgen. Hoppas hoppas ;)

Åh

Undrar om jag alltid kommer vara så här klantig?
Sitter hemma nu å tycker det luktar lite bränt då visar det sig att strömkablen ligger i ett av mina värmeljus!
Attans.. Jaja är inte förvånda

Sitter hemma å lyssnar på Lady in red kan höra den 1000 ggr på en dag. love it

Ha en trevlig kväll


Kärlek är

Kärlek är att känna hans kram dagen efter

Kärlek är en känsla som fångar en




tror att mitt leende går runt hela huvudet idag


you never look so lovely as you did tonight

Lady in red is dancing whit me

Kom hem runt 11 efter en liten roadtrip. När jag kom hem skulle jag bara blunda lite, vakna av ett telefonsamtal. En bra röst att vakna av. Efter det blev det att gå till jobbet & kolla när jag skulle börja jobba imorgon. Segt att bara jobba så lite, jobbar hellre många timmar irad en att jobba korta pass. Sen lagade jag mat vilket blev supergott haha. Ne men faktiskt det blev det, efter det var det dax att baka. Kladdkaksmuffins, tror närmare bestämt att jag kan göra dom i sömnen nu. Och nej jag åt inte en enda?. Men va så mätt efter maten så vart ju tur. Dom läggs i frysen för att dom är väldigt goda när dom är lite halvtfrysan. Bra att ha å bjuda på. Kan säga att jag är på väldigt bra humör. Blev på ännu bättre humör efter ett gulligt sms nu.
Ikväll blir det att bara slappa, har köpt lite bra tidningar, och sitter å lyssnar på massa kärlekslåtar. Oh yes det är bra.

Läste även snabbisar att göra varje dag, japp kan misstolkas med den överskriften

- Le mot varandra, glöm inte ögonkontakt

- Gör något för den du tycker om, överraska utan att personen har bett om något

- Lyssna på varandra, och inte på riktigt inte samtdigt något annat görs

- Lägg er samtidigt, gör det till en vana

Faktiskt tycker jag att detta stämmer har endå haft förhållanden innan och lärt mig mycket av dom. Spec när det gäller delen Ge & ta, i ett förhållande kan man varken ge eller bara ta. Båda måste vilja Ge & ta lika mycket.

Ha en trevlig kväll

Mysigaste söndagen på detta året

Fler sånadan söndagar TACK.
Hade det otroligt mysigt igår, beställde lite kinamat, tände massa ljus. Hade mitt huvud vilandes på "K"s axel. Ja där skulle jag kunna legat kvar ett bra tag till. Finns det något bättre en å gå lägga sig med en person som ska ligga å hålla om dig hela natten även om han själv inte sover något? Mmm mmm njuter en nu. Kommer ju att ha ett stort leende på läpparna hela dagen.
Om en stund blir det jobb, usch va klockan tickar på fort nu. Men sedan ledig både tis & ons. Skönt.
Jag kortsammanfattat så var jag otroligt glad i morse å så kom bästa Johanna med en jätte fin blomma. Vissa vänner visar verkligen sin uppskattning!
Ha en trevlig dag

det går för fort

Varför går helgen alltid så fort, jo för att man jobbar varje helg. Fasen va tråkigt att behöva jobba varenda jäkla helg. Min road trip va lyckad. Riktigt trevligt.
Idag kommer det lite folk hem till mig, blir till att gå ut men blir lungt för min del. Ska ju trots allt jobba imorgon. Hur kul är det då, ne jag är inte bitter.
Vem vet om gubben i lådan ploppar upp imorgon ;)
Ha en trevlig kväll

Nämen

Va händer å sker?
Linnéa va här å käka upp mina muffins jag bakade. Gott för na haha.
Efter det va det att hjälpa Johanna med lite flyttlådor. Imorgon ska ja även iväg på "roadtrip"
Ne sleep tight

Trevlig helg

Hade en väldigt trevlig helg. Hade inga förhoppningar på kvällen. Men den blev väldigt bra. Rockabilly är ju långt ifrån min musiksmak. Och har nu insett att man inte har roligare en va man gör det. Igår gjorde jag inte allt för många knop. Soffan va min bästa vän igår. Väldigt bra vän, trogen å skön å ligga i.
Idag vakna ja kl 04 jätte pigg men kunde halv sova till kl 05 för att sedan gå upp. Åka till jobbet å göra sin arbetsdag. Åh efter det var det dax att besöka gullugen Emil. He is my sunshine.
Åh imorgon blir det lunch med bästa vän


RSS 2.0