Tack älskling för en otroligt god middag

Så himla gott! Njuter en nu av den goda maten min älskling serverade. Åt en riktigt mansportion.
Han är en grym kock. Nu ska jag njuta av att få vara med världens bästa person som får mig att må som bäst.
Älskar dig

AJ!!

Ursäkta att jag skriver detta men rätt skönt att få skriva av sig sin smärta, säger bara att jag får attacker av m - värk å fy satan när dom komner känns som att á det går inte att beskriva. Tog en liten powernap, sen kom mining bjuda på mat! Det är inte helt fel att bli serverad. Så idag har jag inte känt mig helt hundra för denna jäkla smärta..
Men nu har jag tagit en jätte varm dusch åså. Och nu blir det chill framför tv:n. Får sån jäkla ångest för att jag bara tränat 2 dagar denna vecka men imorgon ska jag gå upp när min älskling gå upp å bara ge mig fan på att gå på pw hur ont jag en har.

Powernap

Får ju säga att jag varit rätt bortskämd med sena jobbdagar nu det sista. Gick ju upp halv 7 idag å det känns som det vart evigheter sen sist. Så jag ska nu ta en powernap för att sedan orka med gymmet!!

Mot jobbet

Dagen igår gick rätt fort, va mycket å göra hela tiden. Min bästa älskling kom och hämta mig, han är för bra. Nu är det dax att gå till jobbet. Har väldigt kort dag idag 8 - 1. Rätt skönt får jag säga. Så knyta på dojjorna å traska dit!!

Så jävla bra

Grattis Sohpie till jobbet på H&M i sommar.

Så jäkla kul att hon fick jobbet. Är jätte glad för hennes skull
Idag har jag gjort sådant som jag bara velat göra, mest chill får jag säga. Städat, diskat o.s.v
Suttit på framsidan med en kopp kaffe och solat lite, lagat en väldigt god soppa och nu har jag chokladmuffins inne i ugnen. Så om en timmer åker jag och spenderar kvällen på jobbet!!
Sophie utan för oss en underbar vårdag
Lite suddig men hela kvällen blev ju nästan tillslut lite suddig så det passar bra in

Today it´s time for work

Idag är det dax för jobb igen, nu blir det inte förens i Juni som jag är ledig 4 dagar på raken igen å efter det blir det september. Så va har jag igentligen gjort? Hm faktiskt inte något spec. Mest varit. Idag ska jag damsuga å så här hemma och disk finns det allitd så blir att diska upp det. Vetinte om jag ska ha min vilodag idag? Man måste ju ha sådana oxå. Får ta å tänka på de en stund. Till lunch blir det potatia & purjolökssoppa-.
Ne om jag skulle ta å göra mig i ordning lite
Just det, i måndaga såg jag en citronfjäril!! Det är lycka och ett stort vårtecken

Mätt

O jissies, varför åt jag mig så mätt? Woken blev god, gick helt ok på gymmet. Nu snart in i duschen. Tack å hej

gym

Ska vell snart bege mig dit, fortfarand inte alls sugen på att träna men måste. Så har jag fått ännu ondare i armen så får bli lite mage och ben.
Imorgon blir det att jobba kväll. Sedan kort pass på tors väldigt skönt. Ne dax att byta om till träningskläder

Wok ála Johanna

Handla, tvättat och nu återstår disken bara å lite fin plock men det tar jag imorgon.
Idag ska jag jag gör min egen wok, dom saker jag kommer ha i woken är:
Kålrot
Morot
Broccoli färsk
Blomkålfärsk
Lök
Kyckling
Ägg nudlar
Soya
Chilisås
Salt
Kommer börja med att strimla allt, sedan olja i pannan med soya och lägger i kyckling låter den få färg sedan lägger jag i resten av grejer. Vill gärna ha grönsakerna krispiga. Häller på lite chilisås efter att jag lagt i nudlarna.

Min sista lediga dag av 4a

Vart uppe ett tag nu min far va här klippte sig lite, så har jag tvättat å grejat lite. Betalt räkningar som måste vara det värsta som finns? Seriöst denna månaden blir ju rolig eller inte. Aja så är de ibland. Nu ska jag bara vänta på att det sista blir klart sedan gå å handla lite. Ska göra en egen wok. Idag blir det ingen prommis utan åker till gymmet sen istället. Å nu ska jag snart ta tag i disken.

Gröt

Så efter en dusch å så ska jag snart äta lite gröt! Detta är iaf en början till att försöka bli lite bättre..
Dagen spenderades i Lysekil/Brastad på något sätt blir det alltid stressigt, men så är det. Stressar ofta upp mig innombords, borde försöka att inte göra det för mitt eget bästa. Även bytt lite tider denna vecka så blir bara en sen kväll förutom söndag så då får man mer tid till träninig, har kommit på att bara man ger sig fan på att man ska göra det så gör man det. Fortsatt trevlig kväll

Härlig pw

Kände inte nått i mina benhinnor idag så då tänkte jag lika bra att köra på vilket gav resultat av:
46:15 min
406  cal
6.02 km
7.80 current speed.
Känner mig rätt nöjd för jag vart dödstrött först men trampa på rätt bra!

Ny vecka

Gick faktiskt upp halv 7 även om jag är ledig, man får ut så mycket mer av dagen då istället för om man sover förlänge. Trots att jag är så sjukt trött. Ska snart hoppa in i duschen, sedan ta bilen åka till Johanna en sväng å sedan hoppas jag att Lotta är hemma så ja kan åka och besöka henne lite. Hade en mysig kväll med min älskling igår. Fast vi la oss endå rätt sent får bli tidigare idag. Denna vecka väntar massa skoj!

Söndags middag hos Johansson/Berntsson

Vi tog en tripp till torp kika läget lite, åkte och handlade. Idag blir det riktigt söndagsmiddag, hos oss serveras det idag en högrevs gryta med potatismos och sallad. I grytan har jag:
Palsternacka
Rotselleri
Purjolök
Gul löl
Högrev
2 Buljontärningar
Detta låter jag koka ihop med lite vatten, chilipeppar, salt, paprikapeppar och svartpeppar i ungefär 1 1/2 timme sedan tillsätter jag matlagningsgrädde och lite mer kryddor. Väldigt gott. Låter det koka en stund till för att få ett riktigt fint och mört kött.
Är ju som sagt ledig i 2 dagar till, 4 dagar i rad å herre hur ska jag sysselsätta mig. Imorgon åker jag till Lysekil/Brastad och gör lite besök. Och på torsdag kommer fina Sophie till UA igen, väldigt trevligt. Även kommer älsklingens syster med barn. Vilket är väldigt kul. Men nu tänkte jag ge mig på en kylsköpsrensning medans grytan sköter sig själv. För det behövs

Söndag

Precis röjt här hemma som jag igentlige skulle gjort igår? men hade ingen energi!
Så skönt det känns efteråt. Idag så får jag se va som händer, jag å älskling åker till torp en sväng. Trevligt.
Åh jag bara njuter av att få vakna upp breve han, så nu ska jag göra mig i ordning lite

26 Mars

Dagen har ju gått välidgt fort. Han åkte precis i väg hem till en kompis och jag känner mig så sjukt trött, illamåendet har kommit fram & tillbaka. Så tyckte han gjorde rätt i att åka en stund. Har inte känt mig så jätte rolig idag. Så nu ska jag hm? kolla lite tv å bara vara. Imorgon ska vi försöka gå upp tidigare!

oh i´m in love

villken lördag? Solen skiner, jag och älskling har precis varit på gymmet. Dagen kunde inte börjat bättre. Mår lite halvt illa men med den här dagen så kan inte ens det få mig att må dåligt! Ja veckan har bestått av endast jobb å åter jobb. Men så är det, do make money you have to do thing that not så funny!!
Vetinte riktigt va som händer idag men får se vad dagen har att erbjuda.
Jag är så glad att jag har den bästa personen i mitt liv
& våren är påväg med massa sol å värme

Sol sol sol

Åh vad jag blir glad!! Får ett sådant pirr i hela kroppen, jag blir nykär. Direkt när jag vaknar på morgonen ensam och det gör jag 5 av 7 dagar i veckan så saknar jag min älskling så fruktansvärt mycket! Gillar att spendera tid med honom. Igår jobbade jag kväll, tiden gick oerhört fort, det är inte ofta det känns så. Men idag börjar jag jobba kl halv 12 jobbar till 18 så det blir gymmet då. Längtar tills solen går ner sent på kvällarna så man kan ta dom härliga pw. Förra våren så va jag ute och gick i princip varje kväll så himla underbart!
Hm fick reda på på mitt schema hur det ser ut i sommar, lär ju inte bli spec brun när man kommer tillbringa sin sommar inne i en butik? Men aja fick iaf ledigt till PL och en arbetskompis bytte pass med mig så vi kan åka tidigt den dagen. Roligt ser verkligen fram emot det!

Sol sol sol

Åh vad jag blir glad!! Får ett sådant pirr i hela kroppen, jag blir nykär. Direkt när jag vaknar på morgonen ensam och det gör jag 5 av 7 dagar i veckan så saknar jag min älskling så fruktansvärt mycket! Gillar att spendera tid med honom. Igår jobbade jag kväll, tiden gick oerhört fort, det är inte ofta det känns så. Men idag börjar jag jobba kl halv 12 jobbar till 18 så det blir gymmet då. Längtar tills solen går ner sent på kvällarna så man kan ta dom härliga pw. Förra våren så va jag ute och gick i princip varje kväll så himla underbart!
Hm fick reda på på mitt schema hur det ser ut i sommar, lär ju inte bli spec brun när man kommer tillbringa sin sommar inne i en butik? Men aja fick iaf ledigt till PL och en arbetskompis bytte pass med mig så vi kan åka tidigt den dagen. Roligt ser verkligen fram emot det!

nästan helt nöjd

Ok min kondis är inte där den borde vara men har endå någon månad på mig att förbättra den. Men 3 km å 16 min är endå helt ok för att vara mig. Så känner att dagen endå varit rätt effektiv. Har hunnit diska och plocka undan lite här hemma. Nu ska jag dricka lite kaffe sedan börja med fisksoppan!

23 Mars

Tiden bara rinner iväg och det innebär att våren är här. Sov på tok förlänge som vanligt, gick upp vid 09. Men hade velat gått upp vid 08 dagen blir längre då. Idag ska jag jobba kväll så innan dess så ska ja greja lite här hemme. Och ut på en pw. Men först bara försöka ta det lugnt efter en händelserik dag på jobbet igår.

Jag älskar dig

Jag har den absolut bästa personen i mitt liv
Och varje dag tänker jag på hur lycklig du gör mig

Vilken helg

Lördagen spenderades på framsidan av huset med ett glas vin och trevligt sällskap. Inte så klart hela dagen för jag och Älskling hann även med att tvätta bort vårt tvätt berg. Sedan runt 16 gick Sophie å Jonte hem. Så då tänkte jag vila men inte någon vila här, åkte upp till affären och handlade lite till maten. En halv timme senare kom Sophie å dom igen å då satte vi igång med den goa maten. Hade en otroligt trevlig kväll men söndagen spenderades i sängen med en betonkeps som inte va å leka med.
Då va min älskling en riktig ängel som serverade mig vid sängen. A så söndagen va den slappaste dagen en sålänge på detta året. Igår vart det jobb igen å en sväng till Lysekil.

Tack älskling

Kommer hem från en otroligt jobbig/stressig arbetsdag. Va i princip jäkligt irritera så räcker det att jag ser min älskling så får han mig att skratta?
Så nu ska jag snart ta en dusch för sedan ska vi äta lite räkor! Gott och jag har ledig helg..

17 Mars

Jobbade igår kväll, kom hem sov i 5 timmar sedan upp och jobba. Samma snälla arbetskamrat tog mina sista 3 timmar, har trots allt en hel dag imorgon igen. Igår hade jag en mysig dag med Sophie, lite shopping och så. Idag är min älskling sjuker så köpte med lite mat och gottit till honom. Hoppas han känner sig bättre snart, vill inte att min bättre halva ska va sjukis. Nu har jag röjt lite i köket, så åker till gymmet vid 17 och kör lite efter det ska jag hem och laga mat. Ska bli jätte skönt å vara ledig i helgen. Igår när jag va på apoteket med Sophie så fråga jag lite efter som jag får så uppsvälld mage ofta, hon sa att när man blir älder så kan man bli laktos. Så aja får testa å äta lite laktosfria grejer å se om det hjälper. Känner mig helt slut försöker sysselsätta mig så att jag inte får för mig att lägga mig i sängen å bara ska ta en kort powernap som kommer bli på typ 2 timmar. Det hade inte vart dumt!!

Bra dag

Härligt att komma upp på morgonen och göra lite skoj innan en kväll ska spenderas på jobbet. Jobba kväll sedan hem för att sova i 5 timmar upp och jobba igen vid kl 7. Så det skadar inte att få göra lite skoj så här innan jobbet även om det kan va skönt å bara ha slapp dag ibland. Men väldigt trevlig fm med Sophie. Lagar nu lite mat till min älskling som känner sig lite krasslig så har ska det proppas med bra mat, stekt torskfilé med kokta potäter och riven morot och lite sallad till det blir det en kallsås. Ska åka å hämta hem min prins innan jag åker iväg för att jobba.



En trevlig dag, åker nu snart för att hämta min bättre halva

Åh sol idag me

Man ska va glad  att solen är här idag med, ger massa av energi!
Körde älskling till jobbet, sedan hem och sov en stund, diskat lite och så. Nu ska jag göra mig i ordning för jag och Sohpie ska åka till Torp. Så enjoy your day

Jag är ett vårtecken

Haha, ne men jag valde att pw halva vägen å sen jogga halva. När jag är upp i mitt fokus på att hålla ut å inte börja gå, har alltid mycket lättare att pressa mig på att jogga när jag joggar med någon men iaf så möter jag en medelålderman med arbetsväskan på axeln och så säger han - Du är ett vårtecken
Haha aa det va roligt ne göra sig i ordning för ett arbetspass!

hej sol hej powerwalk

Skulle gått till gymmet men jag vill ut i detta vackra vårväder så jag tar mig en powerwalk innan jobbet. Ska ju trots allt vara inne i 8 timmar och jobba så jag vill njuta lite av vädret. Ska alldeles strax ge mig ut! Sedan blir det jobb från halv 12 till halv 8. Imorgon ska jag iväg till Torp med Sophie. Trevligt är även ledg i helgen så då får man hitta på nått skoj!

Lycklig

Du gör mig så lycklig älskling !!


Oxå världens gulligaste kort på Memil


Avklarat

1 av 6 arbetsdagar i rad. Hemma ska göra fibriga pannkakor? Aldrig gjort innan så hoppas på det bästa. Har så sjukt ont i vänster axel eller jag typ skuldrna. Svårt att förklara men en sjuk smärta.! Skönt å va hemma tidigit å umgås med min älskade sambo ikväll.

Träning

Har precis varit på gymmet kört ett gympass. Ska ta en bild nu ikväll så jag kan se före & efter, jag har ju en dröm hur jag vill att min kropp ska se ut, och det är lättare att se om man tar ett kort för att sedan jämnföra. För då ser man om det bli någon för ändring. Tanken är att köra deff i e månad oxå, minska underhudsfettet lite.
Jaopp nog om det, kvällen spenderades med min älskling. Blev en lugn kväll med lite mat, gick faktiskt och la oss i sängen redan vid halv 10. Så idag vaknade vi båda utvilade. Nu ska jag åka och jobba om en stund, en väldigt snäll arbetskamrat bytte pass med mig, så jag jobbar 14 - 17:30 efter som jag igentligen skulle börjat kl 17:30 - 23 och imorgon börja 07:30 till - 18:45 gjorde det förra veckan och kan ordagrant säga att jag va helt slut, det påverkade hela veckan. Men ska bli skönt å bara göra några timmar!





Lite skillnad kanske? Inte för att jag tränar armar speciellt mycket men blir mycket mer lyft i jobbet. Kanske inte är någon skilland men den första bilden va innan jul å denna va i fredags! Kanske lite löjlig bild eller ganska mycket. Men ha gär det?

Lugn helg

Imorse gick jag och älskling upp kl 05. Åkte med honom för att jobba, var faktiskt skoj. Väl hemma så la ja mig i sängen och stenslockna. Så jäkla skönt, är fortfarande lite trött. Men imorgon blir det bara en kort arbetsdag. Och ikväll så ska vi kolla mello å käka lite mat. Jag har gjort chokladbollar, yummie va jätte längesen. Ne nu ska jag njuta av att få spendera min lördag med min älskade

Ledig

Åh va skönt att återfå lite energi! Vi gick och la oss tidigt igår och känner mig lixom hel i kroppen igen. Man blir helt slutkörd av att jobba så många timmar och många dagar i rad. Idag har jag varit på gymmet en sväng, kom hem och började storstäda, diska, dammsuga, tvätta golvet och har dammat så det känns bra. Nu om en stund ska jag i väg till min kusin som är nagelspecialist så ska äntligen få fixa mina naglar som inte ser riktigt kloka ut. Och imorgon ska jag med min älskade pojkvän å jobba. Hm ja helgen blir lugn, mest träning och bara ta´t lugnt. Inte helt fel tycker jag. Men tycker däremot att solen kan komma tillbaka och ge oss vår väder inte dessa snöskurar. Usch usch.



Införskaffade mig en byxdress igår.


Tur jag har dig som ger mig solsken varje dag


Chili con carne alá Johanna

Japp hade glömt det viktigaste när jag va och handla så fick gör en egen med mycket chili. Precis avverkat ett härligt gympass. Nu ska jag käka sedan duscha å sen mot jobbet för att spendera kvällen där. Har massa ny energi, härligt!! Bara jobb imorgon sedan ledig fre & lör. Skönt.

8 Mars

Så goodie goodie väder. Men vad trött jag blir på mig själv, skulle gå upp kl 8 och detta händer aldrig att jag stänger av alarmet, men vaknar kvar i 10. Shit trodde att jag hade försovit mig. Men jag som skulle röja här hemma, träna & sola? Va händer med mig, var är min energi. Trött jag blir på mig själv. Min älskling är jätte duktig, han går upp super tidigt gör många mil och sedan kommer hem går å tränar. För mig tar det typ 12 min att gå till jobbet. Går till jobbet kommer hem och är super trött. Men va fan tänker jag, när i hela h -vetet ska jag tränar, blir bara så trött på mig själv. Aja måste snart göra mig i ordning för att gå till jobbet jobba halv 12 till halv 8. Men imorgon finns det inga men, då ska det banne mej blir träning. Plus att jag ska göra ett röj här hemma. Åh va inne en hel dag när det är helt fantastiskt väder ute? Om jag inte hade stängt av det jävla alarmet så hade jag hunnit med en skön promenix i detta vårväder!!

Sambo kg

Känns som man har fått sambo kg, man äter lagad mat varje dag, inte för att det är onyttigt. Men känner att sambo kg har börjat komma icke bra. Så på tal om det haha så håller jag på att göra en gryta. Aja ja gillar att laga mat. Men jag kunde ju skippat godiset igår, så nu gäller det för mig att inte äta godis mer en dag iveckan. Då får jag ha ätar dag, jag menar se? Våren är här å det innebär att sommaren kommer vara här fortare en va man tror. Och det innebär bikin säsong? så som det ser ut nu så skulle det aldrig falla mig in att visa mig någonstans haha. Jaja så här såg jag ut förra sommaren


En av alla härliga sommardagar i min hemstad

Det va jag helnöjd me, detta va i aug. Men ska ta en bild när jag solat lite och inte smälter in i den vita stolen jag sitter på nu.

K och hans goa vän sitter och kollar lite film så jag passar på att pyssla lite. Och som sagt sedan bär det av mot jobbet. Ska hinna med en snabbprommis men just nu mår jag illa efter allt kaffe har dessutom en fasansfull M- värk. Stackars oss tjejer som ska få all denna smärta.




Ha en fortsatt härlig söndag !

Jag älskar sol & värmen

Vår vår i mitt sinne. Helt jävla underbart med lite sol och plusgrader. Igår åkte jag och besökte min kusin, sedan förbi Torp köpte mer kakeldekor och gjorde klart köket blev asbra. Efter det blev det en långprommis i det underbara vädret. Kvällen avslutades med god mat och o.s.v.
Idag blev det att gå upp köpa nybakat bröd äta en god frulle och nu ska jag bara ta det lite lugnt för ikväll vankas det jobb men innan dess ska jag ta en promenix i det underbara vårvädret!!




Köket är klart!!

Klippte även K




Cooking time

Har redan jobbat klart för en timme sedan. Har satt in kladdkakan i ugnen. Så nu ska jag börja med maten. Det blir en fyll fläskfilé med feta ost och vitlök, till det blir det hasselbax potatis med rödvinsås och sallad. Tror det kan bli en god middag. Sedan bär det av mot Håka Hellström. Så är frågan vad ska jag ha på mig?

Off to work

Sticker iväg för att jobba ett mega kort pass. Sedan hem och laga lite god mat till mig och min älskling för sedan ska vi i väg på HH.



I´m so fucking happy


Världens lyckligaste tjej

Japp det stämmer!! Är i en punkt i mitt liv där jag har kommit dit jag vill till en viss del, har många mål kvar men har världens bästa man i mitt liv, trvis i den branchen där jag är. Och trivs i den staden jag bor. Så några av många pusselbitar är på plats!!

Riktigt bra

Har ju för fasen gått och varit kissig i 2 veckor typ, och ja har har gjort ett test å det visa negativt. Så ingen tror något sådant, men nu blev jag så trött på det, vaknar 3 gånger per natt. Så ringde sjukvårdsupplysingen riktigt trevliga där. Så fick den tid 18:15 hon trodde att jag kunde ha en bakterie i kroppen så lika bra att kolla upp det.
Men vart fasen håller min sambo hus?

Solen ger mig tonvis med energi

Har lagat mat och precis ätit upp. Blev goodie goodie gott. Väntar nu på min sambo så han ska få i sig lite mat oxå. Sedan ska vi slappa lite innan det blir gym. Så surplar i mig lite kaffe igen.

Snodde en liten lista av Sophie

Namn : Johanna
Född : 21 Julia
Senaste samtal : Älsklingen
Senaste sms : Daddy
Senaste gången jag gråtit : Hm kommer inte ihåg, åh det är ju bra
Senaste utbrott :  Samma sak där, onödig energi
Senaste skrattanfall : Igår
Senaste dröm : Igår morse
Senaste inköp : Mat
Senaste måltid : korvstroganoff med sallad, kaffe
Senaste skada : Hm va nog ett tag sedan
Senaste bokslut : Oj inte en aning haha
Senaste lyssnade låt : you and med
Senaste bråk : inte en aning va gör längesen vilket är bara bra tycker jag, även där onödig energi
Senaste alkoholintag : i lördags
Senaste träningspass : Idag, promenix å senare gym
Senaste önskan : att gå ner i vikt typ 5 kg då är jag nöjd
Senaste lyckade genombrott : ja du, när jag pressar mig själv och jobbar många timmar och gör ett bra jobb
Senaste du blivit stolt för : Mig själv tror jag, att jag klarar den pressen jag har ofta
Senaste längtan : så klart min älskling som alltid, sedan Johanna & lille Emil snutten 
Senaste elaka tanke : varje dag
Senaste lyckliga ögonblick : varje dag då jag får se min underbara pojkvän som gör vardagen lite bättre
Senaste misstag : att inte ha tränat i går eller i tisdags
Senaste fundering : hur jag snabbast ska få bättre kondition och gå ner mina 5 kg
Senaste tanke : våren är påväg

Detta va faktiskt lite roligt. Ne igår fick K för sig att betala 249 :- för att få ha BB dygnet runt så aja får vell kika lite på det då.


Jobbat klart

Fick ett tidigt pass idaf, istället för att jobba kväll. Så har precis tagit mig en kaffe. Ut å gå i det sköna vårvädret. Äntligen plus, så att man inte behöver frysa häcken av sig när man går ut. Idag har min älskling önskat korvstroganoff och ris. Så ska laga mat tills han kommer hem & sedan blir det iväg till gymmet. Imorgon är det ett kort pass på jobbet för vi ska i väg på HH.
Ne om man skulle göra det vardagliga, bädda sänge och diska lite.

Vila innan jobbet

Har nu fixat klart här hemma och känner att jag behöver vila lite innan är jätte trött men ska bara jobba i 6 timmar så. Men vila är aldrig fel.

Sådärja

Känner mig betydligt mer utvilad idag, sov till halv 10. Gick upp och börja röja här hemma, har ju inte direkt haft någon ork att greja. Men nu så, har tatt hand om tvätten som ja tvätta i måndags, lagat mat, damsugit och bäddat m.m. Nu ska jag snart ta ta hand om diskberget. Har även vart och hämtat ut våra Håkan Hellström biljetter. Hm jaa och sedan blir det jobb. Är endast ledig lördag denna vecka. Men gött med pengar sen när lönen kommer. Bara att jobba på.


Jag

Jag älskar dig så mycket!
Du får mig att skratta, mitt hjärta & le. Just nu är min kropp helt slutkörd, har jobbat många timmar och inte hunnit komma ner i varv, Och då är du där. Som en stjärna, lyser så klart och får mig att skratta. Du är så magiskt bra


RSS 2.0